koca dayağını duydunuz nişanlı dayağını duydunz mu ?

yaa çok seçkinlermiş hakikaten o tarafa baktın diye komplekse girip nişanlısını dövecek evlat yetiştirmişler..
ne uzatıyorsun ki ailen destek değil mi..senin ailen ezik mi..çok seçkinmiş ...miş miş

Ayrılmazsınız demiştim yanlış hatırlamıyorsam.

Yanıldığım için mutluyum, hatta özür diliyorum.

Bundan sonrası da aynı güçlü halinize, düşseniz de ayağa kalkmanızla devam eder inşallah.

ilerde babanla konus durumu iyi ise bir tane aliversin sana leptop teknosaa vatan da iyi leptoplar var fiyatlarida uygun o leptopuda kargoyla adrese gonder

erkek anneleri heralde oğullarının bi el kızını sevmesini kendilerine yediremiyorlar. önce ben olayım istiyorlar. önce onlar olsunlar hiç sorun değil ama önce ben olayım diye isterken aynı zamanda oğullarının gelinlerini çok sevmesinden de korkuyorlar. ama bilmiyorlar ki bu düzen aile kura kura işliyor. kendileride bir annenin erkek evladıyla evlendi. eski kaynanalar daha betermiş bazen iyiki onlarada kaynanaları çektirmiş diyorum bizim intikamımızı en başta almışlar

Benimki o eski kaynanalara taş söktürür o kadar diyorum bak aklın hayalin durur. Samanyolundaki kaynanali abzürt diziler vardı ya hani ciddiyim gerçek konular birebir yaşadım. Olmadı annesi bana sürekli iftira atio yalan söylüyor Dye ama çok şans tanidik eskiiii nisanlima o napti tum verdiği sözlerden döndü bi anda. Neyse bitti falan hala pesimdeydi, dün cikip geldi senle mutlu olcaz evlencez demeler bir sürü sevgi sözcükleri falan . Oyunlarını bozdum artik annen bize büyü yaptırmış vs... ayrıntıları çok uzun anlatmayim... hoca senin her haltini soyledi ben askerdeyken konusmadigimiz zamanda seni biri ile tanistirmis ailen yemek yemissiniz arabasna binip el ele tutusmusunuz , benden öncede biriyle birlikte olmusun sen kız degilmissin olsun yinede evlenicem seninle mutlu olcaz dedi sizofrenler gibiydi çıldırmış resmen. Ben gülüp sinir krizi gecirdim yok öyle bişi diye ama öyle bir inanmiski hocanın ve annesinin yalanlarina inanıyor düşünebiliyor musun? Sen benim yalanimi yakaladin mi 2,5yildir Dye sorunca Hayır görmedim diyor... bana resmen yalancı kötü gelin damgası yapistirildi snra namusuma laf dedi , annem oğlu gibi severken damadini annemide büyücü ilan ettiler...
Ben kendilerinden tam 5 kez duydum hocaya gittik büyü var lafını, kimle kotuyse aralari onlar bunlara büyü yaptirdiklarini saniyorlar. Biz bir kez olsun tenezzül bile etmedik, okursun duani kilarsin namazini öyle yani bizde ... allahım beni korudu onlardan verilmiş sadakam varmış diyorum hep.. yoksa cidden delirtirdi bunlar beni

ohaaa çüşş valla seninki tam samanyolu filmleri gibiymiş.. ama işin ilginç yanı o filmlerde en sonunda herşey ortaya çıkıyor koca pişmanlık içinde oluyordu seninki tersi olmuş..
iyiki kurtulmuşsun yoksa ömür boyu her kavgada büyücü olacaktın :) verilmiş sadakan varmış :)

Sonunda ayrılmayı akıl etmen ve bu yönde karar vermen güzel. Darısı, akıl hastasıyla nişanlı olan diğer kızların başına...

Evet bende öyle diyorum... Kadın bana çocuğun zor olur sanın bile drdu sonrada ben öyle bişi demedim sen hastasın deli manyak diye haykırdı :))) düşün yanii nelerle uğraştım ben. İkimizinde bnce verilmiş sadakası varmış....

Daha halen buraya ne yapmaliyim diye sorman. Senin "kocam degil mi hem sever hem döver" diyecegin günleri hasretle beklediğini gösterir. Allah akıl birazda cesaret versin

Daha halen buraya ne yapmaliyim diye sorman. Senin "kocam degil mi hem sever hem döver" diyecegin günleri hasretle beklediğini gösterir. Allah akıl birazda cesaret versin

ne dion arkadaşım sen ya dayak meraklısı gibi muamele yapma
allah akıl versin ne demek akılsızmıyım ben klavye başında nasılsa kmse kmseyi tanımıyo görmüyo diye insanları aşağılama hakkına sahip değilsin. burda insanların yaşadığı olaylara uzaktan uzaktan yorum yazmak kolay bakalım gerçek hayatta başına gelse sen ne yaparsın acaba.
ayrıca attım ben nişanı madem yorum yazcan gelişmeleride oku öyle yaz.

Bütün yorumları okuyacak kadar vaktim olmadı. Laf olsun diye hic bir konuya yorum yazmam ,ya bizzat aynisi yahut benzeri bi şekilde benim yada cok yakınımin başına geldiği için yazarim. Akil versin derken sevgiye kanip gözler kör akıl yönlendiremedigi için söyledim. Hakaret yada kötü amaçlı değil. Sizin agresifliginiz olmus biraz. Iyi aksamlar. Hayatinda mutluluklar ve başarılar dilerim.

Ayrilmazsan basina gelebilecek herseyi haketmis olursun. Ailenin senin icin emekleri bosa gider harcama kendini ayril. Ben esimle 8 yil konuştum 8 yilda bir hakaret bile duymadim. 4 senedirde evliyiz bir siddetini gormedim.bir kac kere fazla simarik asabi cikislarim oldu ben olsam bana dalabirdim ama o yapmadi beni o hale sokanlari suclu buldugu icindir belki.ama demem o ki nasil.baslarsa oyle devam eder. Nisani atmissin demin okudum. Cook iyi etmissin hayirli olsun özgürsun. Değersizlerden kurtuldun

Çok iyi bir tespit ..ayrılıklarda böyle oluyor..peşinden koşulan taraf keyifli oluyor ana araya zaman girdiği zaman birden özlemler,anılar,kaybetme korkusu çıkıyor ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…