- 4 Mayıs 2022
- 1.253
- 1.618
- 63
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Hayat ezbere yaşanmıyor , yıllarca güzel sürmüş bir ilişki günün birinde bitiyorsa kadınlar hiç üzülmeden şaşırıp afallamadan tamam diyip hayatına devam edemez ki , illa Kİ üzülür insan bi süre sonra da geçer. İnsanız makine değiliz ki.Komiksiniz gerçekten. Siz eğleniyorsunuz ya ben de sizinle.:)Kim dedi yıllarca üzül yiprat kendini. Sonsuza dek..(Sizde kalıp olmuş bunlar) Ne alaka bunları yazıyorsunuz.?? Ben bu platformda böyle diyeni hiç görmedim. Herkese boşan diyen çok da:)) İnsan evet önce kendine değer vermeli kendini sevmeli. Her bosanan kadın her ayrılan kadın kendini sevmiyor değil ama. Değersizdi de ondan boşandı değil. Bosanmak evlenmekten daha cesur bir adım.Degerli hisseden kadınlar da boşanabiliyor değersiz hissedenler de. Sonuçta mutlu olma hayaliyle kurulan yuvalar yıkıldığında değersiz hissettiren bir adam bile olsa böyle olmamalıydı diyor bazı İNSANLAR:) Ona da üzülmenin normalitesini ben değil tüm psikologlar söylüyor. Sizin gereksiz sertliğiniz insanları hizalamiyor. Atarlı konuşmaya gerek yok :)