- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
-
Doğum günü hediyem senden olsun ozaman canım 7 şubbatta ver güzel haberleri4 şubat batcuma ya da cumartesi yapsam olur sanırsam
Neyi bilemedin bebeğimbilemedim ayol.
Catlatma ignesinden sonra saat veeiyolar gec dollenme olacagini hic sanmiyorum. Verdikleri saatte yumurtlama oluyo cunku.Kızlar iyi akşamlar bende bu ay femara + çatlatma iğnesi oldum iğneden sonra 14.gün kan tahlilinde 0.239 çıktı bu şekilde olupta çatlatma iğnesiyle geç yumurtlama yaşayan ve gebelik yaşayan oldumu **
Doğum günü hediyem senden olsun ozaman canım 7 şubbatta ver güzel haberleri ♥♥♥
Aminnn amin bebeğim hep dua et, @newplanet meleğim öğretti banaİnşallah kuzumbilmiyorum ya ben böyle heyecanlanmazdım boş çıkmaz umarım..
Sağlık olsun canım
Ben de karıştırıyorum arada mesela geçen gün bi arkadaşın profil mesajına yorum yazacaktım altaki kızcağız meme protezinden bahsediyordu ona yazdım
Olumlu olacak bitanem olumluTest için mi bilemedim dedin canım vallahi bende bilemedim 3 güne belli olur
Ben de karıştırıyorum arada mesela geçen gün bi arkadaşın profil mesajına yorum yazacaktım altaki kızcağız meme protezinden bahsediyordu ona yazdım
Ya of sorun bende değil ki senin nickte kızımHahaha şimdide yanlış etiketlemişsin
Oluyor öyle Valla aradaAy ben bi keresinde resmen konulari karıştırdım bdv konusuna yazacakken gebeliğe hazırlığa yazmıştımmillet ne oluyor demişti
aminhepimizeİnşallah tutar canım bu ay♥
Canım peki bu sorunlar nasıl düzelecek neden o kadar çok adet olmuşsun?Eşimin iş arkadaşı feci bi kazada can verdi nurdan bi arkadaşın başına gelenler deprem apayrı zaten üst üste geldiler canım pazar gecesi adetliydim zaten birden kanamam arttı kan kaybettim 2 gündür zombi gibi dolanıyorum, tenimin rengi bembeyaz, dudaklarım tırnaklarım gözlerimin altı mosmor olmuştu kan kaybından bu gün şükür biraz daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?