- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.770
- Konu Sahibi mutluluk1982
zorluk ne olursa olsun o adama itilmemen lazım. o adamdan tiksinmen lazım ki adam midesiz.çok teşekkür ederim. o güzel yorumlarınız için.. bana yazmak derteşmek konuşmak iyi geliyor.. ama 8 kardeşiz.. herkesin sıkıntısı var.. burayı seçtim kendime..
benim kendime ait evim var.. ayrı evde yaşıyorum.. sadece çocuklarıma annem baksın diye annemi yanıma taşıdım..semt oalrak uzaklardı.. kirlaarını ben ödüyorum..ve boşanan kardeşimde var... vs.. problemler işte.. annemden başkasıda olmadı çocuklar için..kreşe verdim..saatleri uymadı.. aslında sorunum bir türlü düzen kuramadım... inşallah..sabır.. şu 8 ay borç ta bitsin..belgemi de aldım.. başka yerlere gitsem 7500-8000 Tl maaşım var.Ama burda 17 yıldır çalışıyorum.kurumsal bir firma.. ayrılmayı üdşünmüyorum.. evet o adam neler yaşattı bana.. ve hep beni suçladı aileside kendine..keşke sabretseydin..erkekler yapr diyip durdular..zaten öncedende değermi verdiki.. hep annesi önemliydi..neyse ..geçmişi nutualım.. yeni düzenimizi nasıl kurucaz... onu düşünmem lazım.. zorluklar beni o adama itmemeli..tek sıkıntı bu...güçlü olmam lazım.. Allah güç kuvvet versin hem aileme hem bana..
erkekler yapar diye bi şey yok. Allah tan korkan yapmaz.
iğrenç bi şey . başkasını yatağına alıyor. yatağına giriyor. nasıl mideniz alıyor . o adama itilmeyin.
çocuklarınızın babasından başka biri olmamalı bana göre. yaptığı yanlış. hastalık kapacak kendi karısı da . su testisi su yolunda kırılır. bi gün başına bi musibet gelir böyle yaşayanların. aşırıya kaçanların