Destanımı hemde hiçbir yeri atlamadan özetlediğiniz için sonsuz teşekkür ederim.. okurken baya bir güldüm... gözümden yaşlar geldi... sinirden tabikii... ben bu kadar aptal güçsüz olabilirmiydim..erinmeden bu kadar uzun yazıyı okuduğunuz için yazdığınız için hakkınızı helal edin.... evet.. basit sorunlar.. gececek.. sadece son detayı okumuşsunuzdur umarım..
pişman değilim artık.. kendime çok kızıyorum.. zorluklar çıkınca ben oynamıyorum diyiroum hemen.. evet çocuklarım ailemle ..onlar bakıyorlar.benim ayrı evim var. ama gün boyu ordalar.. orda huzurlu bir ortam olmadığı için bazen pişman oluyorum.. dünde erkek kardeşimde kızıylan çantasını alıp gelmiş boşanıyoruz diye.. deliye döndüm..keşke boşanmayaydımda..düzenim bozulmasaydı dedim.. dün dedim.. ama o çaresizlikle.. bir an hem hiranaz hem kızım hemde boşanan kızkardeşimin çocuguna hemde iki çocuk o bakacak diye deliye döndüm.. pişman oldum.. ama geçti.. iyiiki boşadım... ben başaracağım... hepsi gececek...tekrar tekrar yazdımki yaşadıklarımı ..kendim için..ne olursa olsun..hayatın daha öncekinden kötü olamaz dedim.. yani evet .. yaşadıklarıma bakarsanız geriye bakacak kişinin akıl sağlığının olmaması gerek.. ama yukarıda belirttiğim ailemle ilgili sıkıntılar yaşayıncada akıl sağlığım o günlük gidiyor galiba... yani ailede herkes boşanıyor filan.. demekki biz mi kötüyüz diyosun :)) yok yok... artık iyiyim..
ama harikasınız... bu yazdıklarnızın çıktısını alıp okuyup gülücem.. hiç özet yapamam.. siz bu kadar özet geçmisiniz.. tebirikler.. emeklerinize sağlık...
ama iyiyim şimdi gerçekten.. geçecek.. inşallah ailemde huzur bulur...
Rica ederim ne demek
Epey yapmışımdır bu özet işini bu forumda ara verdim diyelim girmiyorudm bu bölüme
Okuyup okuyup sinirleniyorum, sizin adamları benim boğasım geliyo filan
Sonra bakıyorum hem işler birikmiş hem adamın burnu bile kanamamış, manyak mıyım ben deyip forumu kapatıyorum işte
Okudum okudum
İşte o yüzden 'asla dönmem' desende ben inanmıyorum
Her zorlukta üzülür insan ama böyle bi dangoz için keşke demez, çözüm arar
Sen her sorunda eski eşi düşünüp duruyorsun, sanırsın adam süper kahramandı da sen harcadın
Pinti olup maaş kartını yönetmek dışında bi cacık yapmamış bu bile diğer huylarının yanında iyi yön gibi kalıyo düşün
Bu adamda iyi yön aramak samanlıkta iğne aramak gibi bişey
Bence o dönse affedecektin ya yarım kaldı
Sen hala neden dönmedi o kadını tercih etti kafasında olduğundan maddi sıkıntıyı bile eski kocana bağlıyosun
Gerçeklere bakalım adamı öldü say, önüne bak, 4000 fena para değil, gerekirse kalem kalem yaz nereye ne kadar gidiyo neyden kısarsın çöz
Kardeşini dıdısını boşver
Benim kızıma da annem bakıyor
Akşam iş çıkışı koşa koşa alıyorum, ne orada ne başka yerde bırakmıyorum iş dışında hep benimle
Annelik budur bunu gerektirir, geleceği için çalışıyoken şu anki durumunu da ıskalamaman lazım
Hayatta başarılar.