merhaba arkadaşlar,
ben 2.5 yıllık evliyim önce vajinismusla uğraştım sonrasında 1 yıl önce düşük yaptımonun ardından 1 yıldır süren bebek uğraşları. yurtdışında yaşıyorum burada doktora gittik 2 ay üst üste klomen tedavisiyle çatlatma iğnesi vurularak denedim. fakat iki ayda hüsran ile sonuçlandı malesef. klomen kullanmaya başladım ama vajinal ultrasona girip iğne vurulmak istemiyorum, bu ay sadece klomen kullanıp denesem bir sakıncası olur mu? yani illa iğnede vurulmalımıyım? bu konuda bilgisi olan varmı?
olmadı galiba ilk klomen tedavim başarısız gibi gözüküyo umudum yüzde bir şu an adetime 4-5 gün var veerken gebelik testi verdim 20 liraya çöpe gitti ben de bittimmm peki anlamadığım şu an bile olan belirtiler lekelenmeler kasık ağrılarım bel ağrılarım bunlarrın sebebi ne merak ediyorum doğrusuuu
klomen yumurtaları hızlıca büyütmek için eğer çatlama problemin yoksa olabilir iğnesiz ama böyle bir durum varsa çatlamayan yumurta kist olur kisti geçirmekte sana zaman kaybettirir...bu yüzden doktorun ne dediyse uygula canım...işallah yakın zamanda hamiş kalırsın ...ben klomenve çat iğnesi ile denedim bu ay martın 10 unda belli olacak
cnm sende kıst olmusmuydu hıc.klomen kullanıp.eger olduysa agrın falan oldumu?ben taktım bıraz kafaya acaba catladımı yoksa kıstmı oldu dıyede?
kımse yok galıba
klomen kullanan arkadaşlar , klomen kullanırken yani daha çatlatma iğnesi vurulmadan önceki zamanda cinsel perhiz varmı?
bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim..
merhaba canım hoşgeldin senin sorunun ne ben yumurtalarımı çatlatmaya çalışıyorum ....
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 6 aydır anne olmaya çalışıyorum ama maalesef olmuyorgeçen aya kadar adetim düzenliydi ,geçen ay tam 2 hafta gecikti tarlusalla adet olabildim doktorum yumurta takibine başladı bu ay yumurtan çok küçük çatlamıycak dedi ve ben 10 gündür yine adet olamadım .adetin 3. günü gel klomen başlıyalım dedi ama adet olamıyorum tarlusalada başlamak istemiyorum bu ay olmaz dedi ama işte insan acaba mı diye bekliyor ...ne tavsiye edersiniz ?
aslında sorunumuz yok kendılıyımden hamıle kalıyorum ama düşük oluyo dr da yumurtalar güclensin daha kalıtelı olsun dıe klomen die ilac verdi gunde 1 tane aldım bır yumurtam oldu 22 santım catladı ama olmadı gebelık sımdı yıne verdı aynuı ılacı 2 ayımdayım benım sorum şu nezamn ilişkiye gırmelıyız 36 satımı beklıycez yoksa gun aşırımı dr bana demedı bişey sizin nasıl yaptınız igneden öncemı sonramı yoksa 36 satımı bekledınız
bırz uzun oldu canım kafama takıldı bunlar
aslında sorunumuz yok kendılıyımden hamıle kalıyorum ama düşük oluyo dr da yumurtalar güclensin daha kalıtelı olsun dıe klomen die ilac verdi gunde 1 tane aldım bır yumurtam oldu 22 santım catladı ama olmadı gebelık sımdı yıne verdı aynuı ılacı 2 ayımdayım benım sorum şu nezamn ilişkiye gırmelıyız 36 satımı beklıycez yoksa gun aşırımı dr bana demedı bişey sizin nasıl yaptınız igneden öncemı sonramı yoksa 36 satımı bekledınız
bırz uzun oldu canım kafama takıldı bunlar
Merhaba cnm iğneni vurunduğun gün ilişkiye girme sonra ertesi gün akşamdan başla ister gün aşırı ister hergün ama bana sorarsan ben çatladıktan sonra en az 6 gün her gün giriodum,ondan sonra bi 4-5 günde gün aşırı olurda tutar die riske atmak istemiodum son ay hamile kaldığım ay iğnesiz kaldım zaten ovulasyon testiyle takip ettim doktora gitmeden,eşime bi problem olmamasına rağmen spermleri güçlendirsin die bolca kabak çekirdeği yedirdim tavsiye ederim,insallah hepiniz en kısa zamanda hamile alırsınız bende çookk uğraştım 1,5 yıl olmadı denemediğim kalmadı en son ayımda preeseed die bi jel ve ovulasyon testiyle evde denedim Rabbime binlerce şükürler olsun tuttu Allahım kucağımada almayı sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip eder inşallah ve isteyen herkese verir inşallah
Ben iğneyi pazartesi akşam oldum salı günün den itibaren 5-6 gün çalışın dedi ...şimdi ise beklemedeyim bakalım bu pazartesi ya da salı dananın kuyruğu kopacak ....haa umudun var mı desen sanmıyorum ama bu doktoru öyle büyük bir tesadüfler zinciri ile buldum ki ....yaradan neyi eylerse güzel eylermiş elbet vardır bu işin bir hikmeti diyorum bu ay olmazsa önümüzde ki ay da olur diye düşünmekteyim :))) aklımın ucundan geçmeyen bir şekilde o hastaneye gittim ve doktorumla karşılaştım vardır elbet bir sebebi :))