• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım peki bu sorunlar nasıl düzelecek neden o kadar çok adet olmuşsun?
Normal adet kanaması değildi canım rahmimde yaralar oluşmuş stresten iğne verdi ve vuruldum iğneden sonra toparladı biraz kanamam olmuyor sadece yaraların kapanması için zaman ve protein verdi

Normal adet kanaması değildi canım rahmimde yaralar oluşmuş stresten iğne verdi ve vuruldum iğneden sonra toparladı biraz kanamam olmuyor sadece yaraların kapanması için zaman ve protein verdi
Hay Allah ya kuzum genceciksin kendine başka meşgaleler bul düşünmemeye çalış rahimde yara oluşması az bi problem değil nasıl stres yaptıysan 🙁 üzüldüm ya

Hay Allah ya kuzum genceciksin kendine başka meşgaleler bul düşünmemeye çalış rahimde yara oluşması az bi problem değil nasıl stres yaptıysan 🙁 üzüldüm ya
Ya kendini bıraktı herkese aşırı üzüldü, elbette üzüldüm ama sağlığı söz konusu olanlar biraz uzak duracak stresli olaylardan çocuk doğunca ağlayalım toplanıp bi tur😉

Canım örgüye başladım 😊 biraz daha topladım kendimi çok şükür, herşey nasip verende Allah vermeyen de 🥰

Takı tasarımı yapın, atkı bere bebek kıyafetleri bebek battaniyeleri örün:KK69::KK69::KK69::KK69:paspas örün halı korumalığı örün, kırlentlere yastıklara yüz örün bebekler doğunca çok iyi yara bunlar temiz temiz sağlıklı❤❤❤❤:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back