- 4 Mayıs 2022
- 1.253
- 1.618
- 63
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Boşanmadım daha ama boşanana kadar başına taş yağsa fena olmazBoşandıktan sonra isterse gebersin
Kimin umurumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşanmadım daha ama boşanana kadar başına taş yağsa fena olmazBoşandıktan sonra isterse gebersin
Kimin umurumda
Evet boşandıktan sonrası daha iyi olurum şuan sürünceme safhası insanı biraz yoruyorBoşandıktan sonra onun ne yapacağına ne hissedeceğine takılmayın bence
Kendi mutluluğunuza odaklanın.
Bol şans
Kesinlikle katip haklı. Senelerce mal gibi ayakta uyutulmusum. Keşke en başta görseydim ne mal olduğunu bırak yılları dakika katlanır mıydım. Allah aşkına kurtulun su embesillerden... Allah in dan bulacak onlar zaten
Maçkalı senin hikayeni okumak istedim bulamadım yaaaKesinlikle katip haklı. Senelerce mal gibi ayakta uyutulmusum. Keşke en başta görseydim ne mal olduğunu bırak yılları dakika katlanır mıydım. Allah aşkına kurtulun su embesillerden... Allah in dan bulacak onlar zaten
Ya acımasızca olacak ama adam maaşın için evlenmiş senle. Sevgi Aşk yok yani hatta dava acmiyorsa bir umut belki maaş kartını verirsin diyeErkekler neden bu kadar kalpsiz , merhametsiz. Bazen kendime kızıyorum bana yaşattıklarından sonra niye hala onu düşünüp özlüyorum diye. Gerçekten bana çok eziyet etti psikolojik olarak gün yüzü göstermedi. Severek de evlenmiştim şimdi boşanma sürecindeyiz aylardır da sessiz. Dava bile açılmadı. Saçmasapan davranışları yüzünden beni yıldırdı annesiyle birlik olup benim psikolojimi bozdular neyse ki şimdi iyi gibiyim sadece ara sıra eski günlerimizi özlüyorum. Ama o kadar sabit fikirli biri ki ben asla pişman olacağını sanmıyorum. Ve bu beni çok üzüyor. Belki eski konumu okuyanlar vardır maaş kartıma el koymak istediği gibi direnmiştim sonra da tamam maaş kartını vermezsen bu iş olmaz diyip ayrılmıştı. Bence çok geçerli bir sebep yani insan biricik sevgilisi karısını bu yüzden harcar mı. Anne bağımlılığı ve paragözlüğü yüzünden beni harcadı. Tek istediğim hatasını bir gün anlaması ama anlamaz diye ümitsizim. Sadece içimi dökmek istedim hanımlar….
beklemene gerek yok ben sekiz aylık evliyken boşandım. Çekişmeli olarak açıp davayı anlaşmalıya çevirebilirsiniz alacak verecekte yok biter hemen.Anlaşmalı olsun diye bir yılın dolmasını bekliyoruz ama süreç hakkında bile muhatap olmuyoruz. Çekişecek bi durumumuz yok yani
Sizinkiler buldu mu bu aradaKesinlikle katip haklı. Senelerce mal gibi ayakta uyutulmusum. Keşke en başta görseydim ne mal olduğunu bırak yılları dakika katlanır mıydım. Allah aşkına kurtulun su embesillerden... Allah in dan bulacak onlar zaten
Öyle demeyin benim için önemli yine deOlsa nolur olmasa nolur yani bitmis gitmis birseyin ardinda gelir mi
Gider mi pisman olur mu? Cok sacma dusunceler.. cok
Iyi olsaydiniz zaten bu durumda olmazdiniz
Az kaldı zaten uğraşmak istemedimbeklemene gerek yok ben sekiz aylık evliyken boşandım. Çekişmeli olarak açıp davayı anlaşmalıya çevirebilirsiniz alacak verecekte yok biter hemen.
Çok kısa zaman süren evliliğimde bile bütün dünya eziyetlerini yaşattılar gerizekalılar. Bankada oldum temizlikçi de köle de. Niye evlendim ki diye düşündüğüm çok oldu. Ayrıldığım gün sadaka dağıtacağımAllah kurtarıyor dertleniceğine sadakat dağıt... Çoluk yok çocuk yok başka aşklara yelken açarsın Evli kalsaydın eşinin bankası olurdun temizlikcisi kölesi olurdun... Seni sevdiği için değil paranı sevdiği için evlenmiş...
Bir insan nasıl bu kadar adi olabilir yaaa, çok üzdü beni para yüzündenYa acımasızca olacak ama adam maaşın için evlenmiş senle. Sevgi Aşk yok yani hatta dava acmiyorsa bir umut belki maaş kartını verirsin diye
Aynı hisleri paylaşıyoruz.Beni de kimse ne aradı ne de sordu.Kizim problem ne?ne oldu vs.Onlar gayet de biliyolardı oğullarının anormal olduğunu.Benim başımı da annemin akrabaları yaktı.Ailemin sosyo rkonomik durumunu kiskandilar.Akil hastası narsist iğrenç bı adamla olsun diye buluşturdular.Hayatimda ilk defa bir erkekle yemeğe çıktığım için onu bi halt sandım.Bu dünyada ve ahirette Allah'ım sorsun.Genc kızken çok saf ve iyi niyetliymişim.Gozum açıldı kendi değerimin farkındayim.Aynı durumda sayılırız aylardır ne ses ne seda. Ailesi bile 1 kere aramadı bizi. İyi olsun diye tek arama yapmadilar. Seni anliyorum Dönse kabul edecegimden degil insan bir pişmanlık görmek istiyor en azından. O keyfinde,hatta eskiden oldugu gibi sosyal medyaya hızlı bir giris yapmis. Ama diyorum kırk tane kız bulsa ne olacak ki? bana onca fedakarligima aptalligima ragmen insan gibi davranmamis adamı kim nereyr kadar çeker.. benden önce olduğu gibi iliskilerinde korkak sevgisiz yaşayip gider.
Bazen birine beddua etmeye bile gerek yok biliyo musun,beddua olarak kendi karakteri yetiyor
İnsanlar gerçekten bazı şeylere bile isteye göz yumuyor. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Bugünler de geçer elbet. Ben de sizin gibi iyi niyetli ve saftım benim de gözüm bi açıldı pir açıldıAynı hisleri paylaşıyoruz.Beni de kimse ne aradı ne de sordu.Kizim problem ne?ne oldu vs.Onlar gayet de biliyolardı oğullarının anormal olduğunu.Benim başımı da annemin akrabaları yaktı.Ailemin sosyo rkonomik durumunu kiskandilar.Akil hastası narsist iğrenç bı adamla olsun diye buluşturdular.Hayatimda ilk defa bir erkekle yemeğe çıktığım için onu bi halt sandım.Bu dünyada ve ahirette Allah'ım sorsun.Genc kızken çok saf ve iyi niyetliymişim.Gozum açıldı kendi değerimin farkındayim.
amiiin inşallah gerizekalılar analarıyla karı arasın sokakta artıkDüşünüyorum da narsist eski eş her anlamda sorunluydu.Ne yaşadım ne oldu olaylar buraya nasıl geldi onu da bilmiyorum.Piskopat.Hangi kadını mutlu edebilir ki?İyi bi adamı kaybettim diyemiyorum.Piyasada onun gibi ahlaksız kahvede oturan boş bir sürü erkek var.Evlerden ırak...Öğretmen ama o kadar cahil ve ahlaksızdi.Bir de inançlıyım ayaklarına yatıp her naneyi yiyodur.İnsallah bundan sonra güzel bir hayatımız olur.. .Rabbim 2.evliligimizde sağlikli bir evlilik nasip etsin..
Sen böyle deyince ex kvnin gider birtane bulur koyarım evin içine demesi geldi aklıma millette sıraya girmişti zaten narsist ana kuzusu oğlu içinamiiin inşallah gerizekalılar analarıyla karı arasın sokakta artık
bu sözden belli işte sana verilmeyen değer. sanki biz eşyayız yerine hemen aynısı koyulabilen bişeyiz. allah büyüktür yaşlanınca bakacak kimseleri olmaz inş.Sen böyle deyince ex kvnin gider birtane bulur koyarım evin içine demesi geldi aklıma millette sıraya girmişti zaten narsist ana kuzusu oğlu için