Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

En buyuk sirdasimiz mevlam...haklisin cok zor bklemek..sen 1 yildirmi deniyosun.bnm 17ay oldu hic bi sorun gorunmemesine ragmen hamile kalamiyorum; (

10 ay boyunca denedik olmadı, eşime dedim bir sorun var. Yok bizde sorun dedi. Gizli gizli doktora gittim. İyiki gitmişim. Polip çıktı, eşime anlattım sonra. Kürtaj olman gerekir dedi ilk doktor. Hemen alınması lazımmış. Yoksa bebek olmazmış. sonra annemin bir doktoru vardı ona gittim. Dedi sen daha gençsin sana kürtaj yapmayacağım. iki ay ilaç verdi kullandım. Polipin büyük kısmını attım. Sonra da çocuk tedavisine başladık işte. Bir yıl oldu böylece. Şimdi iğne vurulalı 3 gün oldu. Çok şiddetli ağrım var bugün. Kasıklarım inanılmaz ağrıyo. :KK43:

Cnm doktorlara gore hic bisey..biz bi rakam görünce bisey var ssndik ama snuc negatif deniliyo..ignenin icinde hormon varmis onlardan cikiyo boyle yüksek. .hyrlisi ins hamile kalirsin/kalirim,:KK66:

Bu arada kafana takarsan olmaz diyorlar, eğer tıbbi bir sakınca yoksa bir psikolog yardımı almanı öneririm. Kendini rahatlatırsan olur diye düşünüyorum. Rabbim her şeyin zamanını bilir. Dualarım hepimizle. İnşaAllah hepimiz anneliği tadarız.

Ba kafana takarsan olmaz diyorlar, eğer tıbbi bir sakınca yoksa bir psikolog yardımı almanı öneririm. Kendini rahatlatırsan olur diye düşünüyorum. Rabbim her şeyin zamanını bilir. Dualarım hepimizle. İnşaAllah hepimiz anneliği tadarız.
Polip ne cnm gecmis olsun ins sende anneligi tadarsin bn dusunmmeye calisiyorum aama olmuyo; (

Polip ne cnm gecmis olsun ins sende anneligi tadarsin bn dusunmmeye calisiyorum aama olmuyo; (

polip rahim içinde gelişen bir et parçası. kuyruklu. ben ultrasonda ilk gördüğümde kendimi hamile sandım. aynı bebeğe benzettim. kuyruğu var. 13 mm di. çoğunu attım. üzülme tamam mı? Rabbim her şeyi gören bilendir. Ve olduramayacağı şey için hayal kurdurmaz

polip rahim içinde gelişen bir et parçası. kuyruklu. ben ultrasonda ilk gördüğümde kendimi hamile sandım. aynı bebeğe benzettim. kuyruğu var. 13 mm di. çoğunu attım. üzülme tamam mı? Rabbim her şeyi gören bilendir. Ve olduramayacağı şey için hayal kurdurmaz
Amin cnm insallah hepimizde hamile kaliriz.ins sende tez zamanda igilesir hamile kalirsin cnm

slm kızlar...
bende 1 yıldır hamile kalamıyorum rahim filmi çektirdim 16 ocak da bişi cıkmadı ama progesteron eksiğim varmış
dr.um ilaç tedavisi olcaksn dedi... sanrm bnde klomen kullanıcam... nedir nasıldır hiç bilmiyorum...yardımcı olurmsunuz...

Ben 4 sene önce kullanmıştım klomeni tek yumurtayla kizima hamile kaldim şimdi üç yasinda cok şükür bu ay ikinci bebek için kullanmya basladim yarin kontrolüm var inşallah buyumustur uc gn once 13m bklm simdi ne durumda bnce stres yapmayin cok fazla etkiliyor kndinize ugrasck bi seyler bulun o zmn her sey dha ii olck bnde hic bi yan etkisi yapmdi kasiklrmda ve göğsümde agri var o kdr

Ben 4 sene önce kullanmıştım klomeni tek yumurtayla kizima hamile kaldim şimdi üç yasinda cok şükür bu ay ikinci bebek için kullanmya basladim yarin kontrolüm var inşallah buyumustur uc gn once 13m bklm simdi ne durumda bnce stres yapmayin cok fazla etkiliyor kndinize ugrasck bi seyler bulun o zmn her sey dha ii olck bnde hic bi yan etkisi yapmdi kasiklrmda ve göğsümde agri var o kdr

allah analı babalı sağlıkla büyümek nasip etsin bebeğine...
anladıgım kadarıyla hap kullanmayınca hamile kalamıyoruz..korunmak yok yani :KK23:
inşallah bizde hemen hamile kalırız her ay acaba diyerek geçiyor..
rabbim bizede nasip etsin o mutluluğu inşallah..

reglin 3.günü gidicem bende dr.a muayene edip öyle ilaç vericekmiş

Merhaba kizlar bende klomen kullandim ardindan igne oldum bugun ignenin 17. Gunu. Gecen ay 18. Gün hasta olmuştum inşallah bu ay olmam da bebisim gelir. Rabbim bütün isteyenlere versin inşallah bebislerini

Merhaba kizlar bende klomen kullandim ardindan igne oldum bugun ignenin 17. Gunu. Gecen ay 18. Gün hasta olmuştum inşallah bu ay olmam da bebisim gelir. Rabbim bütün isteyenlere versin inşallah bebislerini

inşallah tedavi işe yarar cnm hamile kalırsın...
bişi sorcam iğneleri her gün mü vurduruyosun..?

inşallah tedavi işe yarar cnm hamile kalırsın...
bişi sorcam iğneleri her gün mü vurduruyosun..?
Inşallah canım. Yok ben klomen hapi kullandim bes gün sonra doktor yumurtaya bakti 17 milim olmuş yumurta catlatma iğnesi vurdu. Bir kere vuruluyor canım catlatmak için

Inşallah canım. Yok ben klomen hapi kullandim bes gün sonra doktor yumurtaya bakti 17 milim olmuş yumurta catlatma iğnesi vurdu. Bir kere vuruluyor canım catlatmak için

hmmm...regldan sonra hapa başlayıp 5gün sonra iğne vuruyor...
ilk denemen mi senin ?
başka başka konulara bakıyorum da kafam karıstı

hmmm...regldan sonra hapa başlayıp 5gün sonra iğne vuruyor...
ilk denemen mi senin ?
başka başka konulara bakıyorum da kafam karıstı
Bu ikinci denemem canım. Igne olalı 18 gün oluyor bakalım beklemedeyim inşallah bebis vardir . Rabbim bütün isteyenlere versin inşallah. Sen hiç hap kullanmadin dimi

Bu ikinci denemem canım. Igne olalı 18 gün oluyor bakalım beklemedeyim inşallah bebis vardir . Rabbim bütün isteyenlere versin inşallah. Sen hiç hap kullanmadin dimi

imşşah cnm sağlıklı bebekler versin her isteyene...
bn kullanamadım henüz regl bekliyorm...nasl oluyor fln bilmiyorum netten öğrenmeye çalısyırum

dr bana reglin 3.günü gel dedi muyene etcm ona göre ilaç tedavisi olucak dedi....
ben hemen mi başlıcam hap kullanmaya. sonra hemen iğne mi olucak yoksa başka ay mı
3.gunu muayene eder canım 5. Gun baslaniyor klomene. klomene baslatir önce arada kontrole cagirir yumurtan büyüyünce catlatma ignesi yapar. Eğer klomene cevap vermezse yumurtan bu sefer igne tedavisine başlar

3.gunu muayene eder canım 5. Gun baslaniyor klomene. klomene baslatir önce arada kontrole cagirir yumurtan büyüyünce catlatma ignesi yapar. Eğer klomene cevap vermezse yumurtan bu sefer igne tedavisine başlar

hmm analdm cnm cok saol inş herşey yolunda gider hepmizin...
sen hamilelik mi bekliyrsun şimdi

X