Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

dr bişey demedi göze carpan bı durum yok dedı evet pkoluymuşum ama gebe kalıyorum çok şükür adetlerımde düzenlı maşallah

bi şey sorabılırmıyım yumurta takıbınde doktor un yumurtan yok bu ay dedıgınde ama o ay gebe kalna oldumu yada duydunuzmu kızlar yarın uyanınca cvp atın olurmu :18:

merhaba klomen kullandıktan sonra kaçıncı gün yumurta takibi yapıldı size? Bende klomene başladım günde 3 tane içiyorum. 5 gün iç iki gün bekle gel dedi doktorum. Yarın yine bakıcaklar demişsin merak ettim yeterli büyüklükte olmuş mu?

Selam kızlarrrrrr
Bende su menem pko luyum ( 12 senelik evliyim iki tup tedavisinden sonra gebe kalabildim ve onu da kaybettim ( simdi glifor kullanıyorum günde bir tane . Sizler metformin ilaçlarını günde kac doz alıyorsunuz acaba . Ve bu ilaçlardan fayda gören varmiiiii

kızlarrrr yardım edermisinizz....:18:

ben klomene başlamıştım bu ay ılk defa ve dün dr kontrolüne gittim :26: bir sürü yumurtam var ama 7mm 10 mm arası 12. günümde muane oldum 3 gün sonra tekrar cagırdı ama sonradan büyüyen oldumu bakacakkk umutsuz vakamıyım sizcee olmaz mı bu ay bırde glifor die ılac verdı gunde 500 mg ıcıcem buaydamı olmayacak sizceee yardım edıın bole olan varmıııı?? hee bırde pkoyum kızlarrrr :26:

evet bende seninle aynı durmdayım klomen aldım bana glifor vermedi ınofolic verdi pko var malesef ve bendede bir sürü yumurta oluştu ama en büyüğü 9 ve 11 mm idi 13. gündü 3 gün sonra yeniden gittim büyümüşler ve biri çatlamış 18 mm dahada vardı 10 gün çalışın dedi sonra regli olmazsam gideceğim olursan 3.gün gel dedi ya Allah isyeyen herkese tüm azaları tamam olan hayırlı evlatlar nasip etsin

Herkese merhaba 1 bucuk sene önce bende buralarda yazıyordum bebegım olmuyor dıye uzulup duruyordum.. kıstlerım yuzunden ve yumurta tambellıgı yuzunden 2 sene boyunca hamıle kalamadım.. ama 2 seneden sonra klomenı ılk kez kullanmamla bırlıkte hamıle kaldım ve temmuzda dogum yaptım su an 8 aylık ıkızılerımın yaramazlıklarıyla ugrasıyorum =) kendınızı uzmeyın er yada gec oluyor ve su zamanınınzında kıymetını bılın cocuk olunca hersey dahada zorlasıyor bır o kdar yoruluyorsunuz allah hepınıze anne olmayı nasıp etsın inş.

Allah sabır versin canım Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah.. Bende kullanıyorum metformin günde 2 tane sabah-akşam içiyorum 850 mg glukofen..Ben yumurtlama olarak henüz emin değilim ama iştahımı keserek kilo vermeme faydalı oldu canım..

Bu ay adetin 3. günü başladım ben sabah-akşam 5 gün kullandım 1 gün sonra gittim ilk takibe cevap vermemişti sonra 3 güne 1 üç kez daha gittim cevap veren olmayınca iptal ettik bu ay olmadı.. Ama ben kızıma üç yıl önce klomenle hamile kalmıştım ben kardeş için uğraşıyorum..

bi şey sorabılırmıyım yumurta takıbınde doktor un yumurtan yok bu ay dedıgınde ama o ay gebe kalna oldumu yada duydunuzmu kızlar yarın uyanınca cvp atın olurmu :18:

Valla bu ay olursa çok büyük süpriz olucak canım bana yaa tedaviyi iptal ettik ama doktor siz yinede gün aşırı ilişkiye devam edin dedi bu haftaya kadar büyümeyen 4 gündemi büyücek sanki :)

ben bı yerde okumuştun kadın yumurta takıbı yaptırmış dr bu ay yumurtan yok dedıgı ay kadın hamıle kalmış kendıde mucızem demiş bebegıne bencede mucıze ama Allah ısterse ne olmazkı benım de bu ay yokmuş buyuyen yumurtam ya cok şaşırdım benkı ıkızlere gebe kalan ama her ay aynı olmuyo işte malesef Allahım ne olur bu ay olsun mucızem doktorada suprız olsun banada Allahım her kım evlat ıstıyosa bol bol ver rabbımmmm amınnnn

glıfor nedır kızlar ne işe yarar bana nie vermedı kı dr zaten hangı dr acık net konuşuyokı sormasam asla acıkamaz illa sorcam bıraz fazla soruncada suratları deişiyo Allah kurtarsın hepımızı ne dıyım başka bıde benım adetıme bı hafta kaldı ınşallh olmam adet

Canım glifor ilacın adı metformin grubu diye geçiyor diabet hapı yani şeker hastalarına verilen bir ilaç. Biz pkolularda insülin direncine bağlı yumurtlama bozukluğu olduğunda kullanılıyor. Bir de kilo verdirmek için veriyor doktorlar..Ben diğer topikte çok kullanan ve yumurtluyorum diyen arkadaşa rastladım.. Doktora bile danışmadan alıp kullananlar var..

Çok saol canım Allah razı olsun . Rabbim seninde bebeğini sana bağışlasın . Bende bu ay yumurta takibine başladım . şimdiye kadar acıkcası metformini çok ciddiye almadım ve düzenli kullanmadım . doktorumada söyledim bunu . oda dedi büyük bir tedavi etme oranı var mutlaka kullan . Bende gliforu sabah akşam alıyorum düzenli almaya çalışıyorum .geçen ay yumurtladım ve değerlendirdim olmadı . bu ay doktora yeni gittim regl ile birlikte . doktor çok uzun zamandır evli olduğum için yumurta takibine çok sıcak bakmıyor hemen aşılama ya da tüp bebek dedi ama benim şimdi bu tedavilere verecek param olmadığı için yumurta takibi ve yumurtlama günleri ile ilgili yardımcı olun bana dedim bakalım belki tutar umut dünyası

Pko varsa mutlaka kullan canım doktoruna da sor bunu

var canım malesef ama yumurtalamam ıymış ama yınede kullanmakta fayda var

çok sevindimm teşekkürler mutlu hissettirdiniz Maşallah hayırlı olsun ay çok güzel ikiz hemde maşallah Allah bağışlasın onlarsızda olmuyor insan ardında iyi nesiller bırakmak istiyor cnm Allah hepimize tüm azaları tamam hayırlı evlatlar dünyaya getirip onları güzel bir şekilde büyütebilmeyi nasip etsin aminn

kızlar bişey merak edıyorum yumurtlama bozuklugu oldugunda yanı pko larda yumurtaladıgımız da da kalıte olarak far edermı normal ınsanlara gore

bende pco hastasiyim..ve yumurtlama bozuklugu var..igne ile tedaviye basladim.bugun dr kontrolum vardi ve dr yumurtalarimin iyi duzeyde oldugunu soyledi...yani tedaviyle bizimde yumurta kalitemiz iyi olabilir...rabbim hepimize saglik versin

Maşallah Allah yardımcınız olsun Allah ikisinede sağlık versin inşallah bize de nasip etsin hayırlısıyla

Son düzenleme:
bende pco hastasiyim..ve yumurtlama bozuklugu var..igne ile tedaviye basladim.bugun dr kontrolum vardi ve dr yumurtalarimin iyi duzeyde oldugunu soyledi...yani tedaviyle bizimde yumurta kalitemiz iyi olabilir...rabbim hepimize saglik versin

amın inşallah gelişmelerı yaz olurmu kacıncı gunundesın cat ıgnenını nezamn olcan bende adet olursam kı olmam inşallah ozaman ıgneye gecicek dr

10.günümdeyim hala gelistirici igneye devam ediyorum.ayni zamanda da yumurtalar erken çatlamasin diye baska bir iğne daha vurulacağim....bakalim pazartesi yine dr kontrolu var.o zamanlar da belli olur catlatma ignesinin yapimi..insaallah hayirlisi olur...gelismelerden haberdar ederim..insan bu dönemlerde tecrübeli kişilerin yorumlarini bekliyor...allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…