Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az önce de su doku bi durum yazmış profiline ben de tuttum başkasına yazacağıma ona yazdım iyi mi hem de yazdıklarıyla uyumlu oldu ama yanlış anlaşılmaya meyilli

Normal Astra iple bebek yelek kapşonlu Hırka atkı çorap vb. Canımın içi
Vaay bravo ben battaniye örebiliyom bi tek tığla o da kare kare motif yapıp birleştirerek öyle arttırmalı eksiltmeli şeyler yapamıyom. Sana tebrikler.

Vaay bravo ben battaniye örebiliyom bi tek tığla o da kare kare motif yapıp birleştirerek öyle arttırmalı eksiltmeli şeyler yapamıyom. Sana tebrikler.
Şştt kız çaktırma ben de yapamıyordum son 1 senede 21 adet bebe eşyası yaptım (ilk 7 si pek bişeye benzemiyor amaa eh işte)

Evet kızlar pisikolojim ve sağlık sorunlarım yüzünden yoktum anlatın bakalım neler yaptınız?
Ayrıca @Rabbi Hebli Mines Salihin test yapma canım bekle 2 3 gün sonra yap
Merhaba. Benimde adetim 3 gün gecikti.çok afedersiniz ama kasıklarım sızlıyo. Midem ara ara hep agzımda sanki. Midem gurulduyo bazen. Gazım var. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi.?

Merhaba. Benimde adetim 3 gün gecikti.çok afedersiniz ama kasıklarım sızlıyo. Midem ara ara hep agzımda sanki. Midem gurulduyo bazen. Gazım var. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi.?
Tabiki de olabilir bata kaç gün var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…