- 20 Mart 2011
- 13.821
- 32.374
- 798
- Konu Sahibi Kar perisi
- #1.001
Videoları izleyince yaparsın canımm çok iyi geliyorHepinize bravo
Ben hic anlamam elisi tarzi şeylerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Videoları izleyince yaparsın canımm çok iyi geliyorHepinize bravo
Ben hic anlamam elisi tarzi şeylerden
cnm bende beceei sıfır inan biraz yatkın olmak lazim küçükken zincir bile cekemezdimVideoları izleyince yaparsın canımm çok iyi geliyor
Makrome var elle düğüm atıyorsun Sen stresini atacak bir şeyler bul da ne olduğunun bir önemi yokcnm bende beceei sıfır inan biraz yatkın olmak lazim küçükken zincir bile cekemezdim
Mumkun değil ben takinti haline getirdim bununla uyuyup bununla kalkiyorum rahat olamıyorum yapisal ozelligimde buMakrome var elle düğüm atıyorsun Sen stresini atacak bir şeyler bul da ne olduğunun bir önemi yok
Mumkun değil ben takinti haline getirdim bununla uyuyup bununla kalkiyorum rahat olamıyorum yapisal ozelligimde bu
15tatilde annemin yanındaydım evime geldim buugn 15tatilde de anneminyaninda hp bukonu vardi.kafamdan cikmiyor
doktor da aynisini dedi bana ama yapamiyorim ben evlenmeden oncede encok bu gudumle evlendimBen aksine o konular açıldığında rahatsız oluyorum kısa kesiyorum hiç kendiliğimden açmam . Çok takıntı haline gelmiş bu hiç iyi birşey değil canım olacağı varsa da olmaz bu stresle..
doktor da aynisini dedi bana ama yapamiyorim ben evlenmeden oncede encok bu gudumle evlendim
Yani bnei evlilige iten enbuyuk his bebek ihtimaliydi
Buzamnakadr bastirdim bekardim çünkü
Suan evlenince haliyle hemen kavuscm sandım.keske bukadar istemeseydim diyorum ozaman belki kavusmam daha kisa surerdi istedikce kaciyor benden
Kesin çıkar o zaman canım27 ocak adet tarihimdi
Ama olmaz böyle olacağı varsa da. Çok şükür bir sıkıntınız yok bildiğim kadarıyla az sabır baktın olmadı alternatif tedaviler var eskiden ne sıkıntılar yaşarmış insanlar çok şükür şimdi her şey kolaylaştı imkanlar arttıMumkun değil ben takinti haline getirdim bununla uyuyup bununla kalkiyorum rahat olamıyorum yapisal ozelligimde bu
15tatilde annemin yanındaydım evime geldim buugn 15tatilde de anneminyaninda hp bukonu vardi.kafamdan cikmiyor
haklisin cnmCanım ya bu şekilde evliliğin tadı kaçar yani sürekli buna odaklı olmamalısın biliyorum zor çok isteyince ama.. Evlilik sadece bebek değil hem bildiğim kadarıyla sizde bir sorun bile yok yani tıbben olmaması için neden yok tek düşmanın stresin.. Ben bile bazen sıkılıyorum sürekli bebek düşünmekten hayatımın tek gayesi değil ki evet istiyorum hemde deli gibi ama kendimi yıpratmaktan başka birşey değil.
beynim atak yapti sankiAma olmaz böyle olacağı varsa da. Çok şükür bir sıkıntınız yok bildiğim kadarıyla az sabır baktın olmadı alternatif tedaviler var eskiden ne sıkıntılar yaşarmış insanlar çok şükür şimdi her şey kolaylaştı imkanlar arttı
amin cnm dua ediyrum olmayan herkse rabbim bunla sinamasinDasmeer canım çok zor ama biraz başka şeylere odaklanmaya çalış bitanem, böyle çok zor geliyor sanki hiç olmayacakmış gibi ama emin ol bi sebebi vardır olmamasının, geçen ay kaliteli 2 yum. Vardı ama döllenmedi, sebebi neymiş biliyormusun? Eşimin sperm kalitesi düşükmüş. Bu ay bekleyip diğer ay tekrar deneyeceğiz yine klomenle olmazsa hsg olmazsa aşılama olmazsa tüp bebek ama kavuşana kadar peşinden gidicez canım, rabbim kısa zamanda nasip etsin hepimize inşallah ♥
Amin bitanemm, peygamber ağlatan imtihan evlat. Sabır şükür ve dua bizim elimizden gelen, bekleyeceğiz meleğimizi. Ve geldiği gün okadar güzel olacak ki, düşünsene hemen meleğini bulan herkez susmuyor diye ağlarken, biz şükredeceğiz... Bizim evlatlarımız çok güzel olacak, diyor ki"Allah bir şeyi geciktiriyorsa, güzelleştiriyordur..."amin cnm dua ediyrum olmayan herkse rabbim bunla sinamasin
ben sunaa taktim birarkadasim var 4yıldır olmyor tedavi görüyor kiz herseyi denedi sorunyok demişler ne kadinda neerkkete 25yasinda evlendi yasida gecdegil ama olmayinca olmuyor hicbir sorun yokolup olmayinca yapck birseyde kalmıyor.asilama denedi feemra denedi yok.simdi tube kaldı.yani hastalik olsa hallonyor hastalik olmayinca beklebekle zorDasmeer canım çok zor ama biraz başka şeylere odaklanmaya çalış bitanem, böyle çok zor geliyor sanki hiç olmayacakmış gibi ama emin ol bi sebebi vardır olmamasının, geçen ay kaliteli 2 yum. Vardı ama döllenmedi, sebebi neymiş biliyormusun? Eşimin sperm kalitesi düşükmüş. Bu ay bekleyip diğer ay tekrar deneyeceğiz yine klomenle olmazsa hsg olmazsa aşılama olmazsa tüp bebek ama kavuşana kadar peşinden gidicez canım, rabbim kısa zamanda nasip etsin hepimize inşallah ♥
aynenn inanc beni ayakta tutuyor hamdolsun ama yapim stresli maalesef herseyde böyleyim ben.Amin bitanemm, peygamber ağlatan imtihan evlat. Sabır şükür ve dua bizim elimizden gelen, bekleyeceğiz meleğimizi. Ve geldiği gün okadar güzel olacak ki, düşünsene hemen meleğini bulan herkez susmuyor diye ağlarken, biz şükredeceğiz... Bizim evlatlarımız çok güzel olacak, diyor ki"Allah bir şeyi geciktiriyorsa, güzelleştiriyordur..." ♥
İnşallah gerek kalmaz canımın içiben sunaa taktim birarkadasim var 4yıldır olmyor tedavi görüyor kiz herseyi denedi sorunyok demişler ne kadinda neerkkete 25yasinda evlendi yasida gecdegil ama olmayinca olmuyor hicbir sorun yokolup olmayinca yapck birseyde kalmıyor.asilama denedi feemra denedi yok.simdi tube kaldı.yani hastalik olsa hallonyor hastalik olmayinca beklebekle zor
Nasib hersey biliuiz inaniyoruz hamdolsun ama gönül istiyor nebilimya.esime dedimki yazakadar olmazsa tube gececem hem tatil oluckya
Oda erken niye tup diyor dogalyoldan olur diyor beklemketen yana
Bunada sinieoliorum
Odum patliuor aniden menapiza gircm dye
Benle knedisi ayni sartta degil.hem tupte enxok benle ugrasck doktorlar bana yogunlascklar benim can yanacak ama bunaragmen esim bekleyelim kafasinda
Bende bir süre vermiştim eşim 31 32 yaşına gelene kadar deneriz olmazsa boşanırım diye ama sorun ikimizdeymişaynenn inanc beni ayakta tutuyor hamdolsun ama yapim stresli maalesef herseyde böyleyim ben.
Senin yaskacti senin kucuk ysin sanırım.Bende bir süre vermiştim eşim 31 32 yaşına gelene kadar deneriz olmazsa boşanırım diye ama sorun ikimizdeymiş
ben sunaa taktim birarkadasim var 4yıldır olmyor tedavi görüyor kiz herseyi denedi sorunyok demişler ne kadinda neerkkete 25yasinda evlendi yasida gecdegil ama olmayinca olmuyor hicbir sorun yokolup olmayinca yapck birseyde kalmıyor.asilama denedi feemra denedi yok.simdi tube kaldı.yani hastalik olsa hallonyor hastalik olmayinca beklebekle zor
Nasib hersey biliuiz inaniyoruz hamdolsun ama gönül istiyor nebilimya.esime dedimki yazakadar olmazsa tube gececem hem tatil oluckya
Oda erken niye tup diyor dogalyoldan olur diyor beklemketen yana
Bunada sinieoliorum
Odum patliuor aniden menapiza gircm dye
Benle knedisi ayni sartta degil.hem tupte enxok benle ugrasck doktorlar bana yogunlascklar benim can yanacak ama bunaragmen esim bekleyelim kafasinda