- 12 Ağustos 2014
- 870
- 494
- 37
Merhabalar kızlar. bugün doktora gitim ve sağ tarafta 18mm iki tane yumurta oluşmuş. perşembe tekrar gideceğim çatlamazsa eğer iğne verecek. bakalım bakalım hayırlısı.
hayirli olsun ins bebis gelir hepimizede ben cuma gunu catlatma ignesi oldum bakalim ins bebisim gelir artik
Hadi ya 15gun snra belli oldugunu bilmiyodum ins cnm degil bi hafta bigun bile beklemek istemiyorjm aadetim gecikir gecikmez test yaptircam insallah
Yum[/QUOTE]Yumoş tabirine bayildimins buyurler ve catlarlar canim UOTE="yrn21, post: 38483646, member: 644305"]Slm kizlar bende sizin gibi ugrasanlardanim bu ay klomen kullandim ama yumoslar fazla buyumemis dedi doktor igne falan vermedi o yuzden iki gun once karin ve kasik agrisindan sonra kremsi akintim oldu sonra sancilar durdu simdi yine sol kasik tarafinda sancim var yumurtalar 3 taneydi acaba hepsi sirayla mi catliyo ne oluyo anlam veremedim yardimci olur musunuz
mrb kızlar bende bu ay ılk defa klomen kullandım adetıme ıkı gun var beklıorum oncesınde test yapmıstım negatıf cıktı snradan bole hamıle olduqunu ogrenen var mı yada klomen ın kacıncı atında hamıle kaldız bılgılerınıze ıhtyacm var
hayırlı olsun canım inşallah tutarBugün iğne oldum bende hayırlısı
Aleyküm selam canım 2cm nasil oluyo cok degilmi..benim 20mm oldu igne oldum gecen hafta insallah hepimiz yeni yilda bebis sahibi oluruzSelam kızlar bende geçen ay iğne vuruldum 3 gün gecikme yaşadım ümitlendim olmadı. bu ay yine yumoşlar takip edildi dun 2cm iki yumurtalıktada oluşmuş iğne vurulmak istemedim kendi haline bıraktım inşallah bu ay bebişlerimiz bizimle olur
Hayirlisi olsun cnm yumurta 3gun icersnde çatlıyomuş belki seninki catlamistir..ben gecen hafta cuma igne oldum hala kasik agrim var özellik le sabahları da katnim agriyoo ins bebisler gelir artikKızlar perşembe günü iğne oldum. Dünden beri kasıklarımda ağrı. sadece sağ kasığımda. yumurtamda orda zaten. bu yumurtanın çatladığı anlamında mı acaba. dün eşimle birlikte olmadan hafif hafifi ağrı vardı ilişkiden sonra sağ kasığım çok fena ağrıyor. bir alakası var mıdır iğneyle bunun?
Normal bir süreç yani. Benim perşembe 18 milimdi yumurta akşamına iğne vuruldum ve cuma akşamı ağrımaya başladı ve hala var. hayırlısı bakalım artık 15 gün sonra belli olur.Hayirlisi olsun cnm yumurta 3gun icersnde çatlıyomuş belki seninki catlamistir..ben gecen hafta cuma igne oldum hala kasik agrim var özellik le sabahları da katnim agriyoo ins bebisler gelir artik
Bence normal bu ayrilar yumurtalar catliyo ve hemsire bi arkadasima sorduk karnim agriyo normalmi die nasıl normalmis.ins hepimiz inde bebisi olurNormal bir süreç yani. Benim perşembe 18 milimdi yumurta akşamına iğne vuruldum ve cuma akşamı ağrımaya başladı ve hala var. hayırlısı bakalım artık 15 gün sonra belli olur.
Aleyküm selam canım 2cm nasil oluyo cok degilmi..benim 20mm oldu igne oldum gecen hafta insallah hepimiz yeni yilda bebis sahibi oluruz
işte 2 cm=20mm güzel haberlerini bekliyorum canm