- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
Arkadaslar klomenle serophene arasinda bir fark var mi?doktor bana serophene verdi
bildiğim kadarıyla bi fark yok cnm:)
çok saol cnm rabbim hayırlı sağlıklı herkese nasip etsin benimkinide sağlıklı kucağıma almak inşallahhayırlı olsun saglıklı bir şekilde kucagına alırsın inşallah ben 2 ay öncede ıkızlerımı
kaybettım inşallah problem olmaz ara vermedım diye
herşeyden önce şunu asla ama asla unutmayın kızlar Allah bır evlat nasıp ettımı olur ama bız gercekten hayırlısını dilemeliyız bende cok ıstedım ılk gunden ıstedım 3 yıllık evlıyım ilk hamıle oldugumu ögrendım cok sevındık tabı ve 7haftada düşürdüm ve ıkız diler cok agladım anlatılmaz dı zaten ve bır daha adet görmeden yıne hamıle kalmıştım daha cok sevindik hemen peşine oldu die o tek di onunda kalp atışı yoktu aradan 6 ay gectı yıne hamıle kaldım ve yıne ıkız di onlarında kalp atişi yoktu ve 2 ay sonra yumurtam patladı bır hafta tedavi gördum hastnede cok acıydı Allah kımsye vermsın ve yumurtamın patladıgı ay dan sora yıne hamıle kaldım hiç farkında olmadan cunku hep lekelenmem vardı dr olur demiştı karnın dakı kanı suyu vucut atıyor dedı ama meyer hamıleymışim düşük olmasın die belımı baglattık ama haberım olmadan gebe kaldım onuda kaybettım yanı illa olsun dememek lazım rabbım hayırlısından versın herşeyın ve şimdide kalıtelı olsun lar die ilaç vardı klomen yanı inşallah bu sefer kucagıma alırım inşallahhh:
tabiki cnm herseyden önce hayırlısı olsun sağlıklı olsun rabbim tamamına erdirsin çok üzüldüm senin için neler yasamısın Rabbim bi daha yasatmaz insallah sağlıkla tutunur anneciğine bebişin
kızlar merhaba, klomenle yumurtaları istenen büyüklüğe gelmeyenlere nasıl bir tedavi uygulanıyor? 12.günümde yumurtam 12mm doktorum daha çok büyümüş olması lazımdı ama bekleyelm yine de dedi..olmazsa başka tedavi yöntemi dedi..umarm büyür moralm çok bozuldu.. hani her şey normaldi sorun yoktu da ilaç kullanınca daha da büyümesi gereken yumurtalar niye büyümedi ki??kafam karştı..acaba başka bi sıkıntı mı var??
cnm bi kaç ay dener doktorum eğer büyümezse iğneye geçen arkadaslar oldu büyütmek için iğne vurunursum ama inşaallah büyür ve tutar bu ay