koca dayağını duydunuz nişanlı dayağını duydunz mu ?

Buna tahammül göstermemem eşimi az sevdiğim anlamına gelmez.

Yalnız siz de şunu unutmayın, hayatındaki insana şiddet gösteren adamı terk etmek için, ondan nefret etmek için birden fazla sebep vardır.

Siz hâlâ sevgiden bahsediyorsunuz ama bu adam sizi hiç sevmiyor, şefkat besleme olayına girmiyorum bile.

Evet nişanı atmalisin.
Baska yazacak cidden bir sey bulamiyorum.
Sen degerlisin ve degerini bilen birileri ile yoluna devam et bunlarla olmaz.

Hayat bu harcamaya gelmiyor yaşamak lazim doya doya, bu yaşam da o insanlarla olmaz.

Canim ya bide sey yazanlar olmus seven hazmedemez diye.. vallahi birsey diyeyim mi asil seven kisi ayrilikta zorlanir ve hazmeder..iyi yada kotu maalesef boyle

evet 4 yıldır hazmettim herşeyi bir ayağım giderken öbür ayağım geri döndü. ya acayip bişi hep düzelecek umudu taşıyor insan içinde gitme bir şans daha ver diyor

kırıldım parçalandım ama içimden geçenlere engel olamıyorum haklısınz sevse böyle yapmazdı
Kötü birşey yaşamışsınız, özgüveniniz kırılmış.
Konuyu sizin değil de başka birinin açtığını düşünün. Uzaktan bakın nasıl görünecek?
Aşk acısı öldürmez ama şiddet öldürür.. Hakkınızda Hayırlısı olsun

Sen zaten birseylerin yanlis gittigini farketmissin bilincine varmissin..bence asil cesaret bu..sevamini getirmwk aslinda dusundugun kadar zor degil

Şimdi prensipleri olanlar sevgilisine nişanlısına kocasına aşık olmuyor o zaman mesela ben hiç aşık değilim sana göre

hayır asla böle bişi demedim senin prensiplerine saygı gösteren ve seninle aynı prensipleri taşıyan insanla mutlu olunur.
yani hem prensip sahibi olup hem aşık olmak son derece mümkün. sadece prensiplerine uymuyorsa ya aşkını ya prensiplerini seçersin

Genelde kötü davranılınca sevgi azalır veya biter. Sizde böyle olmamış. Bence asıl sorun bu. Belki bir psikoloğa gitseniz iyi olur. Umarım içinize sinen güzel bir evliliğiniz olur.

Genelde kötü davranılınca sevgi azalır veya biter. Sizde böyle olmamış. Bence asıl sorun bu. Belki bir psikoloğa gitseniz iyi olur. Umarım içinize sinen güzel bir evliliğiniz olur.

inşallah .s destek almalıyım tek başıma sağlıklı kararlar alamıyorum

O tokatın sizi kendinize getirmesi gerekirdi ama olmamış malesef.Aşk acısını en fazla 1 sene cekersin de bu adam ömür boyu çekilmez. Dayanamam yaşayamam onsuz dersin ama yaşarsın ohh be çok şükür Allahım da dersin.hayatım alt üst olur deme.nereden biliyorsun altının üstünden daha iyi olmadığını. Ferhat Göçer demiş ya gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim.en çok kendini sev senden kıymetlisi yok bu hayatta seni de bir ana doğurdu

Şöyle birşey sölim biz kocamla tam zıt kutuplarız 7 sene çıktık sonrada evlendik 2 senedirde evliyiz bu zamana kadar hiç bir şekilde şiddet görmedim çünkü ( hala aşkından ölüyorum) bilir anında bu işin biteceğini sen bunu hissettirememişsin nişanlına büyük ihtimalle o sana ne yaparsa kabul ediceksin diye düşünüyor madem ayrılmicaksın ayrılmış gibi yap bazı şeyleri kabul etmiceni idrak etsin
Hoş şiddet kimsnin kabul etmesi gereken bişey olmamalı böyle adamlarla olunmamalı net

haklısınız başta nasıl davrandıysam taviz vermişim farkında olmadan. ne üzücü bir durum insan kendisini deli gbi sevene minnet duyar el üstünde tutar normalde. kendisi yeterince sevmiyorsa bile benim sevgimi düşünüp yapmamalıydı böyle bir şey

yazdıklarının hepsini okumadım da, nişanlı dayağı değil, erkek arkadaş dayağı değil, 2-3 hafta daha tanıma aşamasında olunan kişi dayak tehtidi bile duydum.. Şiddet varsa uzaklaş. Kimsenin kimseye öyle hareket etme hakkı yok.

şimdi çıkmam lazım uykuya çok ihtiyacım var yarın daha toparlanmış bir kafayla gelicem inşallah :S

Allahim bu arkadasimi "ohh iyiki ayrilmisim dunya varmis' diycegi gunlere erdir.
Amin.

Bi hayal et nolur canim benim.
Bi hayal et sadece.
Aglamadigin uzulmedgin bir gun hayal et.
Sence bunlari hakediyomusun?

siddet ayrilma sebebi. net.

benim anlamadigim bir konu var
su siralar burda cok fazla okudugum bir cümle ".... ama beni seviyor, biliyorum"

4 sene boyunca özledim bile demeyen bir adam beni sevse ne oluuuur sevmese ne olur, böyle bir sevginin var olusunu ben bilsem ne olur bilmesem ne olur
(hakaretlerini, anneciligi, deger vermemesini, felanini fistanini saymiyorum)

Eğer devam edersen evlendikten bikac ay sonra,o kadar bile sürmez, eşim kayınvalidemin yanında tokat attı , benim düşüncelerime deger vermiyor, uzun zamandır cinsellik yasamiyoruz neden ilgisiz ,gibi konuları açacaksın
yada 5 aylık hamileyim eşimden şiddet görüyorum gidecek yerim yok cocugum babasız mı kalsın gb konular acacaksın
biz de sana diyecegiz ki kocandır hem sever hem döver , çunkü nisanlıyken bile onun malı oldugun hissini ona sen tattırdın . Yapma Allahaşkına! Persembenin gelecegi çarsambadan bellidir demis atalarımız.
Sen hala seviyodum 4 senemi verdim gelse beni pohpohlasa öźur dilese ben de yelkenlerimi şöyle denize nazır bırakıversem diyosun . Aklını başına al şu anki cektiklerin cekeceklerinin yaninda tabiki de dert sayılmaz.
Allah insana unutma yetisi vermiş bi bakarsın unutursun seni adam gibi sevecek birini bulursun

Canım pek anlamadım.. bu neyin kafası??

Seninki aşk sevgi filan değil yavrum, düpedüz şefkat arıyorsun sen.. Annen baban bu konuda biraz yetersiz mi kaldılar nedir??

İlla sevsin; isterse dovsun diyorsan kal evinde otur baba dayagi ye.. bin kat daha yegdir..

Hani tokatı filan pek takmadin ya? O bakımdan söylüyorum.. en azından elin adamı cignememis olur senin gururunu onurunu..

sefkatte degil sadece elde etme cabasi degistirebilme cabasi!bence hic deneme benim kuzenimde senin gibi asikti oluyordu 5 yil ciktilar nisam ve sonra evlendiler siddet ilk!3 ayda artti simdi bosaniyorlar!keske misamliyken ayrilsaydim diyor ama is isten gecti!
bence hic bu iliskide kalma ayrilma cesaretini kendinde buluyorsan ayril!ustelik bir terapiste git cunki bu sorunlari tek basina atlatman zor olacak gibi!bol sanslar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…