Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli olur inssaaallah tedavinnnn...ben ilk bas 75 x2 doz igne ile basladi...5 gun bu dozda vuruldum...kontrolde yumurtalarin gelisimi iyi olunca dozu yariya düsürdü ve erken catlamayi onlemek için ayri bir iğne verdi...en sonda çatlatma iğnesi vuruldum...haftaya gel progestron testi yapalim dedi...yani iğnenin dozu bizim durumumuza gore ayarladi dr...insaallah iyi haberler olurrr;-)
kaç yumurtan oldu senın bide gunde 150 lılık mı vurulmuş aldun yanlış anlamadıysam
Estağfiruullah ne kusuru canim benim....evet ben ilk 5 gün 150 ml doz vuruldum...gelişme olumlu olunca yariya düşürdü hatta erken çatlamasin diye iğne bile vuruldum...sağ yumurtalikta 8 solda da yine yumurta var dedi....bakalim nasip olur mu olmaz bilinmez rabbim artik hayirlisini versin....dr yüksek dozda basladi ilk olarak bende...cùnkü ben de pco troit ve yumurta gelisimi yavasligi vardi...üstüne bir de şişmanim;-) bende yok yok artik.....o yuzden dr hastanin şartlarina gore tedavi uygular diye duşünüp ne derlerse yapiyorumm...hakkimizda hayirlisi....
hastaliklarin bir numarali anasi olarak hemen yardimci olayimmmm.çünkü ayni ilacin 4 değişik adda ama ayni kökende olanlarini kullandimmm...ama bana endokrin prof. dr verdi...bende insülin direnci ve pco olunca üstüne birde kilo alinca zayiflatmak için verdiler...bir de en son kadin doğumcu verdi yumurtlamama yardimci olsun diyeee....dr a sormadan ya da dr vermeden kullanma benceee.çünkü bana kullan dediği halde ben istemeyerek kullaniyorummm...
zarari yok diyorlar hatta geçen dr hamilelikte bile kullAnabilirsin dedi ben tekrar inanmadim sordum ayni cevabi verdiii...
ben yan etkisinden dolayi kullanmaki istemiyorum...aşiri halsizlik mide bulantisi ve ishal yapiyoorrr...agiz kurulugu da cabasi yaniii....
bu sebepten genelde gunde yarm yarim sabah akam kullanark baslAtiyorlar...ama gece 1000mg gece iciyorum yan etkilerinden kurtulmak icin;-)
igne oldugum zamanda kullandimmm...
Ama dr demeden kullanma derim ben tekrar...
uzun oldu ama ben bu ilacla olan 8 yillik tecrubemi yansitmak istedim...
Sagligimiz ve yumurtamiz bol sun;-)
haklısın canım ama 8 yıllık bır kullanımın olmuş pko gecmedımı duzelmedımı yada yumurtlaman düzelmedımı boşamı içicez yanı benım dr da sormadan bışey demezkı illa sorcam, ben bide şöyle düşünüyorum zaten igne oluyorum yumurtam buyusun die glifora gerek varmı dıyorum ama bılmıyorum kı offff bu ara hepten tozuttum yaaaa oylemı boylemı şöylemı cok pinpirikliyım ben ya ayrıca uzun yazdıgın aydınlattıgın ıcın sagol canım
Canim pco sendromu demisti benim icin doktor....yani sistem bozuklugu gibi birsey...her aay yumurtalar ayni anda orta seviyeye gelir ve çatlayamaz..yumurtalarin üstüne yapisip kalir ve bu durum her adet döneminde tekrarlanir....
Arkadasin dedigi gibi kilo verdirmek icin kullandiranlar var ama dr yine de sor bence...ben 8 yillik surecte duzenli kullanmadimmm cunkü beni yan etkileri fena carpiyordu bu kisisel bir durum olabilir...okul ishayati derken anca duzene girdi ilacccc ..
Ben kilolu biriyim ve troit pco insilün direnci ve yumurta tembelligi gibi hastaliklara ragmen igne tedavisinde yumurtalar gelisti. ..bakalim bu ay sonunda belli olur benim icinnn;-)
ayrica kistleri olup ve rahminde miyom olan ilk cocugunu gonal f kullanip 2. asilama ile doguran...sadece dr verdigi birkac kutu progestron hormonu hapi icip ikinci cocugunu hic tedavisiz saglikla doguran bir tanidigim varrrr...
Her seyin hayirlisi biz tedavimizi olalim ve birbirimiz icinde dua edelimmm........iyi gecelerrr