Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Merhabalar kızlar. bugün doktora gitim ve sağ tarafta 18mm iki tane yumurta oluşmuş. perşembe tekrar gideceğim çatlamazsa eğer iğne verecek. bakalım bakalım hayırlısı.
hayirli olsun ins bebis gelir hepimizede ben cuma gunu catlatma ignesi oldum bakalim ins bebisim gelir artik

Yumoş tabirine bayildim:KK66: ins buyurler ve catlarlar canim UOTE="yrn21, post: 38483646, member: 644305"]Slm kizlar bende sizin gibi ugrasanlardanim bu ay klomen kullandim ama yumoslar fazla buyumemis dedi doktor igne falan vermedi o yuzden iki gun once karin ve kasik agrisindan sonra kremsi akintim oldu sonra sancilar durdu simdi yine sol kasik tarafinda sancim var yumurtalar 3 taneydi acaba hepsi sirayla mi catliyo ne oluyo anlam veremedim yardimci olur musunuz[/QUOTE]
Yum

Yumoş tabirine bayildim:KK66: ins buyurler ve catlarlar canim UOTE="yrn21, post: 38483646, member: 644305"]Slm kizlar bende sizin gibi ugrasanlardanim bu ay klomen kullandim ama yumoslar fazla buyumemis dedi doktor igne falan vermedi o yuzden iki gun once karin ve kasik agrisindan sonra kremsi akintim oldu sonra sancilar durdu simdi yine sol kasik tarafinda sancim var yumurtalar 3 taneydi acaba hepsi sirayla mi catliyo ne oluyo anlam veremedim yardimci olur musunuz
Yum[/QUOTE]
Insallah canim ama galiba dun aksam catlamis sabah yine kremsi akinti gordum cunku eger bi yannlislik yoksa 3 yumostan ikisi catladi bakalim artik

mrb kızlar bende bu ay ılk defa klomen kullandım adetıme ıkı gun var beklıorum oncesınde test yapmıstım negatıf cıktı snradan bole hamıle olduqunu ogrenen var mı yada klomen ın kacıncı atında hamıle kaldız bılgılerınıze ıhtyacm var :KK43:

canım ilk negatif çıkıp,sonradan kan testinde hamile olduğunu öğrenenler var forumda.İnşallah hamilesindir.Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah

kızlar eşleriniz klomen kullanıyor mu ve kullanımdan sonra hamıle kalan var mı.cvp verırsenız sevınırım

Selam kızlar bende geçen ay iğne vuruldum 3 gün gecikme yaşadım ümitlendim olmadı. bu ay yine yumoşlar takip edildi dun 2cm iki yumurtalıktada oluşmuş iğne vurulmak istemedim kendi haline bıraktım inşallah bu ay bebişlerimiz bizimle olur:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Selam kızlar bende geçen ay iğne vuruldum 3 gün gecikme yaşadım ümitlendim olmadı. bu ay yine yumoşlar takip edildi dun 2cm iki yumurtalıktada oluşmuş iğne vurulmak istemedim kendi haline bıraktım inşallah bu ay bebişlerimiz bizimle olur:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Aleyküm selam canım 2cm nasil oluyo cok degilmi..benim 20mm oldu igne oldum gecen hafta insallah hepimiz yeni yilda bebis sahibi oluruz:KK66:

Kızlar perşembe günü iğne oldum. Dünden beri kasıklarımda ağrı. sadece sağ kasığımda. yumurtamda orda zaten. bu yumurtanın çatladığı anlamında mı acaba. dün eşimle birlikte olmadan hafif hafifi ağrı vardı ilişkiden sonra sağ kasığım çok fena ağrıyor. bir alakası var mıdır iğneyle bunun?

Kızlar perşembe günü iğne oldum. Dünden beri kasıklarımda ağrı. sadece sağ kasığımda. yumurtamda orda zaten. bu yumurtanın çatladığı anlamında mı acaba. dün eşimle birlikte olmadan hafif hafifi ağrı vardı ilişkiden sonra sağ kasığım çok fena ağrıyor. bir alakası var mıdır iğneyle bunun?
Hayirlisi olsun cnm yumurta 3gun icersnde çatlıyomuş belki seninki catlamistir..ben gecen hafta cuma igne oldum hala kasik agrim var özellik le sabahları da katnim agriyoo ins bebisler gelir artik

Hayirlisi olsun cnm yumurta 3gun icersnde çatlıyomuş belki seninki catlamistir..ben gecen hafta cuma igne oldum hala kasik agrim var özellik le sabahları da katnim agriyoo ins bebisler gelir artik
Normal bir süreç yani. Benim perşembe 18 milimdi yumurta akşamına iğne vuruldum ve cuma akşamı ağrımaya başladı ve hala var. hayırlısı bakalım artık 15 gün sonra belli olur.

Normal bir süreç yani. Benim perşembe 18 milimdi yumurta akşamına iğne vuruldum ve cuma akşamı ağrımaya başladı ve hala var. hayırlısı bakalım artık 15 gün sonra belli olur.
Bence normal bu ayrilar yumurtalar catliyo ve hemsire bi arkadasima sorduk karnim agriyo normalmi die nasıl normalmis.ins hepimiz inde bebisi olur

Hanımlar bugün yumurtanın çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için doktotra gittim sağdaki çatlamış soldaki kist olmuş o ilerde bişey yapar mı ?
Başına böyle bişey gelen var mı aranızda klomen kullanıp kist sahibi olan?

25/12/2014 de iğne vuruldum ve 26sında yumurta olan aksığım deli gibi ağrıdı o an anladım çatlama süreci başladı diye. şimndi 7 gün oldu ve çok sabırsızım. 10 ocak adet günüm ve merakla bekliyorum sonucu

merhaba arkadaslar. klomenden sonra bende kist oluştu ve 3 ocak adet günümdü. kanama deil ama simsiyah yogun akıntım gelmeye başladı. ve devam ediyor ara ara. günde 2 yada 3 ped değiştiriyorum yaşayan varmı böyle bişey. zift döküyorum sanki.

X