• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az önce de su doku bi durum yazmış profiline ben de tuttum başkasına yazacağıma ona yazdım iyi mi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 hem de yazdıklarıyla uyumlu oldu ama yanlış anlaşılmaya meyilli 🙈🙈🙈

Normal Astra iple bebek yelek kapşonlu Hırka atkı çorap vb. Canımın içi
Vaay bravo ben battaniye örebiliyom bi tek tığla o da kare kare motif yapıp birleştirerek 🤣🤣 öyle arttırmalı eksiltmeli şeyler yapamıyom. Sana tebrikler.

Vaay bravo ben battaniye örebiliyom bi tek tığla o da kare kare motif yapıp birleştirerek 🤣🤣 öyle arttırmalı eksiltmeli şeyler yapamıyom. Sana tebrikler.
Şştt kız çaktırma 🤣🤣🤣 ben de yapamıyordum🤫 son 1 senede 21 adet bebe eşyası yaptım🙈 (ilk 7 si pek bişeye benzemiyor amaa eh işte)🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Evet kızlar pisikolojim ve sağlık sorunlarım yüzünden yoktum anlatın bakalım neler yaptınız?
Ayrıca @Rabbi Hebli Mines Salihin test yapma canım bekle 2 3 gün sonra yap
Merhaba. Benimde adetim 3 gün gecikti.çok afedersiniz ama kasıklarım sızlıyo. Midem ara ara hep agzımda sanki. Midem gurulduyo bazen. Gazım var. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi.?

Merhaba. Benimde adetim 3 gün gecikti.çok afedersiniz ama kasıklarım sızlıyo. Midem ara ara hep agzımda sanki. Midem gurulduyo bazen. Gazım var. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi.?
Tabiki de olabilir bata kaç gün var?

Back