Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım mesajını yazalı çok olmuş ama ben eylülde klomen kullanmıştım ve 17mm olduydu doktor artık bidahaki aya bakarız demişti çatlatma iğnesi vurdurmadı sana bunu söylemelerine şaşırdım çünkü 20mm de vuruluyo genelde nedir durum bebiş varmı

Arkadaslar merhaba bende klomen tedavisi görüyorum özel hastanede, ilk muayeneden sonra 10 gün icinde 1kere kontrol hakkimiz oluyomus. 1 kere kontrol hakkimi kullandim cmt gunu.yarin 10.gun tekrarmi muayene parasi ödücem acaba.siz nasil yapiyorsunuz

Amin canım inşallah.Rabbim yüzümüzü güldürsün.Sende ağrı sızı varmı
Karnim agriyo ara ara kasiklarim agriyo hemsire arkadaşım var ona sordum olabilir agri dedi adetime cok var 7aralikta olmustum gene gecikmezse 7sinde adet olmam lazim insallah adet olmam hamile kalırim

Karnim agriyo ara ara kasiklarim agriyo hemsire arkadaşım var ona sordum olabilir agri dedi adetime cok var 7aralikta olmustum gene gecikmezse 7sinde adet olmam lazim insallah adet olmam hamile kalırim

inşallah canım.Bendede karın ve kasık ağrısı var.Benimde adetime çok var 10 aralık ama buradan okuduguma göre iğneden sonra 15.günde anlaşılıyormuş.

mrb kızlar bende bu ay ılk defa klomen kullandım adetıme ıkı gun var beklıorum oncesınde test yapmıstım negatıf cıktı snradan bole hamıle olduqunu ogrenen var mı yada klomen ın kacıncı atında hamıle kaldız bılgılerınıze ıhtyacm var

inşallah canım.Bendede karın ve kasık ağrısı var.Benimde adetime çok var 10 aralık ama buradan okuduguma göre iğneden sonra 15.günde anlaşılıyormuş.
Hadi ya 15gun snra belli oldugunu bilmiyodum ins cnm degil bi hafta bigun bile beklemek istemiyorjm aadetim gecikir gecikmez test yaptircam insallah

[QUOTE="huzur7171, post: 38478242, member: 636034errbızlar bende bu ay ılk defa klomen kullandım adetıme ıkı gun var beklıorum oncesınde test yapmıstım negatıf cıktı snradan bole hamıle olduqunu ogrenen var mı yada klomen ın kacıncı atında hamıle kaldız bılgılerınıze ıhtyacm var [/QUOTE]
Cnm evde uygulanan testtemi negatif cikti oyleyse eger kan testi yaptir en gercek sonuc kan testi cunku allah gonlune gore versin ins hamilesindir cnm

Merhabalar kızlar. bugün doktora gitim ve sağ tarafta 18mm iki tane yumurta oluşmuş. perşembe tekrar gideceğim çatlamazsa eğer iğne verecek. bakalım bakalım hayırlısı

Slm kizlar bende sizin gibi ugrasanlardanim bu ay klomen kullandim ama yumoslar fazla buyumemis dedi doktor igne falan vermedi o yuzden iki gun once karin ve kasik agrisindan sonra kremsi akintim oldu sonra sancilar durdu simdi yine sol kasik tarafinda sancim var yumurtalar 3 taneydi acaba hepsi sirayla mi catliyo ne oluyo anlam veremedim yardimci olur musunuz

Hayırlı olsun cnm ins bebis gelir bu ay sanada bizede UOTE="asilsoy, post: 38482455, member: 540924"]Merhabalar kızlar. bugün doktora gitim ve sağ tarafta 18mm iki tane yumurta oluşmuş. perşembe tekrar gideceğim çatlamazsa eğer iğne verecek. bakalım bakalım hayırlısı[/QUOTE]
Hay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…