Ok .Ben inanmıyorum siz inanabilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ok .Ben inanmıyorum siz inanabilirsiniz.
Sizin adınıza çok üzüldüm.Hamilesiniz lütfen kendinizi yipratmayın.Bebeginizi ve kendi sagliginizi düşünün.Bir süreligine kafa dinleyebileceginiz bir yer var mı?Belki size iyi gelir çünkü hamilelik önemli bir süreç .Telefonunu karıştırmadım bile ben sadece gelen bildirime dokundum. Ama zoruma gidiyor, bundan on ay önce paylaştığı fotoğrafı beğenmiş bu zamana kadar devam ederek. Belki her gün konuşup eve gelmeden siliyordu. O kadar aptalım ki..
Rica etsem çok acil cevap verebilir misiniz bilginiz varsa.. Dediğinizi yaptırdım sonunda ve yükleme sonucu her şey geri geldi, şöyle bir durum var anlatmaya çalışayım. Sohbetteki mevcut mesajlar da, silinen mesajlar da geri geldi. Bununla birlikte sohbet kısmında ‘instagram kullanıcısı’ şeklinde 11 kişi çıktı, oradan bir mantık yürüterek bunlardan illa bir tanesi x kişidir diye düşündüm ama yazışma yok. Bu kalıcı olarak sildiğini mi gösterir, böyle bir özellik var mı? Yoksa başka bir kanaldan görüşme sağlandı da o instagram ile mi karıştırıyor. Artık çıldırmak üzereyim..Silinen mesajlara ulaşılabiliyor. İnstagramda veri indirme var wpyi de silip geri yükleyin mesajları görüp öyle karar verin
Instagramda bilmiyorum ama Facebook'ta hesabını komple silenler facebook kullanıcısı olarak çıkıyorRica etsem çok acil cevap verebilir misiniz bilginiz varsa.. Dediğinizi yaptırdım sonunda ve yükleme sonucu her şey geri geldi, şöyle bir durum var anlatmaya çalışayım. Sohbetteki mevcut mesajlar da, silinen mesajlar da geri geldi. Bununla birlikte sohbet kısmında ‘instagram kullanıcısı’ şeklinde 11 kişi çıktı, oradan bir mantık yürüterek bunlardan illa bir tanesi x kişidir diye düşündüm ama yazışma yok. Bu kalıcı olarak sildiğini mi gösterir, böyle bir özellik var mı? Yoksa başka bir kanaldan görüşme sağlandı da o instagram ile mi karıştırıyor. Artık çıldırmak üzereyim..
kadının ne yaptığı önemli değil, eşiniz neden kadının tüm fotoğraflarını neden beğenmiş? buna açıklaması yok mu?Çünkü şu anda sadece teşekkür etti dedim sana ama sen inanmayı değil boşanmayı seçtin diye bağırıp çağırıyor, o teşekkür ettiğini söylediği mesaja neden ulaşamıyorum?
Var ben söyleyeyim, gördüğüm kadarıyla yediği haltın belki de en makul yanı bu. Ne kadınla konuştuğundan ne dışarıda karşılaştıklarından bile haberim yoktu zira. Hiçbir şeye açıklaması yok, savunması var bas bas bağırıyor bana inanmıyorsun diye.kadının ne yaptığı önemli değil, eşiniz neden kadının tüm fotoğraflarını neden beğenmiş? buna açıklaması yok mu?
Cevap için teşekkür ederim ama ihtiyacım olan cevap bu değil, kadınla konuşmalarına ulaşamadım. Bana kalıcı olarak mesajı silme diye bir şeyin olup olmadığı bilgisi lazım şu anda..Instagramda bilmiyorum ama Facebook'ta hesabını komple silenler facebook kullanıcısı olarak çıkıyor
İnstagramdan veri indirme yapın. İnen klasörden messages dosyasını bulun. Onun içinde de inbox olması lazım. Orda eşinizin tüm mesajları çıkarCevap için teşekkür ederim ama ihtiyacım olan cevap bu değil, kadınla konuşmalarına ulaşamadım. Bana kalıcı olarak mesajı silme diye bir şeyin olup olmadığı bilgisi lazım şu anda..
Rica etsem çok acil cevap verebilir misiniz bilginiz varsa.. Dediğinizi yaptırdım sonunda ve yükleme sonucu her şey geri geldi, şöyle bir durum var anlatmaya çalışayım. Sohbetteki mevcut mesajlar da, silinen mesajlar da geri geldi. Bununla birlikte sohbet kısmında ‘instagram kullanıcısı’ şeklinde 11 kişi çıktı, oradan bir mantık yürüterek bunlardan illa bir tanesi x kişidir diye düşündüm ama yazışma yok. Bu kalıcı olarak sildiğini mi gösterir, böyle bir özellik var mı? Yoksa başka bir kanaldan görüşme sağlandı da o instagram ile mi karıştırıyor. Artık çıldırmak üzereyim..
Haklısınız herkesin fikri aynı olucak diye bisey yok benim değinmek istediğim nokta doğurmak için baba figürü şartmış gibi gösterilmesi bu benim fikrim sizin fikrinizle aynı olmak zorunda değil herkes kendi fikrini söylemekte özgürRica ediyorum düzgün konuşun. Sizinle daha önce de bu konuda tartıştık tekrarlamak istemiyorum. Ben yasal hakkımı kullanırım. Annenin duygu durumu psikolojisi ve fiziksel durumu daha önceliktir benim için, siz ölseniz de doğurursunuz. Ben inanmam siz inanırsınız. Fikir ayrılıkları işte.
Biriyle mi karıştırdınız acaba ölsenizde doğurursunuz ne demek bu konuyla ne alaka boşanınca ölmüş felan oluyoruz da benim mi haberim yokRica ediyorum düzgün konuşun. Sizinle daha önce de bu konuda tartıştık tekrarlamak istemiyorum. Ben yasal hakkımı kullanırım. Annenin duygu durumu psikolojisi ve fiziksel durumu daha önceliktir benim için, siz ölseniz de doğurursunuz. Ben inanmam siz inanırsınız. Fikir ayrılıkları işte.
Rica ediyorum düzgün konuşun. Sizinle daha önce de bu konuda tartıştık tekrarlamak istemiyorum. Ben yasal hakkımı kullanırım. Annenin duygu durumu psikolojisi ve fiziksel durumu daha önceliktir benim için, siz ölseniz de doğurursunuz. Ben inanmam siz inanırsınız. Fikir ayrılıkları işte.
Rica etsem çok acil cevap verebilir misiniz bilginiz varsa.. Dediğinizi yaptırdım sonunda ve yükleme sonucu her şey geri geldi, şöyle bir durum var anlatmaya çalışayım. Sohbetteki mevcut mesajlar da, silinen mesajlar da geri geldi. Bununla birlikte sohbet kısmında ‘instagram kullanıcısı’ şeklinde 11 kişi çıktı, oradan bir mantık yürüterek bunlardan illa bir tanesi x kişidir diye düşündüm ama yazışma yok. Bu kalıcı olarak sildiğini mi gösterir, böyle bir özellik var mı? Yoksa başka bir kanaldan görüşme sağlandı da o instagram ile mi karıştırıyor. Artık çıldırmak üzereyim..
Ben aldatmış aldatmamis diyemem kesinlikle. Ama şunu merak ediyorum,sadece sizin konunuzda değil diğer aldatma konularında da var. Eş kişisi diyorki arayayım konuş, sor istediğini yuzleselim falan filan. Düşünüyorum da ben arkadasima normal bı şekilde msj atsam başın sağolsun falan o da cevap verse. Eşim görse beni aldatiyor musun dese konustur bizi o adamla dese. Ben utancimdan yerin dibine girerim yalvarırım, ortalığı kırar dokerim adama rezil etme bizi derim. Yinede ikisini yan yana getiremem.rezillik ya derim. Ama bunlar çekinmeden istersen araryayim konuş diyorlar.sasiriyorum.
Çok kötü bir durum ya neler hayal edip neler yaşanıyor artık evliliklerde.Ben ona hep şöyle derdim, hayatın ne getirip götüreceğini bilemeyiz. Bir gün duygularında eksilme ya da yokluk hissedersen bunu bana söyle, ama sakın zaten elimin altında deyip o dilimin varamayacağı şeyleri yapma. O da tabii sözler yeminler.. Yazık. Keşke hamile kalmasaydım da diyemiyorum Rabbimin zoruna gider.