• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1tutamdeniz

Umudum Hep Allah'a 🪷
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
169
Puanlar
53
Selam hanımlar ben 4 ay boyunca üst üste yumurta büyütme ilaçları kullandım ve aşılama oldum sürecim şu şekil gerçekleşti:
🌸Klomen+ Ovitrelle+Aşılama
🌸Klomen+ Ovitrelle
🌸Famera+ Ovitrelle+ Aşılama
🌸Famera
Şimdi sorum şu ben kendimi bildim bileli ilaçsız regl olamıyorum ama 4 aylık süreçte adetim düzene girmişti son Famerayı kullanıp adet olmuştum artan kasık ağrılarım sebebiyle kist şüphesiyle doktora gittim temiz kist yok dedi en son 13 Kasım’da adet oldum bende pcos var kist olabilir mi yada gebelik böyle bir şey yaşayan bilgisi olan var
mı?

Selam hanımlar ben 4 ay boyunca üst üste yumurta büyütme ilaçları kullandım ve aşılama oldum sürecim şu şekil yordum gerçekleşti:
🌸Klomen+ Ovitrelle+Aşılama
🌸Klomen+ Ovitrelle
🌸Famera+ Ovitrelle+ Aşılama
🌸Famera
Şa olmadim imdi sorum şu ben kendimi bildim bileli ilaçsız regl olamıyorum ama 4 aylık süreçte adetim düzene girmişti son Famerayı kullanıp adet olmuştum artan kasık ağrılarım sebebiyle kist şüphesiyle doktora gittim temiz kist yok dedi en son 13 Kasım’da adet oldum bende pcos var kist olabilir mi yada gebelik böyle bir şey yaşayan bilgisi olan var
mı?
Selam cnm bende ilaç kullanmadan adet olamiyorum cnm 3 ay once bunun ixin gittim yumurtalarim cok
Tembel doktor inofolic combi hp verdi gunde iki tane aliyordum 10 gunde bitti 25. Gunu adet oldum o gunden sonra ilaci buraktim folik asit kullandim sonra bana iyi geldigini dusunup tekrar inofolic combi hp aldim suan 3. Kutudayim nerdeyse 60 gun olacak hala adet olmadim gercekten kafayi yiycem artik cok sikildim neden boyle oluyor ustunden 2 yil gecmis ama suan ne durumdasin ne oldu

Back