- 16 Haziran 2011
- 14.845
- 62.109
ben ayrılmayacağım demedim ki seviyorum dedim.
ya hiç mi sevmediniz hiç mi seven birini görmediniz.
bir insanı yargılamak ne kadar kolay
yaşadınız mı hiç böyle bir durum ?
yaşasaydınz anlardınız başa gelmeyen bilinmez neden böyle diyorsunuz
hayat böyle işte gitmek istemediğinizhalde gidiyorsunuz, gitmek istediğiniz anda gidemiyorsunuz.
anlamaya çalışın insanız duygularımız var zaaflarımız var .s
evet 4 yıldır hazmettim herşeyi bir ayağım giderken öbür ayağım geri döndü. ya acayip bişi hep düzelecek umudu taşıyor insan içinde gitme bir şans daha ver diyor
Üzüldüm senin adına ama karşına al bir bir konuş nerede hata yaptığını .tabiki de tokat olayı affedilemez ama sen yine nişanlından yemişsin millet sevgilisinden kocasından yiyor ,dayağı geçtim tokattan beter sözler yiyor şuan ki öfkenle kalkıpta onca şeyi mahfetme öfken geçince pişman olursun bi anlık gaflete kimler kapılmıyor ki ama bidaha yapacak diye de birşey yok ilgisizliğini konuşun beklentilerini karşılayamıyacaksa ayrılın .Kalbinin sesini dinle derim sonra onla başbaşa kalacaksın tatlım..Ve kaynanaya gelince hiç mi iyisi olmaz ya oğullarını paylaşamıyorlar herşeyi biz bildimcik en güzeli dolap gibi olmak laf söz edecek muhattap bulamıyorlar ..evlenmek istemiyorum hergün ağlamaktan bıktım nişanı atmak istediğimi aileme bir an önce açmalıyım ama nereden başlasam nasıl desem... nişanlımın ailesi çok seçkin(!) bir aile bizim burda o yüzden ailem nasıl tepki verecek bilmiyorum. damatlarını çok seviyorlar. tabi bunları anlattıktan sonra beni de ne kadar sevdikleri belli olacak...
gerçekten sevenler bilir. bu aşk denilen illet insanı değiştiriyor. olmazsa olmaz dediği prensiplerinden taviz verdiriyor. bunları yaşamadan önce asla dayak atan biriyle ucunda ölüm olsa bir araya gelmem derdim. yaşamadan bilinmiyor.
başkası bu konuyu açmış olsaydı eminim siizin dediklerinizin aynsını hatta daha fazlasını söylerdim.
ama işin içinde olunca hiç de kolay olmuyormuş. eğer ki sevmişseniz kendinizi bambaşka biri olarak buluveriyorsunuz.
ve hiçte elinizde olmadan.
ayrılmak çözüm evet. hatta çözümlerin en akıllıcası.
gel gelelim birde hala deli gibi atan bir kalbiniz var.
eğerki gidersem elimde kanlı bir kalple gidicem. geçicek belki bir ay sonra belki bir yıl sonra belkide son nefesi verirken hatırlayacığım onu en son.
noldu bana diyorum noldu kendime gelmeliyim benim ideallerim var prensiplerim var
toparlanmalıyım ve kararımı vermeliyim
Bunu ben yazsam ancak bu kadar olurdu..Şaka mi bu..Aynı durumdayiz..
Allahim yardımcimiz olsun. .
Zaten sen yazmışsın... Farkında değil misin??