Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bir sonrakinde güzel haber alırsınKizlar klomen kullandim catlatma ignesi oldum ama ise yaramadi bugun adet oldum
Amin cnm allah razi olsun ins.Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bir sonrakinde güzel haber alırsın
Bende de şiddetli ağrı ve üşüme var sanırım bende adet olacağım.Amin cnm allah razi olsun ins.
Hakkimizda hyrlisi olsun cnm adet olursanda uzulmeBende de şiddetli ağrı ve üşüme var sanırım bende adet olacağım.
Sabah oldum canım. Kısmet böyleymiş. Bir müddet düşünmemeye çalışacağım başarabilirsem.Hakkimizda hyrlisi olsun cnm adet olursanda uzulme
Bende dusunmemeye calisiyorum ama olmuo; (Sabah oldum canım. Kısmet böyleymiş. Bir müddet düşünmemeye çalışacağım başarabilirsem.
cnm benim çatlatma iğnesinden 9 gün sonra 2.45 çıkmıştı ama adet oldum bence çok umutlanma çünkü o iğnenin içiindeki bir maddeden dolayı değerler yüksek çıkıyomuş sen adet gününü bekle inş. bebek tutar ama çok umutlanma ben çok üzüldüm çünküarkadaslar dun kan testi yaptirdim bugun sonucumu aldim sonucum 2.66 cikti. Catlatma ignesinin 11. Gunuydu dun. Negatif ama benimki de bir umut iste degeri boyle cikipta hamile oldugunu ogrenen var mi ?
cnm benim çatlatma iğnesinden 9 gün sonra 2.45 çıkmıştı ama adet oldum bence çok umutlanma çünkü o iğnenin içiindeki bir maddeden dolayı değerler yüksek çıkıyomuş sen adet gününü bekle inş. bebek tutar ama çok umutlanma ben çok üzüldüm çünkü
ins cnm yilmak yok yola deevamanladım canım. inşallah biran evvel bebeklerimize kavuşuruz. benimde içim acıyo artık.
ins cnm yilmak yok yola deevam
Canim hayirli olsun sakin endiselenme relax ol..ins bebek olurbu ay klomen kullandım, dün de iğnemi vurdurdum bakalım hamile kalabilecek miyim kızlar.çok merak ediyorum
Canim hayirli olsun sakin endiselenme relax ol..ins bebek olur
cnm benim çatlatma iğnesinden 9 gün sonra 2.45 çıkmıştı ama adet oldum bence çok umutlanma çünkü o iğnenin içiindeki bir maddeden dolayı değerler yüksek çıkıyomuş sen adet gününü bekle inş. bebek tutar ama çok umutlanma ben çok üzüldüm çünkü
Bende dusunmemeye calisiyorum ama olmuo; (
En buyuk sirdasimiz mevlam...haklisin cok zor bklemek..sen 1 yildirmi deniyosun.bnm 17ay oldu hic bi sorun gorunmemesine ragmen hamile kalamiyorum; (1 senedir kendimi rahatlatmaya çalışıyorum olmuyorbir gün iyiyim iki gün kötü kendimi toplayamıyorum ama bu aralar daha iyiyim namaz kılmak iyi geliyor Allah ile dertleşiyorum böyle çıkabildim işin içinden
Cnm doktorlara gore hic bisey..biz bi rakam görünce bisey var ssndik ama snuc negatif deniliyo..ignenin icinde hormon varmis onlardan cikiyo boyle yüksek. .hyrlisi ins hamile kalirsin/kalirim,bu değerler noluyor biraz açabilir misiniz? hiç bilmiyorum tedaviye yeni başladım da