- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
Stres balım, dünya yansa geç karşısına gül dedi amaa nasıl olucak söylemediSebebi neymiş peki bir tahminde bulunmadı mı? Çoook geçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stres balım, dünya yansa geç karşısına gül dedi amaa nasıl olucak söylemediSebebi neymiş peki bir tahminde bulunmadı mı? Çoook geçmiş olsun canım
Stres balım, dünya yansa geç karşısına gül dedi amaa nasıl olucak söylemedi
Sankim bir gölge var kuzum
Negatif canım, inşallah yükselir ama çok zorKızlar iyi akşamlar bende bu ay femara + çatlatma iğnesi oldum iğneden sonra 14.gün kan tahlilinde 0.239 çıktı bu şekilde olupta çatlatma iğnesiyle geç yumurtlama yaşayan ve gebelik yaşayan oldumu **
Ya o test çok hassas çünkü, yarın tekrarla inşallah 2. Çizgi "bak görüyonmu burdayım işte bak bak bak" diyecekBilemiyorum canim pedictor testim foruma başka biri daha once yapıp sormuş böyle gölge çıkmış ama negatifmis kan testi cuma tekrarlayacağım
Neyse ki geçti canım şu an bu ayı dinlenerek geçireceğimStres mi.. Hangimizde yok ki
Ya o test çok hassas çünkü, yarın tekrarla inşallah 2. Çizgi "bak görüyonmu burdayım işte bak bak bak" diyecek
Kaç gün var ki bataHaha canım benim ❤yarın yaparsam erken değil mi daha cuma yaparım diye düşündüm
Umudun hep olsun canım bakarsın yükselmiştir, hiç zor değil rabbim ol der ve oluverirKar perisi inşallah canım iki gün geçti üzerinden reglim başlamadı hala umudum var olana kadar
Kaç gün var ki bata
Umudun hep olsun canım bakarsın yükselmiştir, hiç zor değil rabbim ol der ve oluverir
Kız seni o zaman bekle bata 2 3 gün kala yap balım7 gün bu test erken gebelik testi 6 gün öncesine kadar yapılabilir yazıyor
Aynen öyle meleğim sabır ve dua gerisi tevekkülKar perisi oyşş kuzum ya walla ağzından bal damlıyo rabbim büyükk sadece biraz sabır
Kız seni o zaman bekle bata 2 3 gün kala yap balım