• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocalar boşandıktan sonra pişman olur mu?

Cevabı yapıştıracaksın, "suçunu bilen adam neden arasın arayıp ne diyecek" şeklinde. Bu zihniyeti boşanan kadınların cevapları yıkacak, değersiz hissetmeyin kendinizi. Boşanmayıp çekseniz madalya takacaklar mıydı
İş de belki de en büyük hatam o insanlara gereken cevabı veremiyor olmam . kendime gelince aslında o duygu da değilim ne yaşadığımi biliyorum Ve çok iyi hissediyorum kendimi boşandıktan sonra ana insanlarin böyle saçma sapan konuşmasinda etkileniyorum

İş de belki de en büyük hatam o insanlara gereken cevabı veremiyor olmam . kendime gelince aslında o duygu da değilim ne yaşadığımi biliyorum Ve çok iyi hissediyorum kendimi boşandıktan sonra ana insanlarin böyle saçma sapan konuşmasinda etkileniyorum
Topla cesaretini konuş, o hayatı onlar yaşamadı, ne çektiğini sen biliyorsun

Beni de kimse aramadı karşı taraf dan ve çevren bunu kullanıp sürekli bana isde kocanda seni aramadı peşine düşmedi diyerek beni değersizlstirmeye çalışıyorlar bu duyguyla nasıl baş ettiniz
En yakınima narsist mesaj yollamış.Benim çok geçimsiz olduğunu başka birisiyle de evlenirsem mutsuz edeceğimi ve bana sadece kendisi gibi sabırlı birisi katlanacagini söyledi.Yalan yanlış hakkımda yazilar yazmış.Şok oldum.Ailesi de aramız güya çok iyiymiş onların da hiç bir şeyden haberi olmadığını söylemişler.Telefonla yuzlesip ne ailesinin ne de kendisinin problem çözebilme kabiliyeti yok..Hepsi ruh hastası aynı zamanda korkak..Oğlu ağır derecede narsist hasta.Benim kötü birisi olmadığımı biliyolar.
Bu süreçte akrabalarla bağımi kopardım.Arkamdan dedikodumu yapiyolar sadece.Boşandi vs vs.Kim

Evliligim bitmek üzere.İrdeliyorlar.Benim açığımi yakalamak derdindeler.Karsi tarafin ailesi de beni kötülemiyor cunku benim hatalı olmadığımin aslında farkındalar..Bu zehirli insanlarla iletişimi kesince kendime geldim.Ben yeni bir hayat kursam da büyük konusmayayim görüşmeyi düşünmuyirum.Çocuğum da yok.O herifle hiç bir bağim kalmiyor..Rabbim size de bu süreçte sabır versin.Şuan evli misiniz bosandiniz mi bilmiyorum ama..
Yapilsn haksızlıklara sabretmeye çalışmak aynı zamanda boşanmanın getirdiği o travma..Kolay değil üzülsemde arada bir şekilde geçiyor.Aslinda biz kadınlar yaratılış olarak unutma konusunda erkeklerden daha güçlüyüz.Bu da geçer inşallah.

Evliligim bitmek üzere.İrdeliyorlar.Benim açığımi yakalamak derdindeler.Karsi tarafin ailesi de beni kötülemiyor cunku benim hatalı olmadığımin aslında farkındalar..Bu zehirli insanlarla iletişimi kesince kendime geldim.Ben yeni bir hayat kursam da büyük konusmayayim görüşmeyi düşünmuyirum.Çocuğum da yok.O herifle hiç bir bağim kalmiyor..Rabbim size de bu süreçte sabır versin.Şuan evli misiniz bosandiniz mi bilmiyorum ama..
Yapilsn haksızlıklara sabretmeye çalışmak aynı zamanda boşanmanın getirdiği o travma..Kolay değil üzülsemde arada bir şekilde geçiyor.Aslinda biz kadınlar yaratılış olarak unutma konusunda erkeklerden daha güçlüyüz.Bu da geçer inşallah.
Canım teşekkür ederim… henüz boşanmadım 9 aydır ayrıyız. İrtibat yok. Dediğin gibi aileleri problem çözme becerisine sahip değil zaten de amaçları geçinmek değil. Beni de kötülemiyorlar çünkü diyecekleri birşey yok. Gün gelir anlarlar bir kötüye düşerse

Benim ki pişman oldu aradı baya bi zaman sonra
Nemi oldu o eski saf pare yoktu
Gocammm deyip atlayacak biri olmadım
Bana yaşattığını belki kimse yaşamadı geri döndüğün de ailesi onu red etmişti gidecek kapı yoktu utanmadan arsızca beni aradı
Ben kapıyı açıcam sandı
Ailesinin istemediği birini ben istemedim
Beni istemeyip en olmayacak adiligi yapana kapımı aralamadım bile
Hayat goca ya ibaret yaşanmıyor
Dünyada bir erkek o değil ve goca olmakta şart değil
Insanları devirip döküp o enkaza yeniden yuva kurulmaz ufacık bir sarsıntıda yara almış yerlerin yıkımı daha ağır olur
Gerek yok gitsin bensizken yaşadığı çöplü
kte eşinsin

Benim ki pişman oldu aradı baya bi zaman sonra
Nemi oldu o eski saf pare yoktu
Gocammm deyip atlayacak biri olmadım
Bana yaşattığını belki kimse yaşamadı geri döndüğün de ailesi onu red etmişti gidecek kapı yoktu utanmadan arsızca beni aradı
Ben kapıyı açıcam sandı
Ailesinin istemediği birini ben istemedim
Beni istemeyip en olmayacak adiligi yapana kapımı aralamadım bile
Hayat goca ya ibaret yaşanmıyor
Dünyada bir erkek o değil ve goca olmakta şart değil
Insanları devirip döküp o enkaza yeniden yuva kurulmaz ufacık bir sarsıntıda yara almış yerlerin yıkımı daha ağır olur
Gerek yok gitsin bensizken yaşadığı çöplü
kte eşinsin
Helal gız sana , aynen öyle gocaya ihtiyacımız yok. Bizi gocattılar zaten 😁

Var canım, bdv bunlarla dolu
Aslında tek istediğim yaşattıklarından dolayı pişman olması. Bana geri dönmeye çalışması değil. Aksine ben sana bunları yaşattıktan sonra yüzüne nasıl bakarım diye düşünürse gözümde küçülmemiş olur. Hatasını farketmesi benim için kafi.

Aslında tek istediğim yaşattıklarından dolayı pişman olması. Bana geri dönmeye çalışması değil. Aksine ben sana bunları yaşattıktan sonra yüzüne nasıl bakarım diye düşünürse gözümde küçülmemiş olur. Hatasını farketmesi benim için kafi.
İmkansız o, kurtulduğuna şükret yoluna devam et. Bu insanlarda o kapasite olmaz

Çok sinir oluyor insan. Kendini bilmezlerle uğraşmak çok zor
Senin durumuna benzemez ama bende ne yaptığını bilmeyen bencil, şirret bir anne var. 39 yıldır bir defa haksızlığını kabul ettiğini görmedim, zamanla uzak kaldığına şükretmeyi öğreniyor insan, böyle insanlar o kadar çok ki, alışıyorsun.

Senin durumuna benzemez ama bende ne yaptığını bilmeyen bencil, şirret bir anne var. 39 yıldır bir defa haksızlığını kabul ettiğini görmedim, zamanla uzak kaldığına şükretmeyi öğreniyor insan, böyle insanlar o kadar çok ki, alışıyorsun.
Evet çok fazlaymış , ben daha çok gencim annem bizi herkesin hakkına saygılı olarak yetiştirdi o yüzden tuhafıma gidiyor kişisel alan ihlali.

Back