• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocalar boşandıktan sonra pişman olur mu?

Ay iyi bari sürekli bu konuyu okuyorum çünkü :KK70: Kafası karışık herhalde dedim. Aman diyim engelleyin iki Gulyabaniyi de.
Kafam uzun süre karışıktı ama artık net kesin boşanacağız zaten . Ben sadece en ufak bi aykadargüzel seni üzmek incitmek istemezdim hata etmiş olabilirim demesini beklerdim

Şu an böyle düşünmeniz çok normal. Boşandıktan sonra siz de hayatınızı yoluna koyduğunuzda çok da umursamayacaksınız mutlu mu, değil mi diye. Ama henüz erken.
Sanırım yıllar yıllar sonra herkes yoluna bakarken bişeyler oluyormuş genelde. Olay unutulduktan sonra belki ikimiz de başkalarıyla evlendikten sonra falan. Bişeylerin dank etmesi için uzun yıllar gerekiyor sanırım

Gerçekten özlediğiniz eski günler var mı? Yoksa onlar sizin mutlu olma umudu taşındığınız , kocam belki düzelir dediğiniz günler mi? Şu acık ki siz kendi kafanızda yaşamışsın, siz onun asla, hiç bir zaman , biricik sevgili karısı olmadınız ve asla , hiç birzaman da olmayacaksınız. Mutlu evlilik hayali , peri masalı hep sizin kafanızın içindeydi. Öyle mutlu bir evlilik ya da birbirini seven sayan en önemlisi saygı duyan insalar olmadınız. O yüzden artık peşini bırakın olmayacak hayallerin ve daha gerçekçi ve aklı başında davranarak hareket edin. Bir sonra ki ilişkinizde daha kendine saygı duyan bir insan olun.
Sizin konuşmalarınız üslubunuz neden bu kadar sert. Aynı şeyleri bana ve bir çok kişiye yazdınız. Kadının kadınına zulmü mü desek(Bu platformda günlük stresini burada atanlar var).pardon avukattınız .Azcık da psikoloji okuyun.Söyledikleriniz yanlış değil üslubunuź çok sert. Bazı insanlar iyidir. Sever güvenir evlenebilir. Hata da yapabilir.Bazılari da merhametsiz vicdansız kötü olabilir. Tanıyamamış yanilmisizdir. Bu kendine saygısızlık değildir. Konu sahibi büyük umutlarla evlenmiş velev ki birileri herkes gibi çok tecrübeli değil. Belki bilmediği baglanma stilinde sorun var. Bunu konusmak üstün akıl vermek bize düşmez. Yaşanılan her bir şeyden bir şeyler öğreniriz. Öğrenmek de tecrübe etmek de yaşamın bize sundugudur. İnsanız netice de. Sizi çok iyi anlıyorum konu sahibi . Üzgünsünuz büyük umutlarla evlenmişsiniz. Böyle olmamalıydı diye düşünüp kötü bir rüyadan uyanmak istiyorsunuz. Yine de düzelsin istiyorsunuz. Tek taraflı çabayla olmuyor maalesef. Daha çok yıpratıcı olur. Şu anki duygu durumunuz karışık normal olarak. Zihniniz kalbiniz... Gerekirse bir psikologdan yardım alın. Kişisel gelişim kitapları okuyun. İnsanın başına her şey gelebilir.

Zaten sınırınızi çizmissiniz. Tepki vermişsiniz. Boşanmaya da karar vermişsiniz. Size bunlara yaşatanlara dik durmuşsunuz.Cok doğru tepkiler. Anlıyorum hatasını anlasın istiyorsunuz ama annesi de öyle. Düşünsenize o da onun doğurduğu. Niyetleri farklıymış. Öyle iğrenç karakterler. Kurtulduğuna sevin. Allah koruyor seni. Allaha havale et. Sen tertemiz önüne bak.

Sizin konuşmalarınız üslubunuz neden bu kadar sert. Aynı şeyleri bana ve bir çok kişiye yazdınız. Kadının kadınına zulmü mü desek(Bu platformda günlük stresini burada atanlar var).pardon avukattınız .Azcık da psikoloji okuyun.Söyledikleriniz yanlış değil üslubunuź çok sert. Bazı insanlar iyidir. Sever güvenir evlenebilir. Hata da yapabilir.Bazılari da merhametsiz vicdansız kötü olabilir. Tanıyamamış yanilmisizdir. Bu kendine saygısızlık değildir. Konu sahibi büyük umutlarla evlenmiş velev ki birileri herkes gibi çok tecrübeli değil. Belki bilmediği baglanma stilinde sorun var. Bunu konusmak üstün akıl vermek bize düşmez. Yaşanılan her bir şeyden bir şeyler öğreniriz. Öğrenmek de tecrübe etmek de yaşamın bize sundugudur. İnsanız netice de. Sizi çok iyi anlıyorum konu sahibi . Üzgünsünuz büyük umutlarla evlenmişsiniz. Böyle olmamalıydı diye düşünüp kötü bir rüyadan uyanmak istiyorsunuz. Yine de düzelsin istiyorsunuz. Tek taraflı çabayla olmuyor maalesef. Daha çok yıpratıcı olur. Şu anki duygu durumunuz karışık normal olarak. Zihniniz kalbiniz... Gerekirse bir psikologdan yardım alın. Kişisel gelişim kitapları okuyun. İnsanın başına her şey gelebilir.
Bu güzel ve anlayışlı yorumunuz için teşekkür ederim aslında bana çok iyi geldi. Kendimi ifade edemediğim noktaları siz yazmışsınız sağolun…
Tabi ki hayat tecrübelerle öğreniliyor. Ben de tertemiz hayalleri olan tertemiz bir kızcağızdım nereden bilebilir ki insan başına gelecekleri. Evlenmeden önce insanlar iyi niyetli oluyor Kİ biriyle hayatını birleştirmek istiyor ona güveniyor sürekli tetikte yaşanmaz Kİ. Şuan mesela sürekli tetikte gibiyim çünkü güvenim sarsıldı acı tecrübelerim var. Ama başıma gelmese nerden bilecektim. Yine de dediğiniz gibi Allah beni koruyor bu dünya geçici bir alem mümkün mertebe temiz yaşamak lazım küçük ve ince hesaplar yapanların sonu iyi olmuyor. Madem ki öleceğiz o zaman her adımımızın hesabını vereceğimizi düşünerek yaşamak gereklim teşekkür ederim Bluemoon 😚

Zaten sınırınızi çizmissiniz. Tepki vermişsiniz. Boşanmaya da karar vermişsiniz. Size bunlara yaşatanlara dik durmuşsunuz.Cok doğru tepkiler. Anlıyorum hatasını anlasın istiyorsunuz ama annesi de öyle. Düşünsenize o da onun doğurduğu. Niyetleri farklıymış. Öyle iğrenç karakterler. Kurtulduğuna sevin. Allah koruyor seni. Allaha havale et. Sen tertemiz önüne bak.
Bi de bu insanlar toplum içinde ağzı çok iyi laf yapan tipler. İşte bizim için ahlak çok önemlidir vs vs konuşup dururlar ama içlerinden fitne fesat pislik akıyor tabi ciğerlerini öğrendim artık bana mide bılandırıcı geliyorlar. İnsanlar da içine girmeden bilinmiyor ya hani. Bakalım sonları ne olacak. Sen milletin kızını evlenmeye ikna et sonra da maaşına el koyamadım diye boşan. Allah iyi etmez illa Kİ

Ben olsam ex kvyi arar para hırsınız yüzünden bir yuva yıktınız. Madem hayatına karışacaktınız neden evlendirdiniz. Allah size öyle bi gelin versin ki beni mumla arayın. Aykadargüzelin ahı tuttu diyin. Tek dileğim budur. Diyip kapatırdım engellerdim her yerden de. Ne güzel çalışıyorum maaşım var ailemi alır tatile giderdim. 2 ay yaşanmış bi evliliği unutmak zor olmaz düşünmeyi bırak pişmanlığı ise 1 2 yıl sonra olur hemen bekleme
Hatta hayatına öyle bi bak ki o pişman olduğunda senin kalbin başkası için çarpıyor olsun.
Bunu yapacağım da boşandıktan sonra yapacağım kendime bir Metin hazırlıyorum 😁

Bi de bu insanlar toplum içinde ağzı çok iyi laf yapan tipler. İşte bizim için ahlak çok önemlidir vs vs konuşup dururlar ama içlerinden fitne fesat pislik akıyor tabi ciğerlerini öğrendim artık bana mide bılandırıcı geliyorlar. İnsanlar da içine girmeden bilinmiyor ya hani. Bakalım sonlı ne olacak. Sen milletin kızını evlenmeye ikna et sonra da maaşına el koyamadım diye boşan. Allah iyi etmez illa Kİ
Amacı evlilik değilmiş. Hayatı paylaşmak aile yuva kurmak için evleniyoruz. Aynı yolda yürümek için. Dogru. insanlar içine girmeden bilinemeyebiliyor... Evlenmek de boşanmak da çift taraflı. Sen düşünme onlar düşünsün.. Sen zararın baya başından döndün. Öyle düşün. Akıllı kızsın. Tepkilerini vermişsin.. Daha yeni evlendim boşanıyorum duygusallığına kapilp kendine acıma. Olabilir. Bu senin suçun değil. Hayatta insanin başına her şey gelir.Bu günler gelip geçecek sukredeceksin

Erkekler neden bu kadar kalpsiz , merhametsiz. Bazen kendime kızıyorum bana yaşattıklarından sonra niye hala onu düşünüp özlüyorum diye. Gerçekten bana çok eziyet etti psikolojik olarak gün yüzü göstermedi. Severek de evlenmiştim şimdi boşanma sürecindeyiz aylardır da sessiz. Dava bile açılmadı. Saçmasapan davranışları yüzünden beni yıldırdı annesiyle birlik olup benim psikolojimi bozdular neyse ki şimdi iyi gibiyim sadece ara sıra eski günlerimizi özlüyorum. Ama o kadar sabit fikirli biri ki ben asla pişman olacağını sanmıyorum. Ve bu beni çok üzüyor. Belki eski konumu okuyanlar vardır maaş kartıma el koymak istediği gibi direnmiştim sonra da tamam maaş kartını vermezsen bu iş olmaz diyip ayrılmıştı. Bence çok geçerli bir sebep yani insan biricik sevgilisi karısını bu yüzden harcar mı. Anne bağımlılığı ve paragözlüğü yüzünden beni harcadı. Tek istediğim hatasını bir gün anlaması ama anlamaz diye ümitsizim. Sadece içimi dökmek istedim hanımlar….
Pişman olurlar benim ayrıldığım odu ama iş işden geçti dönüp yüzüne bile bakmam

İnsanlar pişman olsa da belli etmiyor bazen. Belki köpek gibi pişman ama gelip bana söylemiyor. Bu da bir ihtimal. Nasıl olsa düzelme ihtimali yok bari gururumdan ödün vermem diyordur
Pişman olurlar benim ayrıldığım odu ama iş işden geçti dönüp yüzüne bile bakmam

Amacı evlilik değilmiş. Hayatı paylaşmak aile yuva kurmak için evleniyoruz. Aynı yolda yürümek için. Dogru. insanlar içine girmeden bilinemeyebiliyor... Evlenmek de boşanmak da çift taraflı. Sen düşünme onlar düşünsün.. Sen zararın baya başından döndün. Öyle düşün. Akıllı kızsın. Tepkilerini vermişsin.. Daha yeni evlendim boşanıyorum duygusallığına kapilp kendine acıma. Olabilir. Bu senin suçun değil. Hayatta insanin başına her şey gelir.Bu günler gelip geçecek sukredeceksin
Herşeyi kabullendim. Herşeyi gördüm anladım aslında. Kimin ne olduğu kimin niyetinin ne olduğu kabak gibi ortada. Bunlar şahsi fikrim değil etrafımdaki herkes böyle düşünüyor uydurmuyorum insanlara bikaç olayı anlatınca bile amaaaan seni Allah korumuş diyorlar herkes istisnasız aynı fikirde. Ne diyeyim Allah akıl vicdan merhamet versin ve bu dünyada hatalarının bedelini göstersin diyorum.

Yani birinin ne olduğunu anlamak da cok zor. Duygusaldı beni severdi zamanında ama evlendikten sonra beni değersiz görmeye başladı ben de inanın çok hassas bir insanım sevgisizliğe ve değersizliğe katlanamadım
Kocaman 3 cocugum var, bu degersizliği görsem ben defederim, gittigi yere kadar :tokat: Cocugunuz yoktur insallah, hiç üzülmeyin, hayatınıza bakın, koskoca güzel bir bir hayat sizi bekliyor❤️

Kocaman 3 cocugum var, bu degersizliği görsem ben defederim, gittigi yere kadar :tokat: Cocugunuz yoktur insallah, hiç üzülmeyin, hayatınıza bakın, koskoca güzel bir bir hayat sizi bekliyor❤️
Çocuk falan yok zaten nikahtan hemen sonra başladı psikolojik baskıları ben de hep korundum kendimi sakındım moral olarak çöktüğüm için kendime bakamamıştım zayıfladım çirkinleştim değişik bişey olmuştum. Hiç bişey yaramadı yani inceldi inceldi kopuverdi 😁

Hani çarşıdan aldığımız bir eşya olur bi kalitelisi olur bi de adisi olur ya heh işte bunlar da insanın adisi öyle düşünün

Çocuk falan yok zaten nikahtan hemen sonra başladı psikolojik baskıları ben de hep korundum kendimi sakındım moral olarak çöktüğüm için kendime bakamamıştım zayıfladım çirkinleştim değişik bişey olmuştum. Hiç bişey yaramadı yani inceldi inceldi kopuverdi 😁
Şimdi bakın kendinize, kimdi o, dunyanın merkezi mi? Allahım cocuklarımızı boyle insanlardan korusun🤲

Back