- 20 Ocak 2015
- 1.171
- 895
En buyuk sirdasimiz mevlam...haklisin cok zor bklemek..sen 1 yildirmi deniyosun.bnm 17ay oldu hic bi sorun gorunmemesine ragmen hamile kalamiyorum; (
Cnm doktorlara gore hic bisey..biz bi rakam görünce bisey var ssndik ama snuc negatif deniliyo..ignenin icinde hormon varmis onlardan cikiyo boyle yüksek. .hyrlisi ins hamile kalirsin/kalirim,
Polip ne cnm gecmis olsun ins sende anneligi tadarsin bn dusunmmeye calisiyorum aama olmuyo; (Ba kafana takarsan olmaz diyorlar, eğer tıbbi bir sakınca yoksa bir psikolog yardımı almanı öneririm. Kendini rahatlatırsan olur diye düşünüyorum. Rabbim her şeyin zamanını bilir. Dualarım hepimizle. İnşaAllah hepimiz anneliği tadarız.
Polip ne cnm gecmis olsun ins sende anneligi tadarsin bn dusunmmeye calisiyorum aama olmuyo; (
Amin cnm insallah hepimizde hamile kaliriz.ins sende tez zamanda igilesir hamile kalirsin cnmpolip rahim içinde gelişen bir et parçası. kuyruklu. ben ultrasonda ilk gördüğümde kendimi hamile sandım. aynı bebeğe benzettim. kuyruğu var. 13 mm di. çoğunu attım. üzülme tamam mı? Rabbim her şeyi gören bilendir. Ve olduramayacağı şey için hayal kurdurmaz
Amin cnm insallah hepimizde hamile kaliriz.ins sende tez zamanda igilesir hamile kalirsin cnm
slm kızlar...
bende 1 yıldır hamile kalamıyorum rahim filmi çektirdim 16 ocak da bişi cıkmadı ama progesteron eksiğim varmış
dr.um ilaç tedavisi olcaksn dedi... sanrm bnde klomen kullanıcam... nedir nasıldır hiç bilmiyorum...yardımcı olurmsunuz...
Ben 4 sene önce kullanmıştım klomeni tek yumurtayla kizima hamile kaldim şimdi üç yasinda cok şükür bu ay ikinci bebek için kullanmya basladim yarin kontrolüm var inşallah buyumustur uc gn once 13m bklm simdi ne durumda bnce stres yapmayin cok fazla etkiliyor kndinize ugrasck bi seyler bulun o zmn her sey dha ii olck bnde hic bi yan etkisi yapmdi kasiklrmda ve göğsümde agri var o kdr
Merhaba kizlar bende klomen kullandim ardindan igne oldum bugun ignenin 17. Gunu. Gecen ay 18. Gün hasta olmuştum inşallah bu ay olmam da bebisim gelir. Rabbim bütün isteyenlere versin inşallah bebislerini
Inşallah canım. Yok ben klomen hapi kullandim bes gün sonra doktor yumurtaya bakti 17 milim olmuş yumurta catlatma iğnesi vurdu. Bir kere vuruluyor canım catlatmak içininşallah tedavi işe yarar cnm hamile kalırsın...
bişi sorcam iğneleri her gün mü vurduruyosun..?
Inşallah canım. Yok ben klomen hapi kullandim bes gün sonra doktor yumurtaya bakti 17 milim olmuş yumurta catlatma iğnesi vurdu. Bir kere vuruluyor canım catlatmak için
Bu ikinci denemem canım. Igne olalı 18 gün oluyor bakalım beklemedeyim inşallah bebis vardir . Rabbim bütün isteyenlere versin inşallah. Sen hiç hap kullanmadin dimihmmm...regldan sonra hapa başlayıp 5gün sonra iğne vuruyor...
ilk denemen mi senin ?
başka başka konulara bakıyorum da kafam karıstı
Bu ikinci denemem canım. Igne olalı 18 gün oluyor bakalım beklemedeyim inşallah bebis vardir . Rabbim bütün isteyenlere versin inşallah. Sen hiç hap kullanmadin dimi
Öğrenmek istedigin bişey varsa sor canım bildigimiz kadar cevaplarizimşşah cnm sağlıklı bebekler versin her isteyene...
bn kullanamadım henüz regl bekliyorm...nasl oluyor fln bilmiyorum netten öğrenmeye çalısyırum
Öğrenmek istedigin bişey varsa sor canım bildigimiz kadar cevaplariz
3.gunu muayene eder canım 5. Gun baslaniyor klomene. klomene baslatir önce arada kontrole cagirir yumurtan büyüyünce catlatma ignesi yapar. Eğer klomene cevap vermezse yumurtan bu sefer igne tedavisine başlardr bana reglin 3.günü gel dedi muyene etcm ona göre ilaç tedavisi olucak dedi....
ben hemen mi başlıcam hap kullanmaya. sonra hemen iğne mi olucak yoksa başka ay mı
3.gunu muayene eder canım 5. Gun baslaniyor klomene. klomene baslatir önce arada kontrole cagirir yumurtan büyüyünce catlatma ignesi yapar. Eğer klomene cevap vermezse yumurtan bu sefer igne tedavisine başlar