koca dayağını duydunuz nişanlı dayağını duydunz mu ?

ben ayrılmayacağım demedim ki seviyorum dedim.
ya hiç mi sevmediniz hiç mi seven birini görmediniz.
bir insanı yargılamak ne kadar kolay
yaşadınız mı hiç böyle bir durum ?
yaşasaydınz anlardınız başa gelmeyen bilinmez neden böyle diyorsunuz
hayat böyle işte gitmek istemediğinizhalde gidiyorsunuz, gitmek istediğiniz anda gidemiyorsunuz.
anlamaya çalışın insanız duygularımız var zaaflarımız var .s

Aşağıdaki linkte yer alan isimlerin içinde seviyorum diyenler yok muydu sanıyorsun ? Bir bak bakalım , kaç kadın bugün aramızda değil.

http://www.anitsayac.com/

evlenmek istemiyorum hergün ağlamaktan bıktım nişanı atmak istediğimi aileme bir an önce açmalıyım ama nereden başlasam nasıl desem... nişanlımın ailesi çok seçkin(!) bir aile bizim burda o yüzden ailem nasıl tepki verecek bilmiyorum. damatlarını çok seviyorlar. tabi bunları anlattıktan sonra beni de ne kadar sevdikleri belli olacak...
Üzüldüm senin adına ama karşına al bir bir konuş nerede hata yaptığını .tabiki de tokat olayı affedilemez ama sen yine nişanlından yemişsin millet sevgilisinden kocasından yiyor ,dayağı geçtim tokattan beter sözler yiyor şuan ki öfkenle kalkıpta onca şeyi mahfetme öfken geçince pişman olursun bi anlık gaflete kimler kapılmıyor ki ama bidaha yapacak diye de birşey yok ilgisizliğini konuşun beklentilerini karşılayamıyacaksa ayrılın .Kalbinin sesini dinle derim sonra onla başbaşa kalacaksın tatlım..Ve kaynanaya gelince hiç mi iyisi olmaz ya oğullarını paylaşamıyorlar herşeyi biz bildimcik en güzeli dolap gibi olmak laf söz edecek muhattap bulamıyorlar ..

bir bebeğiniz olursa ileride, AYI yavrusu olucak..
kusura bakmayın da nişanlınız tam bir ayı :KK66:

Adamın ve anasının her dediğini kayıtsız şartsız,emir kabul edip derhal yapacaksın..

başka çözüm önerisi gelmedi aklıma....

Adam benden ayrıl diye bas bas bağırıyor yaptıkları ile,hakaret dayak kayınvalide dırdırı.Açmısınız açıktamısınız bu adama bukadar sizi iten nedir merak ettim.

nişanlı dayağı değil o hemen düzeltilmeli ve "eski" nişanlı dayağı olmalı!!!!!!!

Şu saatten sonra Nişanlı Dayağı değil ESKİ nişanlı dayağı diye konu açıp bizle dertleşseniz anlarım.
Ama bu nedir ya aşağılatmayın bu kadar kendinizi.
Kurtar kendini . Nişanlı dayağı, koca dayağı derken 3. sayfa haberi olur çıkarsınız

Ben nişanli dayagi gordum. Arkadasim evlendi ve 3. ayinda korkunc bir koca dayagi yedi. Hemen de boşandi. Arkana bakmadan kaç arkadasim.

gerçekten sevenler bilir. bu aşk denilen illet insanı değiştiriyor. olmazsa olmaz dediği prensiplerinden taviz verdiriyor. bunları yaşamadan önce asla dayak atan biriyle ucunda ölüm olsa bir araya gelmem derdim. yaşamadan bilinmiyor.
başkası bu konuyu açmış olsaydı eminim siizin dediklerinizin aynsını hatta daha fazlasını söylerdim.
ama işin içinde olunca hiç de kolay olmuyormuş. eğer ki sevmişseniz kendinizi bambaşka biri olarak buluveriyorsunuz.
ve hiçte elinizde olmadan.
ayrılmak çözüm evet. hatta çözümlerin en akıllıcası.
gel gelelim birde hala deli gibi atan bir kalbiniz var.
eğerki gidersem elimde kanlı bir kalple gidicem. geçicek belki bir ay sonra belki bir yıl sonra belkide son nefesi verirken hatırlayacığım onu en son.
noldu bana diyorum noldu kendime gelmeliyim benim ideallerim var prensiplerim var
toparlanmalıyım ve kararımı vermeliyim

Bu söylediklerinizi tüm kadınlar yaşıyor... Hepimiz biliyoruz ayrılığın zorluğunu, hele bide sevgi hala varsa.. Ama adam sana vuruyor, hemde daha nişanlıyken.. Evlendiğinde başına neler gelecek tahmin edebiliyor musun?? Ben çok net görüyorum.. Evlendikten sonra ayrılmak çok daha zor gelecek. Hayatın boyunca çekecek misin bunu, seviyorum, napayım, kocam o benim diye.. Keşke bende nişanlıyken ayrılsaydım da o zehir evlilik günlerini yaşamasaydım diyorum.. Tecrübe bizimki... Yoksa ben kolay kolay demem boşan, ayrıl diye... Ama görünen köy kılavuz istemiyor malesef... Aşkın gözü kör evet, ama sen aç lütfen gözünü...

Arkadaşım inan ki ben olsam hemen ilk iş yüzüğü atar hayatıma daha mutlu devam ederim böyle hayat geçmez nişanlı bu lari yapan evlenince Eyvah Eyvah eğer dert tepki veriyorsa direk yüzüğü bi baskasiyla gonderin bu adam hiç doru değil ailesi de bu denli ne demek karisacak ne munasebet sizinde gururunuz var bırak allah aşkına çok sinir oldum

Arkadaslar rosemperi ayrilcak zaten, sadece altini çizerek söylüyorum -suan-buna cesareti yok..Ancak akli basinda bir hanım, bir takım şeylerin zaten bilincinde,bu nedenle kısa bir süre içinde ilk travmayi atlatinca daha saglikli düşünebilecek..Bu cirkinligi anilarindan ayirt edebilecek..Dikkat ettim de genelde kendi başına gelmeyen yalnizca etrafında tecrübe etmiş arkadaşlarim biraz anlayistan uzak yorumlar yapmis.Siz ne kadar güçlü olursaniz olun, esinizden bir bagirmayla ayrilacaginizi düşünün, bazi şeyler başınıza geldiğinde ayni gücü siz de koruyamayabilirsiniz..Bu son derece insani bir durum herkes aynı güçte degil, kimimiz tek seferde yolumuzu cizebilecek gucteyiz, kimimize bir kac hatta defalarca hata yapmak gerekir, ancak yolunu cizmeye karar verir..Suan cok duygusal, yolunu ayırmak alışkanlıklarini degistirmek zor geliyo, vefasi, sevgi sandigi bagimliligi agir basıyor..Ancak elbette onun da kalbi soguyacak..Suan hissettikleri zayif oldugu anlamina gelmiyor,surdurmesi zayıflık olabilir ancak o suan cesaretini toplamaya çalışiyor..Allah hepimizi allah korkusu olan iyi yurekli insanlarla karşılastirsin, iyi kalbimizi de böyle kötü insanlarla bozmasin..

Zaten sen yazmışsın... Farkında değil misin??

Benzer bir durum yasadim cok da yeni aslinda ve o an hissettiklerim bunlardi..Tek fark gerçekten sevmeme ve sevildigime emin olmama ragmen ilk siddet egilimimde yollarimi ayirdim..Bu hareketinden sonra sevgisine olan inancim bitti..Oncesinde en ufak böyle bir girisimi olmamisti fazlasiyla iyiydik, o yüzden uzulerek ayrıldım..Kalp bu, bir anda tas kesmiyor..Iciniz aciyor, beklemediginiz icin soka giriyorsunuz..Ancak bunu kabul edecek yapida değilseniz sevginize ragmen ayrılıyorsunuz

X