Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ONU VE AİLESİNE HATIRLATACAK HERŞEYİ KARDEŞİMLE BİRLİKTE ÇÖPE ATTIK . ALDIKLARI KIYAFETLER TAKILAR AYAKKABILAR SAÇ TOKASINI BİLE. YA ASLINDA BU LEPTOPUDA O ALMIŞTI NAPSAM Kİ
NESE ŞUANLIK KALSIN YA
evlenmek istemiyorum hergün ağlamaktan bıktım nişanı atmak istediğimi aileme bir an önce açmalıyım ama nereden başlasam nasıl desem... nişanlımın ailesi çok seçkin(!) bir aile bizim burda o yüzden ailem nasıl tepki verecek bilmiyorum. damatlarını çok seviyorlar. tabi bunları anlattıktan sonra beni de ne kadar sevdikleri belli olacak...
Yaşadıklarını yaşadım tokat haricinde, seni çok iyi anlıyorum tatlım. Tarif ettiğin o kayınvalidenin aynısı bendede vardı, anlatamam yaptıklarını say say bitmez iftiralar yalanlar inkarlar... Nişanlım seninki gibi bugün söz verir yarın sözünden döner anasının ablasının ağzıyla konuşurdu bana. Nişan atıcaktım kaç kez hep peşimden geldi sözler verdi yalvardı ama verdiği sözlerden dönünce senin gibi sinir krizleri geçirdim o acımasızca daha da yarama tuz bastı, bana yapılanları kenara koydu ve dedi ki evlenebilmemiz için annesinden özür diliycekmişim , benim gururumu ezdiği için ve boş yere sözler verdiği için tokatı ben attım ona
Nişanlım saf ve annesine düşkündü kadında sırf kredi taksidini ödetebilmek için elinden geleni yaptı ve ayrıldık...
Düzelir mi deme daha da kötüye gidiyor ama hiçbir şey düzelmiyor, sen değişiyorsun, piskolojı diye birşey kalmıyor.
Verdiğim emeklere mi yanayım atılan iftiraya mı yoksa severek ayrıldığımıza mı... Allah büyük... Canım inşallah duaların kabul olur ama çok zor bu işler
Takıları atmak?
erkek anneleri heralde oğullarının bi el kızını sevmesini kendilerine yediremiyorlar. önce ben olayım istiyorlar. önce onlar olsunlar hiç sorun değil ama önce ben olayım diye isterken aynı zamanda oğullarının gelinlerini çok sevmesinden de korkuyorlar. ama bilmiyorlar ki bu düzen aile kura kura işliyor. kendileride bir annenin erkek evladıyla evlendi. eski kaynanalar daha betermiş bazen iyiki onlarada kaynanaları çektirmiş diyorum bizim intikamımızı en başta almışlar
Benimki o eski kaynanalara taş söktürür o kadar diyorum bak aklın hayalin durur. Samanyolundaki kaynanali abzürt diziler vardı ya hani ciddiyim gerçek konular birebir yaşadım. Olmadı annesi bana sürekli iftira atio yalan söylüyor Dye ama çok şans tanidik eskiiii nisanlima o napti tum verdiği sözlerden döndü bi anda. Neyse bitti falan hala pesimdeydi, dün cikip geldi senle mutlu olcaz evlencez demeler bir sürü sevgi sözcükleri falan . Oyunlarını bozdum artik annen bize büyü yaptırmış vs... ayrıntıları çok uzun anlatmayim... hoca senin her haltini soyledi ben askerdeyken konusmadigimiz zamanda seni biri ile tanistirmis ailen yemek yemissiniz arabasna binip el ele tutusmusunuz , benden öncede biriyle birlikte olmusun sen kız degilmissin olsun yinede evlenicem seninle mutlu olcaz dedi sizofrenler gibiydi çıldırmış resmen. Ben gülüp sinir krizi gecirdim yok öyle bişi diye ama öyle bir inanmiski hocanın ve annesinin yalanlarina inanıyor düşünebiliyor musun? Sen benim yalanimi yakaladin mi 2,5yildir Dye sorunca Hayır görmedim diyor... bana resmen yalancı kötü gelin damgası yapistirildi snra namusuma laf dedi , annem oğlu gibi severken damadini annemide büyücü ilan ettiler...
Ben kendilerinden tam 5 kez duydum hocaya gittik büyü var lafını, kimle kotuyse aralari onlar bunlara büyü yaptirdiklarini saniyorlar. Biz bir kez olsun tenezzül bile etmedik, okursun duani kilarsin namazini öyle yani bizde ... allahım beni korudu onlardan verilmiş sadakam varmış diyorum hep.. yoksa cidden delirtirdi bunlar beni
Bu ironiye bayıldım ölümüne sevmeler çok arttı bizim ülkede...Zira bunun adı sevgi olmaz hastalık buNisanlindir doverde severde! Ne guzel iste sizi oldurecek kadar kiskaniyor. Kacirmayin derim bu oglani!
Evet bende öyle diyorum... Kadın bana çocuğun zor olur sanın bile drdu sonrada ben öyle bişi demedim sen hastasın deli manyak diye haykırdı :))) düşün yanii nelerle uğraştım ben. İkimizinde bnce verilmiş sadakası varmış....ohaaa çüşş valla seninki tam samanyolu filmleri gibiymiş.. ama işin ilginç yanı o filmlerde en sonunda herşey ortaya çıkıyor koca pişmanlık içinde oluyordu seninki tersi olmuş..
iyiki kurtulmuşsun yoksa ömür boyu her kavgada büyücü olacaktın :) verilmiş sadakan varmış :)
Daha halen buraya ne yapmaliyim diye sorman. Senin "kocam degil mi hem sever hem döver" diyecegin günleri hasretle beklediğini gösterir. Allah akıl birazda cesaret versin
Şuan olayın şokunda aslında ve onların üzülmesinden dolayı keyifli konu sahibi. Biraz araya zaman girsin nişanlısı ardından gelmeyi bıraktığında alışkanlıkltan , yaşattıkları kötü ve güzel şeyler için ağlama krizine girer, hep öyle olmuyor mu zaten...