- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
-
Kulağı tavşan toynağı inek kuyruğu eşek gövdesini sen düşünBebeğe kavram karmaşası yaşatma kız dur yapma sen yapma
Vah yavrum vah demek annem beni de karıştırır deyü gelmiyoKulağı tavşan toynağı inek kuyruğu eşek gövdesini sen düşünben hayal dahi edemiyorum canım
Yok kız onu bildiğim herşeyden daha çok ezberleri "sen üzülme, gel annem"Vah yavrum vah demek annem beni de karıştırır deyü gelmiyo
Ayy ana yüreğiYok kız onu bildiğim herşeyden daha çok ezberleri "sen üzülme, gel annem"
Normal Astra iple bebek yelek kapşonlu Hırka atkı çorap vb. Canımın içiKar perisi Ne örüyon canım?
Vaay bravo ben battaniye örebiliyom bi tek tığla o da kare kare motif yapıp birleştirerekNormal Astra iple bebek yelek kapşonlu Hırka atkı çorap vb. Canımın içi
Şştt kız çaktırmaVaay bravo ben battaniye örebiliyom bi tek tığla o da kare kare motif yapıp birleştirereköyle arttırmalı eksiltmeli şeyler yapamıyom. Sana tebrikler.
Hadi hayırlısı bakalım bu defa sonuç yüzünü güldürsünBeybiler 3. Klomen ayıma başlayacam.
Merhaba. Benimde adetim 3 gün gecikti.çok afedersiniz ama kasıklarım sızlıyo. Midem ara ara hep agzımda sanki. Midem gurulduyo bazen. Gazım var. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi.?Evet kızlar pisikolojim ve sağlık sorunlarım yüzünden yoktum anlatın bakalım neler yaptınız?
Ayrıca @Rabbi Hebli Mines Salihin test yapma canım bekle 2 3 gün sonra yap
Tabiki de olabilir bata kaç gün var?Merhaba. Benimde adetim 3 gün gecikti.çok afedersiniz ama kasıklarım sızlıyo. Midem ara ara hep agzımda sanki. Midem gurulduyo bazen. Gazım var. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi.?
Neye kaç gün var.? Anlamadım.Tabiki de olabilir bata kaç gün var?
27 ocak adet tarihimdiTabiki de olabilir bata kaç gün var?
Kan tahlili verseniz birkaç saate çıkar aslında27 ocak adet tarihimdi
Kan tahlili verseniz birkaç saate çıkar aslında
Teşekkür ederimKan tahlili verseniz birkaç saate çıkar aslında
klomenmi verdi cnmBeybiler 3. Klomen ayıma başlayacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?