koca dayağını duydunuz nişanlı dayağını duydunz mu ?

Sert yorum yapmayın diyosunda yani tüm bu eziyetleri çekmenin tek suçlusu sensin. Ne yani beni kıskandı diye sana şiddet uygulamasına izin mi vereceksin. Çok saçma. Madem ağlamaktan ölecek kıvama geldin ne diye hala nişanlı kalıyosun ayrıl gitsin. Sonuçta kimse seni silah zoruyla o hayvanın yanında tutmuyo

Gelse diyor opse diyor kiz bu cocuk bu saatten snra gelse opmeyemi gelir sevmeyemi gelir iki yumruk bi tekme icin gelir

arkadaşım ne sarılması öpmesi, onun öpmesi sarılması batsın.
kendi kıymetinizin farkına varın, ve hemen bugün ailenizle konuşun.
4 yıl geçmiş zaten daha fazla böyle bir insan! la vaktinizi harcamayın.
Güzel günler sizi bekliyor, vakit kaybetmeyin.

Bu adam bulunmaz hint kumaşı falan mı?
Bu kadar kör müsün?
4 senedir ilgisiz alakasızmış, aşağılanıyosun eziliyosun ve hala bu insan müsvettesiyle evlenmek istiyosun öyle mi?
Yapmayın kendinize bu kötülüğü yapmayın. Açın gözlerinizi görün biraz.

aaaa bi tokata ayrılmak olurmu canım sizde ne ayrılma meraklısısınız!! Biraz daha bekleyin konu sahibi nişanlınız ağzınızı burnunuzu dağıtsın o zaman belki düşünürsünüz ayrılmayı!! Ha muhtemelen '' seçkin aile'' olduğundan yine ayrılmazsınız. Insan modundan çıkarsınız muhtemelen evlenirsiniz adam sizi öldürür heh bak şimdi sizlik bi durum olmaz olay kökten çözülmüş olur.
Tabiki ayrılmayın. Siz insan değilsiniz ki. Değerli değilsiniz. Ayrılmayın lütfen!

ben en üzen senın gıbı kızlaırmızın çok olması,ah diziler,dövmeyi,kıskanmyaı,aşk gösterıyor sıze,vah kızlaırmız,vah
İnan ben de buna üzülüyorum. Sevginin, aşkın ne olduğunu bilmiyorlar. Hayat sadece bir ilşki için mi? Başka hiçbir amaçları yok gibi. Vursun, kırsın ama yanımda olsun. Oysa bu dünyada el üstünde tutulan kadınlar da var. İnsan biraz da hatayı kendinde aramalı ben niye iyi birisine denk gelemiyorum diye.

tatlım yaa sabah düşündüm,bu nedır ,hayat cıdden erkek/kadın yanı ilişkimidir???nıye evlenmıyosun dıyorlar,acıyorlar,çokda güzelmişim,neden evde kalmışım,insan bıraz hatayı kendınde aramalı demişin,bence ordaki birazı kaldıralım,tamamen kendınde aramalı...

malesef dediğiniz gibi
ne desek beğenmeyecek seviyorum 4 yılımı verdim diyecek
evlenince çok daha büyük sorunlar olmasına rağmen çocuk diye acele edecek
çok gördük burda okuduk duyduk

inşallah aklın başına gelir konu sahibi..

Siz bu dayağa rağmen evleneceksiniz. Sokak ortasında millet içinde bir dayak üstelik. Söylenecek bişey yok zaten. O sizi hırpalarken bile siz özür dileme, kendinizi açıklama modundasızın. Hayır baktığınız yönde 2-3 erkek olsa nolurdu sanki? Göz kırpıp öpücük mü attınız?

Bazı insanlar kendi değereni bilmiyor. İlla hayatında bir erkek olacak ki kadın olarak değer kazansın. Çerden çöpten çamurdan, ama erkek....

Son düzenleme:
kuzum benim, kolay kolay ayrıl diyenlerden değilim ama canım ya Allah rızası için AYRIL Yani ne söylemem gerekiyorsa söyle onu söyleyeyim sana ama AYRIL. Ben zamanında bu cins birini tanıdım ve devam edersen ÇOOOOOKKK pişman olacaksın. Hayatının hatasını yapma. Bıçak gibi kes bitir bir iki üzül ağla gerekirse arkasından ama kendini ve tüm hayatını böyle biri yüzünden rezil etme. Onun yaptığı kıskançlık değil çünkü. Psikopatlık. Psikolojik sorunları var onun.

bizi ne kadar dinlersin bilmiyorum bana kalırsa sen yine devam edersin bu adamla sonuçta emek vermişsin o kadar! ama biraz olsun dinlersen bizi yol yakınken kaç kurtar kendini, hayatını daha fazla mahvetme, ne demek tokat atmak! şimdiden bunu yapan evlenince ne yapar acaba? ailene anlat neler olduğunu, onlarda mutlaka seni destekler. bu senin anlattığın sevgi değil, hastalıklı bir ilişki!

bak ablacım 2 yıllık evlı bırı olarak sana yorum yazmak ıstıyorum
umarım soyledıklerımı degerlendırmeye alırsın
bırılerıne ayrıl demek cok da dogru degıl bılıyorum. buradan buyuzden bunu soylemeyecegım

degerlendırmesını sen yap

oncelıkle, kendını bu kadar uzme ve senı uzmelerıne ızın verme
nısanlıyken olan bu tarz seyler, evlenınce daha da artacak
ınsan nısanlıyken cok sevdıgınden, kendınce bahaneler uydurarak duzelecegını sanıyor, evlılık ıcın farklı hayaller kuruluyor
aslında olay tam tersı, evlılıgın sorumlulugu ıle beraber sorunlar boyut degıstırerek artıyor

bazen oyle oluyor kı, nıye evlendım dıyorm. cocugumda oldugu ıcın, sorunlarımı yok gorerek mutlu olmaya calısıyorum.

senın ılıskınde sınyallerını sımdıden oyle cok verıyor kı

evlenınce bunları ve daha fazlasını yasamayı kabul edecek mısın??

esın sen ona aıtmıssın gıbı davranacak, senın benlıgıne ızın vermeyecek, ozgur olamayaksın, SEN olmayacak, hep o ve ısteklerı var olacak, o sekıllendırecek herseyı, o ne derse o olacak, o sınırlenme hakkına sahıp olacak, o elestırme hakkında sahıp olacak, o IZIN makamı olacak, o YORGUN olacak.... vs vs

hıcbır yerde SEN olmayacaksın

bunları dusun, ıyı degerlendır. SEN ve AILEN herseyden onemlı

umarım pısman olacagın bı karar almazsın...

Konuyu bölmemek için uzun yazamayacağım ama insan önce kendi başına ayakta durmayı bilmeli. Sırf ilişki için herşeyden ödün vermemeli. Kendinden emin olmak önemli. Elbette evlilik çok güzel ama iyi bir insan karşına çıkmadıktan sonra bekar kalmak daha iyi. Hergün eziyet çekeceğine en azından bir gün mutlu olacağının hayalini kurabilir insan. Umarım gönlünüze göre bir kısmetiniz çıkar :)

Evlenmek istemiyorsunuz. O zaman kim ne derse desin çıkarırsınız yüzüğü , ailenize de eğip bükmeden o çok seçkin!!! aileden olma nişanlınızın sizi darp ettiğini anlatırsınız.

Damadı çok seviyorlar nedir yahu ? Nüfuslarına almayacaklar en nihayetinde. Siz onların canı ciğerisiniz.

4 yılınızı ziyan etmişsiniz , ömrünüzü ziyan etmeyin.

bu mıllet vicdanı satıyormu bılemıyorum,zamanında yeğenıme bir iki vurduğum var,yıllarca ruya gördüm,halen aklıma gelir çocuğun yüzüne bakarken,defalarca özür diledim,ama vicdan susmuyor,naısl vurursun bır ınsana,nasıl ınsanlar var,şaşıyorum,evlerden ırak,ağbim derki,dayak varsa,ihanet varsa,o kaıdnda erkekde o evliliği bitirmeli,gerisi nasılsa çözülür der,

benim babam bana vurmaya kıyamıyor elin şeyi gelcek bana vurcak he, onun varya sülalesini rezil ederim , gücü sana yetiyor tabi papucumun erkeği , çıksaydı da o oğlanları kovalasaydı ordan yiyosa! ama yok nerde onda o cesaret, sizin gibi kadılara da hiiiiç acımıyorum beter olun , bu ezik adamları sevip sevip yiyin oturun dayağı , sonra ağlayın Allah akıl fikir versin, artık hayvanlar bile dayakla terbiye edilmiyor yahu.

Deli gibi atan kalbinizin nedeni aşk değil de bugün de beni tartaklar mı korkusu olmasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…