Kocalar boşandıktan sonra pişman olur mu?

Kesinlikle katip haklı. Senelerce mal gibi ayakta uyutulmusum. Keşke en başta görseydim ne mal olduğunu bırak yılları dakika katlanır mıydım. Allah aşkına kurtulun su embesillerden... Allah in dan bulacak onlar zaten

Ya acımasızca olacak ama adam maaşın için evlenmiş senle. Sevgi Aşk yok yani hatta dava acmiyorsa bir umut belki maaş kartını verirsin diye

Allah kurtarıyor dertleniceğine sadakat dağıt... Çoluk yok çocuk yok başka aşklara yelken açarsın Evli kalsaydın eşinin bankası olurdun temizlikcisi kölesi olurdun... Seni sevdiği için değil paranı sevdiği için evlenmiş...

Anlaşmalı olsun diye bir yılın dolmasını bekliyoruz ama süreç hakkında bile muhatap olmuyoruz. Çekişecek bi durumumuz yok yani
beklemene gerek yok ben sekiz aylık evliyken boşandım. Çekişmeli olarak açıp davayı anlaşmalıya çevirebilirsiniz alacak verecekte yok biter hemen.

Çok kısa zaman süren evliliğimde bile bütün dünya eziyetlerini yaşattılar gerizekalılar. Bankada oldum temizlikçi de köle de. Niye evlendim ki diye düşündüğüm çok oldu. Ayrıldığım gün sadaka dağıtacağım

Aynı hisleri paylaşıyoruz.Beni de kimse ne aradı ne de sordu.Kizim problem ne?ne oldu vs.Onlar gayet de biliyolardı oğullarının anormal olduğunu.Benim başımı da annemin akrabaları yaktı.Ailemin sosyo rkonomik durumunu kiskandilar.Akil hastası narsist iğrenç bı adamla olsun diye buluşturdular.Hayatimda ilk defa bir erkekle yemeğe çıktığım için onu bi halt sandım.Bu dünyada ve ahirette Allah'ım sorsun.Genc kızken çok saf ve iyi niyetliymişim.Gozum açıldı kendi değerimin farkındayim.

İnsanlar gerçekten bazı şeylere bile isteye göz yumuyor. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Bugünler de geçer elbet. Ben de sizin gibi iyi niyetli ve saftım benim de gözüm bi açıldı pir açıldı

Düşünüyorum da narsist eski eş her anlamda sorunluydu.Ne yaşadım ne oldu olaylar buraya nasıl geldi onu da bilmiyorum.Piskopat.Hangi kadını mutlu edebilir ki?İyi bi adamı kaybettim diyemiyorum.Piyasada onun gibi ahlaksız kahvede oturan boş bir sürü erkek var.Evlerden ırak...Öğretmen ama o kadar cahil ve ahlaksızdi.Bir de inançlıyım ayaklarına yatıp her naneyi yiyodur.İnsallah bundan sonra güzel bir hayatımız olur.. .Rabbim 2.evliligimizde sağlikli bir evlilik nasip etsin..

amiiin inşallah gerizekalılar analarıyla karı arasın sokakta artık

Sen böyle deyince ex kvnin gider birtane bulur koyarım evin içine demesi geldi aklıma millette sıraya girmişti zaten narsist ana kuzusu oğlu için
bu sözden belli işte sana verilmeyen değer. sanki biz eşyayız yerine hemen aynısı koyulabilen bişeyiz. allah büyüktür yaşlanınca bakacak kimseleri olmaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…