Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşandıktan sonra kocası pişman olan var mı ?
- Konu Sahibi htcgg
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Mart 2012
- 14.920
- 34.456
- 798
- 3 Kasım 2021
- 904
- 725
- 53
Pişman olsa ne olur, yedisinde ne ise yetmişindede o.Merhaba hanımlar.Kesinlikle eski eşe dönmek yada umut beslemek gibi bişey değil benim merakım şu ki; boşandıktan sonra eski eşinizin kafası dank etti mi pişman oldu mu birleşmek istedi mi bu durumu yaşayan var mı aranızda? Ondan nefret ediyorum tek görmek istediğim köpekler gibi pişman olması
- 12 Ocak 2021
- 4.456
- 18.696
- 158
- 30
Valla ben o kadar mutlu olsun ki ben aklına bile gelmiyim diye dua ediyordum. Sarmasın bana muhatap olmayım diye. Sizi çok bıktırmadı herhalde.Haklısınız ama insan o pişmanlığı görmek istiyor içim ancak öyle soğur gibi bana çok acı yaşattı çünkü
- 9 Ekim 2022
- 3.075
- 10.590
- 128
- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.641
- 108
- 29
- 8 Mayıs 2017
- 854
- 1.300
- 113
Pisman olmazlar. Eger zamparaligimdan odun vermeyeyim, sayayim soveyim karim ses etmesin, anama babama hizmetcilik yapsin, calissin bana baksin ben hayatimi yasayayim, bana karismasin ama bana karilik yapsin kafasindaki bir erkekse, pisman olmus gibi yaparlar, ki ikna etsinler karilarini, ondan sonra yine ayni tas ayni hamam.
Ne zaman gercekten pisman olurlar, 60 yasina gelince, kendilerine katlanan birini bulamayinca, bir duzen kuramamislarsa hala. O zaman ah ne gerek vardi bunlari yaptim ettim evliligimden oldum diyebilirler.
Ne zaman gercekten pisman olurlar, 60 yasina gelince, kendilerine katlanan birini bulamayinca, bir duzen kuramamislarsa hala. O zaman ah ne gerek vardi bunlari yaptim ettim evliligimden oldum diyebilirler.
- 1 Mart 2007
- 6.045
- 12.359
- 773
- 37
Geride bırakman gerekiyor yoksa kafayı takarak iyice hasta olacaksın.
Yeni öğrenmiş olsan sürünsün diye boşanma derdim kadın onu terk edince de tekmeyi basman için, güzel bir intikam olurdu bu senin için. Lakin olan olmuş. Takip etme bile, bir zaman gelecek ne halleri varsa deyip umursamaz moda geleceksin.
O zamana kadar tek düşündüğün kendin ve çocuğun olsun. Bakma arkana daha fazla..
Yeni öğrenmiş olsan sürünsün diye boşanma derdim kadın onu terk edince de tekmeyi basman için, güzel bir intikam olurdu bu senin için. Lakin olan olmuş. Takip etme bile, bir zaman gelecek ne halleri varsa deyip umursamaz moda geleceksin.
O zamana kadar tek düşündüğün kendin ve çocuğun olsun. Bakma arkana daha fazla..
- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.864
- 158
- 36
Sizden ayrıldığına pişman olacağını sanmıyorum. Yani bu kadın da iyiydi ben kıymetini bilemedim demesi çok zor. Sadece eski konforu bulamazsa kendi açısından pişman olabilir
Geçen gün bir Psikoloğa rastladım, bana gelen erkekler maddi olarak yatırım yaptıkları kadının arkasından "ben ona neler yaptım nankör" dermiş. O benim için ne fedakarlıklar yaptı diyen olmuyormuş
Geçen gün bir Psikoloğa rastladım, bana gelen erkekler maddi olarak yatırım yaptıkları kadının arkasından "ben ona neler yaptım nankör" dermiş. O benim için ne fedakarlıklar yaptı diyen olmuyormuş
Şok oldum sizden boşanır boşanmaz evlenmesine. Sonra kendi hikayem geldi aklıma. Benim eski adi pislik çirkin şey de boşandıktan 4 ay sonra falan evlendi beni aldattığı o.pu ile. Ikisinden de nefret ediyorum. Üzerinden 3 sene geçti. Hala içimdeki öfke bitmedi. Mükemmel bir hayatım var. Daha önce hiç olmadığı kadar aktif mutlu özgür ve ozguvenliyim. Herkesi cebimden çıkarırım o kadar iyi hissediyorum ama nefretim öfkem geçmiyor.Bosanali 5 ay ,o beni aldattığı o.pu ile evleneli 4 ay oldu.Pisman Asla olmamıştır karısı hamile.O kadar mutlu ki evladını bile unuttu.
Ama ben çok pişmanım.Kendi evladına bile sahip çıkmayan ,para icin ailesini evladını satan bir şerefsize 16 yılımı nasıl vermişim? Nasil anlamamışım ne mal olduğunu ? diye.
İçinizdeki yangın asla soğumayacak, sadece o duyguyla yaşamaya alışacaksınız.Günler, geceler böyle geçip gidecek.Her anı sizden biseyler götürecek.Ama buna da alışacaksınız.Allah 'a dua edeceksiniz ilahi adalet diye.Allah yardımcınız olsun.
Aklıma sürekli pişman olup helallik istemek için görüşmek istediğine dair senaryolar geliyor. Masada karşıma oturuyor. Yüzüne tükürüp masayı üzerine devirdigimi hayal ediyorum. Sonra başka bir sahnede hanımefendi asıl duruşumla onu ezdiğimi hayal ediyorum. Başka bir sahnede o kadını öldür hapiste yat cezan bitsin sonra düşünürüm dediğimi ve o hapiste iken başkasıyla evlendiğimi ve cezaevine kart gönderdiğimi hayal ediyorum. Allah affetsin beni