Arkadaslar klomenle serophene arasinda bir fark var mi?doktor bana serophene verdi
çok saol cnm rabbim hayırlı sağlıklı herkese nasip etsin benimkinide sağlıklı kucağıma almak inşallahhayırlı olsun saglıklı bir şekilde kucagına alırsın inşallahben 2 ay öncede ıkızlerımı
kaybettım inşallah problem olmaz ara vermedım diye
herşeyden önce şunu asla ama asla unutmayın kızlar Allah bır evlat nasıp ettımı olur ama bız gercekten hayırlısını dilemeliyız bende cok ıstedım ılk gunden ıstedım 3 yıllık evlıyım ilk hamıle oldugumu ögrendım cok sevındık tabı ve 7haftada düşürdüm ve ıkız diler cok agladım anlatılmaz dı zaten ve bır daha adet görmeden yıne hamıle kalmıştım daha cok sevindik hemen peşine oldu die o tek di onunda kalp atışı yoktu aradan 6 ay gectı yıne hamıle kaldım ve yıne ıkız di onlarında kalp atişi yoktu ve 2 ay sonra yumurtam patladı bır hafta tedavi gördum hastnede cok acıydı Allah kımsye vermsın ve yumurtamın patladıgı ay dan sora yıne hamıle kaldım hiç farkında olmadan cunku hep lekelenmem vardı dr olur demiştı karnın dakı kanı suyu vucut atıyor dedı ama meyer hamıleymışim düşük olmasın die belımı baglattık ama haberım olmadan gebe kaldım onuda kaybettım yanı illa olsun dememek lazım rabbım hayırlısından versın herşeyın ve şimdide kalıtelı olsun lar die ilaç vardı klomen yanı inşallah bu sefer kucagıma alırım inşallahhh:
kızlar merhaba, klomenle yumurtaları istenen büyüklüğe gelmeyenlere nasıl bir tedavi uygulanıyor? 12.günümde yumurtam 12mm doktorum daha çok büyümüş olması lazımdı ama bekleyelm yine de dedi..olmazsa başka tedavi yöntemi dedi..umarm büyürmoralm çok bozuldu.. hani her şey normaldi sorun yoktu da ilaç kullanınca daha da büyümesi gereken yumurtalar niye büyümedi ki??kafam karştı..acaba başka bi sıkıntı mı var??
Ben iğneyi pazartesi akşam oldum salı günün den itibaren 5-6 gün çalışın dedi ...şimdi ise beklemedeyim bakalım bu pazartesi ya da salı dananın kuyruğu kopacak ....haa umudun var mı desen sanmıyorum ama bu doktoru öyle büyük bir tesadüfler zinciri ile buldum ki ....yaradan neyi eylerse güzel eylermiş elbet vardır bu işin bir hikmeti diyorum bu ay olmazsa önümüzde ki ay da olur diye düşünmekteyim :))) aklımın ucundan geçmeyen bir şekilde o hastaneye gittim ve doktorumla karşılaştım vardır elbet bir sebebi :))
bende klomeni 3.kez kullandım bu ay. 9. günümde bakıldı yumurtalarıma yok denilecek kadar küçüktü
2 gün sonra yani 11.günümde tekrar gel bakalım dedi doktorum. bu kez büyümüşlerdi ama istenilen büyüklükte değildi.
şimdi cumartesi günü tekrar gideceğim. inşallah büyümüşlerdir
zor işler sahiden bu işler.. Allah herkesin yardımcısı olsun..
bu ayda klomen+çatlatma iğnesi tedavisi tutmazsa bir dahaki sefere aşılamaya geçeceğiz bizde..
bende klomeni 3.kez kullandım bu ay. 9. günümde bakıldı yumurtalarıma yok denilecek kadar küçüktü
2 gün sonra yani 11.günümde tekrar gel bakalım dedi doktorum. bu kez büyümüşlerdi ama istenilen büyüklükte değildi.
şimdi cumartesi günü tekrar gideceğim. inşallah büyümüşlerdir
zor işler sahiden bu işler.. Allah herkesin yardımcısı olsun..
bu ayda klomen+çatlatma iğnesi tedavisi tutmazsa bir dahaki sefere aşılamaya geçeceğiz bizde..
senin test gunun geldımı varmı bi deyişiklik belırtı bende yarın gıdıcem bakalım kac yumurtam olmuş kac santım olmuş bakalım artık
slm kızlar bende aranızdayım artık klomen +pregneyl çatlatma iğnesi kullanıyorum .dün doktora gittim adetimin 12. günü yumurtam 16 mm olmuş pazartesi iğne yaptırcam sabah doktor iğne yaptırdığım gün ve ertesi gün çalışma önerdi:)öyle yapan varmı acele yardım.hangi saatlerde çalışma yapıcamki?
ben aynı sana dr dedıyıgı gıbı yaptım bende ama olmadı sen dene olur belkı bazılarıda cat ignesınden öncede yapıyomuş kanallarda sperm olsun die ama bilemıyorum kısmet olacaksa bır kerede de olur sen calış bol bol inşallah olur hepmıızn
inşallah cnm 3. ayım bu ay bu ayda olmazsa tüp bebek yaptırcaz artık .benim sol yumurtalığım rahime yapışmış..ilk ay orada tek yumurta oldu 22mm ama fallop alamazmış o taraftan (olmadı .1ay ara verdik 2. ayımda 2 tane oluştu ama 1 tanei sağda olan ve istediğimiz yerde olan büyüdü yılbaşı günü çatlatma iğnesi oldum.24 saat say çalışma yap dedi dr ve ertesi günde 1 gün yaptık çalışma diğergün yapamadık kaçırdık galiba diyorum ..1 ay ara ve sonraki ay adet olmadım sitresten galiba ..bu ayda tekrar başladık martta yarın iğnemi olucam yine bakalım inşallah ALLAHIM kucağımıza almamızı nasip eder .bu arada benim 1 tane kızım var normal yoldan oldu .1tanede kürtajım var oda normal oldu ama sağlıksız diye kürtaj yaptılar(((((
birazdaha bekle bence hemen tup bebek yaptırma o cok zor bi işlem yaptıranlar var gercekten cok uzuluyorum hallerıne ama tabı olmasa en son care yaptır ama bırazdaha klomenle yada aşılamayla devam et bol ca dua et tek yumurtalıkla 3 4 tane doguran var sabır et bence bırde kızın var Allah bagişlasın inşallah ıkıncısıde hemen gelır sol yumurtalıgın nasıl yapışmıs yanı kurtajdan sonra mı olmuş doguştanmı hadı bakalım inşallah bu sefer vercek rabbım hepmıze isteyenlere tabı
hayırlısı olsun canım benim hepimiz için gerçekten zorlu bir süreç..inşallah tez zamanda kovuşuruz topiciklerimze ..senin durumlar nasıl hep kendimden bahsettim ...yumurtalık yapışması kürtajdan veya enfeksiyondan dolayı galiba ..yumurtalıklarımı üşütmüştüm yıllar önce hastanede yatmıştım 1 hafta antibiyotik iğne ve serumlarla düzeldim..ama sonra yine kendiliğnden hamile kaldım kürtaj oldum sağlıksız diye sonrası malum 7 yıldır olmadı (((6.ayım tedavi sürecim..inşallah tutar bu sefer...
benım durumum ozetle şöyle 4 kere düşük yaptım ıkısı ikizdi ama kurtaj olmadım ben istemedım hapla düşürdük dr un verdıyı hapla tabı sora dr gıttım oda hap verdı daha saglıklı kalıtelı yumoşlar olsun die şu an 2 ayım klomenle diyerlerı kendılıgımden gebe kaldım hep kalıyorumda ama düşüyolar yada kalp atişları olmuyor bakalım artık kısmet :44:
arkadaşlar fsh 23 çıktı yumurtalıklarım küçülmüş erken menapoz riski doktorlar direk acil tüp bebek diyorlar kimse bana bu klomenden bahsetmedi başlarından mı savıyorlar yarın başka bir doktora görüncem. Nolur acil cvp tek çarem tüp bebek mi onun içinde düşük şans veriyorlar aten
Arkadaşlar fsh 23 çıktı yumurtalıklarım küçülmüş erken menapoz riski doktorlar direk acil tüp bebek diyorlar kimse bana bu klomenden bahsetmedi başlarından mı savıyorlar yarın başka bir doktora görüncem. nolur acil cvp tek çarem tüp bebek mi onun içinde düşük şans veriyorlar aten
kızlar benımde adetın 3 gunu tahlıl sonucuma gore lh 6,18 fsh 4,72 bu sonuçlar nasıl