• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar bende bu ay femara + çatlatma iğnesi oldum iğneden sonra 14.gün kan tahlilinde 0.239 çıktı bu şekilde olupta çatlatma iğnesiyle geç yumurtlama yaşayan ve gebelik yaşayan oldumu **
Catlatma ignesinden sonra saat veeiyolar gec dollenme olacagini hic sanmiyorum. Verdikleri saatte yumurtlama oluyo cunku. 😣

Ben de karıştırıyorum arada mesela geçen gün bi arkadaşın profil mesajına yorum yazacaktım altaki kızcağız meme protezinden bahsediyordu ona yazdım😂😂😂😂😂😂

Ay ben bi keresinde resmen konulari karıştırdım bdv konusuna yazacakken gebeliğe hazırlığa yazmıştım 🤦🏻‍♀️ millet ne oluyor demişti

Eşimin iş arkadaşı feci bi kazada can verdi nurdan bi arkadaşın başına gelenler deprem apayrı zaten üst üste geldiler canım pazar gecesi adetliydim zaten birden kanamam arttı kan kaybettim 2 gündür zombi gibi dolanıyorum, tenimin rengi bembeyaz, dudaklarım tırnaklarım gözlerimin altı mosmor olmuştu kan kaybından bu gün şükür biraz daha iyiyim
Canım peki bu sorunlar nasıl düzelecek neden o kadar çok adet olmuşsun?

Back