• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocalar boşandıktan sonra pişman olur mu?

Aynı hisleri paylaşıyoruz.Beni de kimse ne aradı ne de sordu.Kizim problem ne?ne oldu vs.Onlar gayet de biliyolardı oğullarının anormal olduğunu.Benim başımı da annemin akrabaları yaktı.Ailemin sosyo rkonomik durumunu kiskandilar.Akil hastası narsist iğrenç bı adamla olsun diye buluşturdular.Hayatimda ilk defa bir erkekle yemeğe çıktığım için onu bi halt sandım.Bu dünyada ve ahirette Allah'ım sorsun.Genc kızken çok saf ve iyi niyetliymişim.Gozum açıldı kendi değerimin farkındayim.
Sen temizmissin kirli ve kötü olan o. Hayatınin her aşamasında tokezleyecek merak etme sen. Ana babası da elbet ölecek herkrs gibi. Destekler dostlari bi gün azalir. Tek başına evsiz yurtsuz yaşar gider ölür kardeşim merak etme sen

Aminn..O kadar gerizekalı ki.En son Fastan dil bilmeyen bı gariban bulurum diyordu.Geri kafalı cahil adam.Onu da kontrolü altında tutmaya çalışip esir hayatı yasaticak.Sonra bir başkası...Tabii o da katlanabilirse.Sinsi kayinvalidem de oğlum da oğlum desin dursun.Oğluna bin kız gelir bin kız gider kafasında.Hiç yaşlanmak hastalık vs.gibi bu hayatta bı gerçek var.Hep genç ve sağlıklı kalacağını düşünüyor.Bel fıtığı ve bir sürü genetik hastalığa da sahip..Benden uzak olsun.Yasattiklarini yaşasın inşallah...
Basiretsiz oldukları için asla anlamıyorlar ama Allah inşallah dank ettirir bir gün. Keyfi yuva yıkmak neymiş

Aminn..O kadar gerizekalı ki.En son Fastan dil bilmeyen bı gariban bulurum diyordu.Geri kafalı cahil adam.Onu da kontrolü altında tutmaya çalışip esir hayatı yasaticak.Sonra bir başkası...Tabii o da katlanabilirse.Sinsi kayinvalidem de oğlum da oğlum desin dursun.Oğluna bin kız gelir bin kız gider kafasında.Hiç yaşlanmak hastalık vs.gibi bu hayatta bı gerçek var.Hep genç ve sağlıklı kalacağını düşünüyor.Bel fıtığı ve bir sürü genetik hastalığa da sahip..Benden uzak olsun.Yasattiklarini yaşasın inşallah...
Bacım bunlardan o kadar çok var Kİ rabbim herkesin imtihanını farklı veriyor ama insan tipi aşağı yukarı aynı. Zihniyetleri bozuk

Tüm yorumları okumadım, belki benden önce aynı şeyleri yazanlar olmuştur. Eğer sizden sonraki hayatı daha iyi olmazsa ancak o zaman pişman olur. Ama maalesef sizin değerinizi anlamış olması anlamına gelmez bu, evlilik sırasında bilmedikleri kıymeti sonradan bilmezler asla. Meğer ne rahat düzenim varmış boşanıp da niye rahatımdan oldum diye hayıflanırlar. Söylemesi kolay yapması zordur biliyorum ama lütfen üzülmemeye çalışın 💗

Tüm yorumları okumadım, belki benden önce aynı şeyleri yazanlar olmuştur. Eğer sizden sonraki hayatı daha iyi olmazsa ancak o zaman pişman olur. Ama maalesef sizin değerinizi anlamış olması anlamına gelmez bu, evlilik sırasında bilmedikleri kıymeti sonradan bilmezler asla. Meğer ne rahat düzenim varmış boşanıp da niye rahatımdan oldum diye hayıflanırlar. Söylemesi kolay yapması zordur biliyorum ama lütfen üzülmemeye çalışın 💗
Vaktiniz olursa ilk konumu okur musunuz? Benim çok ciddi problemli bir eşim vardı. Görünüşe göre hiç bişey yok gibi ama sinsice davranışlarını farkettim bu beni öyle üzdü ki… üzülmemeye çalışıyorum kendi kendimi tedavi etmeye çalışıyorum. Nasıl ölmedim ona da şaşırıyorum esasen. Eşimi çok severken birden ayrılmak zorunda bıraktı çünkü artık yaşanamaz hale getirdi evimizi. Uzun bir süre hem onu sevdim hem de nefret ettim bana yaptıklarını kaldıramadım insan en sevdiğinden gelen hainliği kaldıramıyor. Allah’a havale et önüne bak diyor herkes evet belki de yapılabilecek tek şey bu. Ama öyle zor ki . Diyorsunuz mesela sizin kıymetinizi anlamaz pişman olur ama yine kendi menfaati için olur bu çok acı verici bir durum. Beni sevdiğini sandığım adam üzülmeyi bırak yaptıklarının farkına bile varamıyor bile isteye beni kırdı üzdü sonra da boşanma kararı aldık eeee benim burda rolüm neydi suçum neydi ?

Evet buldum daha önce okumuştum hatırladım canım. Benimkinin bir ileri seviyesi de seninkinin aynısı işte. Pislikler aileleri de aynı
Benim de senin gibi isteğim. Belasını bulması ve benim duymam. Çektirdiklerinin aynısını çekse yeter mahlukat.
İnanıyorum rabbim cikarir ama ben kendim şahit olmak dah doğrusu erkenden duymak istiyorum. Doğru değil bu düşünce ama malesef öyle.

Benim de senin gibi isteğim. Belasını bulması ve benim duymam. Çektirdiklerinin aynısını çekse yeter mahlukat.
İnanıyorum rabbim cikarir ama ben kendim şahit olmak dah doğrusu erkenden duymak istiyorum. Doğru değil bu düşünce ama malesef öyle.
Yavaş yavaş işliyorlar bu insanlar planlarını. Benimki eline yüzüne bulaştırdı güvenimi sarsınca ben de dikkatli davrandım bütün taşlar yerine oturunca da oluşan manzara meşru yoldan dolandırıcılık 🙂

Benim ki belasını bulsun o..pusu ve tüm ailesiyle birlikte rezil rüsva olsun istiyorum.
Hesabımiz ahirete kalmasın bu dünyada Allah gözümlüzle göstersin inşallah.

Aynı hisleri paylaşıyoruz.Beni de kimse ne aradı ne de sordu.Kizim problem ne?ne oldu vs.Onlar gayet de biliyolardı oğullarının anormal olduğunu.Benim başımı da annemin akrabaları yaktı.Ailemin sosyo rkonomik durumunu kiskandilar.Akil hastası narsist iğrenç bı adamla olsun diye buluşturdular.Hayatimda ilk defa bir erkekle yemeğe çıktığım için onu bi halt sandım.Bu dünyada ve ahirette Allah'ım sorsun.Genc kızken çok saf ve iyi niyetliymişim.Gozum açıldı kendi değerimin farkındayim.
Beni de kimse aramadı karşı taraf dan ve çevren bunu kullanıp sürekli bana isde kocanda seni aramadı peşine düşmedi diyerek beni değersizlstirmeye çalışıyorlar bu duyguyla nasıl baş ettiniz

Beni de kimse aramadı karşı taraf dan ve çevren bunu kullanıp sürekli bana isde kocanda seni aramadı peşine düşmedi diyerek beni değersizlstirmeye çalışıyorlar bu duyguyla nasıl baş ettiniz
Cevabı yapıştıracaksın, "suçunu bilen adam neden arasın arayıp ne diyecek" şeklinde. Bu zihniyeti boşanan kadınların cevapları yıkacak, değersiz hissetmeyin kendinizi. Boşanmayıp çekseniz madalya takacaklar mıydı

Back