- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
-
Normal adet kanaması değildi canım rahmimde yaralar oluşmuş stresten iğne verdi ve vuruldum iğneden sonra toparladı biraz kanamam olmuyor sadece yaraların kapanması için zaman ve protein verdiCanım peki bu sorunlar nasıl düzelecek neden o kadar çok adet olmuşsun?
Hay Allah ya kuzum genceciksin kendine başka meşgaleler bul düşünmemeye çalış rahimde yara oluşması az bi problem değil nasıl stres yaptıysanNormal adet kanaması değildi canım rahmimde yaralar oluşmuş stresten iğne verdi ve vuruldum iğneden sonra toparladı biraz kanamam olmuyor sadece yaraların kapanması için zaman ve protein verdi
Ya kendini bıraktı herkese aşırı üzüldü, elbette üzüldüm ama sağlığı söz konusu olanlar biraz uzak duracak stresli olaylardan çocuk doğunca ağlayalım toplanıp bi turHay Allah ya kuzum genceciksin kendine başka meşgaleler bul düşünmemeye çalış rahimde yara oluşması az bi problem değil nasıl stres yaptıysanüzüldüm ya
O günleri görelim inşallah biraz da mutluluktan ağlayalımYa kendini bıraktı herkese aşırı üzüldü, elbette üzüldüm ama sağlığı söz konusu olanlar biraz uzak duracak stresli olaylardan çocuk doğunca ağlayalım toplanıp bi tur
Canım örgüye başladımHay Allah ya kuzum genceciksin kendine başka meşgaleler bul düşünmemeye çalış rahimde yara oluşması az bi problem değil nasıl stres yaptıysanüzüldüm ya
Çok iyi fikir meleğim ama bu kez mutluluktan olsunYa kendini bıraktı herkese aşırı üzüldü, elbette üzüldüm ama sağlığı söz konusu olanlar biraz uzak duracak stresli olaylardan çocuk doğunca ağlayalım toplanıp bi tur
Çok güzel kuzum ben de amigurumiye başlamayı düşünüyorum. Hem bebişim gelince doğal oyuncak olur onaCanım örgüye başladımbiraz daha topladım kendimi çok şükür, herşey nasip verende Allah vermeyen de
Canım örgüye başladımbiraz daha topladım kendimi çok şükür, herşey nasip verende Allah vermeyen de
Örünörün amigurumi bebekleri 150-200liraya satıyorlarÇok güzel kuzum ben de amigurumiye başlamayı düşünüyorum. Hem bebişim gelince doğal oyuncak olur ona
Cidden miÖrünörün amigurumi bebekleri 150-200liraya satıyorlar
Ben başladım bileTakı tasarımı yapın, atkı bere bebek kıyafetleri bebek battaniyeleri örünpaspas örün halı korumalığı örün, kırlentlere yastıklara yüz örün bebekler doğunca çok iyi yara bunlar temiz temiz sağlıklı❤❤❤❤
Ay hadii inşallah yaa dua edin kızlarr
İnşallah bitanem inşallahAy hadii inşallah yaa dua edin kızlarr
İnternette bol bol var örme videosu
yuhh o ne deli para el kadar şey içinÖrünörün amigurumi bebekleri 150-200liraya satıyorlar
Bebelerimize örelim boşver parasını
Evet meleğim araştırdım buldum, ama ben direk Astra iple bebe gereçleri öreyim dedimİnternette bol bol var örme videosugerçekten
yuhh o ne deli para el kadar şey için
Bebelerimize örelim boşver parasınımillet evden deli para kırıyor yeminle
Bebeğe kavram karmaşası yaşatma kız dur yapma sen yapmaBen bi tavşana başlarım ama ortaya ne çıkar kestiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?