Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

hmm analdm cnm cok saol inş herşey yolunda gider hepmizin...
sen hamilelik mi bekliyrsun şimdi
Evet canım adetimi bekliyorum gelmezse doktora kan tahlili vercem bakalım. İnşallah en kisa zamanda Rabbim veriri bebislerimizi. Aklina takilan bişey oldu mu yine sor canım

Evet canım adetimi bekliyorum gelmezse doktora kan tahlili vercem bakalım. İnşallah en kisa zamanda Rabbim veriri bebislerimizi. Aklina takilan bişey oldu mu yine sor canım

inşallah aminnn..
benmkide gelmiyo ben gelsinde tadavi başlasın istiyorum

merhaba herkese konuyu inceliyorum :) ben 1.5 sene yasmin kullandım ve ocakta bıraktım bebek düşündüğümüz için.normal zamanında adet olmadım malesef.doktora gittim adet söktürücü iğne verdi inş 1 haftaya adet görücem.yani 1 aydır yeni deniyoruz:) doktor 6 ay deneyin olmazsa çatlatma iğnesi olucaksın dedi yumurtalıklarım yavaş çalışıyomuş.bu süreç nasıl ilerliyor?daha kötü düşünceler için erkenmi bilemiyorum size danışmak istedim.yasmin böyle etkiler yapıyomu ve yapıyosa ne kadar sürüyor bilmek istiyorum.teşekkürler.

Bende once normal yolla hamile kalip dusuk yaptim ama daha sonra klomeni ve progesteron u ilk kullanmamda hamile kaldim kisim olustu ama doktor 3-4 ayinda vucut kendi atar dedi suan 5+4 haftalik hamileyim insallah budefa bebegimi kucagima alirim

Herkese merhaba inşallah burdaki herkes bir an önce bebeğine kavuşur Ben birşey sormak istiyorum klomen tedavisine Başlamadan önce ne türlü tetkikler istiyorlar benim ultrasonla bakıldı bir problemin yok iyi dedi rahim filmi çekilmesi gerekiyor mu acaba size ne şartlarda klomen tedavisine başladılar?

Merhaba canim benim doktorum ilk once sana yqptigi gibi ultrasonla bakti birsey yok dedi ardindan kan tahlili verdim adetten sonra yumurtlaman olmami s dedi ve once progestron verdi diger ay adetimden sonra tekrar kan tahlili yapti yine yumurtlama olmamisti klomen kullandim ve cok sukur 7 haftalik hamileyim ama daha onceden bir dusugum vardi persembe gunude hafif bir pembemsi kahverengi karisik kanama gecirdim doktorum ultrasonla bakti icerde kanama yok saglikli gorunuyo dedi igne yapti uc gunde istiraht verdi cok sukur olmadi kanamam tekrar.persembe kalp atisi icin gidicez Allahim nasip kismet ederse

Senin adina çok sevindim Allah sağlıklı birsekilde kucağına Almayı nasip etsin inşallah. Tabi bana da
Bende gittiğimde yumurtam vardı hatta ama hamilelik yoktu Eşimin spermlerin de iltihap çıktı tedaviye başladı bir ay sonra bende gidicem inşallah Allah yüzümüze Güler bizim de...

kızlar selam klomen deneyıp iğne tedavisiyle ılk denemede hamile kalan war mı
Ben bu ay ilk defa klomen kullandım adetin 5. Günü başlayıp 5 gün süreyle kullandım. Çatlama iğnesi yapmadı doktor kendiliğinden çatlarmış. Adetime 10 gün var. İnşallah hayırlı sonuç alırız. Ilk ay çok umitlenmeyelim dedi ama bekliyoruz bakalım

Ilk olarak hormonlara bakıyorlar hormonlarda sorun yoksa muayene yapıyor kist falanda yoksa tedaviye başlıyor

kızlar ben size bişey sormak istiyorum kafamkarıştı ben bu ay doğumkontrol hapı kullandım hap bittikten 1 hafta sonra ıkı gün kahverengi akıntı geldi kesildi bende ertesi gün doktora gittim doktor usg de şiddetli şekilde pko olduğumu söyledi sağ ve sol yumurtalıklarmda fazlaca kist olduğunu söyledi ahverengi akıntıyı adet saydı ve bana klomen tedavisine başladı benim anlamadığım yumurtalıklarmda bu kadar kist varken klomen işe yararmı size nasıl başlandı tedavi

Once kistleri yok etmesi gerekiyordu sanırım bnde pkoluyum benim doktorum menegon iğnesi ile adet 3gunu başladım 3 kutu bitirdim ve gün aşırı yumurta takibine gittim yumurtanın büyüdüğünde ise catlatma iğnesi oldum ve su an 12 haftalik gebeyim rabbim isteyen herkese versin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…