• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Merve canısı naptın
@Kocasininprensesi93 senı de son durumu merak ediyorum
Birpdrci Birpdrci canımm ıkız annesı sen nasılsın bebişler nasıl

Benm halen durum negatf en son gecen regl den snra ovulasyn tuymayı bıraktım.. Dun esımın teyze kızı evleniyor kınasına gittik herkes bunaltıcı sekılde bebek ne zaman dıe sorgulamaya basladı kı kayınvalıfem de süreçleri blmedıgı ıcın bızım direk üçüz olcak merve nin ben oyle hıssedıyrm demeye basladı.. Bende gülerek espri ye vurdum bakacaksan hemen yapayım dedm muhabbetı gulerek kapattk.. Kasklrmda dunden bu yana agtı regl ye 3 gun kaldı basladı once sı agrıları
Çok şükür iyiyiz şuanlık canım benim memelekte geldim annemlerin yanına 22. Haftadsyız çok şükür Hayırlısıyla sana da nasip olsun inşallah bi anda eviniz bebek haberiyle güzelleşsin 🙏🏻🤗🌸😍🥰🧿

Çok şükür iyiyiz şuanlık canım benim memelekte geldim annemlerin yanına 22. Haftadsyız çok şükür Hayırlısıyla sana da nasip olsun inşallah bi anda eviniz bebek haberiyle güzelleşsin 🙏🏻🤗🌸😍🥰🧿

Cok tesekkur ederim canım annenlere cok selam soyle ellernden öperim hepsının

Merhaba canım evet doktora kontrole gittiğimde kist e rastlamadı... Cogul gebelıgı kabul ettıgım ıcın ıgne verdı bana doktorum... Tek yumurta ıle de 2 olabılıyor neden oyle sonlandırdı kı?.. Ben zaten kadın hastanesı tüp bebek merkezı gittiğim hastane doktorumuz da 2. Klomn sonrası aşılama onerdı ama fıyat fazla geldıgı ıcın erteledık bır süre senın ne kadar tuttu masrflar

Benimde bu ay 5 yumurtam olusmus 3 gun gonal f kullandim sadece catlatma ignesi vurmicam dedi doktor gonal f yi de birak sakin daha kullanma dedi cogul gebelik olmasin diye tedaviyi durdurdu resmen :(

Benimde bu ay 5 yumurtam olusmus 3 gun gonal f kullandim sadece catlatma ignesi vurmicam dedi doktor gonal f yi de birak sakin daha kullanma dedi cogul gebelik olmasin diye tedaviyi durdurdu resmen :KK43:

Benm doktorum cogul gebelık riskin var dedi ben ve esım kabul ettıgımız ıcın iğne vermısti

Kızlar merhaba adetim 31 aralıkta bitti adet olmayı bekliyordum ovülasyon takibi yapamadım bugun öylesine bir yapayım dedim sizce yumurtlama mı yoksa gebelik mi evde gebelik testim yok 😕

Eklentiler

• IMG_20210123_143012.jpg
    IMG_20210123_143012.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar salı sabah test yapmıştım yumurtlama üstünden 14 gün geçtiğinde negatifti.. Bugün yumurtlama üzerinden 16 gün geçti hala adet olmadım... Yumurtlamayı da progesteron tahlil sonucuna göre söylemişti doktorum hani doktora gidip tahlil yaptırmasam yumurtlamadım dicem ya da geç yumurtladım dicem de... Merak ettiğim yumurtlamaya rağmen adet olmamasının sebebi ne olabilir :110:
Şuan seninle aynı durumdayım canım. Üzerinden baya zaman geçmiş çocuk sahibi olmuşsun allah bağışlasın🙏🏻 Bu yazıdan sonra regl olmuş muydun?

Back