Klomen ve Çatlatma İğnesiyle Hamileyim Diyenler ???

İgnemixi aynı gun olmuş z tatlm.ben dayanamayarak bugün test yaptm.ucuz testlerden.ama bilemedim var mı yok mu sanki çok silik gölge gibi bi çizgi vr.sen iyi dayaniyosn canm.
Canim dha net sonuc icin 14 gun beklemen lazim evet 3 liralik testle yaptim ve silikte olsa cikti ama ben ignenin 14 gunu yaptim test cnku daha once yaprsan ignenin etkisiylede ikinci cizgi cikabilir canim bekle 3 gn daha snra yap

Can
Iyigunler yaptiginiz idrar testi eczanede 3 tl ye satilan testlerden mi farkli bir tset mi.bende 28 kasimda catlatma ignesi oldum bekliyorum ama hergun internette bana uygun birseyler ariyorum.cok sabirsizlaniyorum.benim bugun 11.gunum igne vurulrli
Canim biraz bekle dha 3 gun kadar bn ilk testi 6 gun onceden sonuc veren testler var 12 lira ondan aldim yaptim cikmisti snradan 3 liralik olanlardan yaptim 4 kere hepsindede cikmisti ama ben ignenin 14 gun snrasinda yaptim dha dogru sonuc icin canim

Bilgilendirmeniz icin teşekkürler.yine yorumlarda okudugum kadariyla ignenin etkisi 8 9gun suruyormus daha sonra geciyormus.

İgnemixi aynı gun olmuş z tatlm.ben dayanamayarak bugün test yaptm.ucuz testlerden.ama bilemedim var mı yok mu sanki çok silik gölge gibi bi çizgi vr.sen iyi dayaniyosn canm.
Hakkimizda hayirlisi yorumlarda okudugum kadariyla 11.gunu test yapip sonucu silikte olsa pozitif cikanlar hamile olarak sonuclaniyor.inşallah oyleyizdir.

İnşallah öylesinizdir kızlar
Ben de bugun itibariyle klomene başladım 5 günlük ilk defa Allahım nolur hayırla olumlu sonuçlansın

Hakkimizda hayirlisi yorumlarda okudugum kadariyla 11.gunu test yapip sonucu silikte olsa pozitif cikanlar hamile olarak sonuclaniyor.inşallah oyleyizdir.
İnş . canm hamileyizdir.bekleyemdgim içn yaptm.ama iğnenin etkisi de olabilir hla diye korkuyorm.Bakalm ilerleyn günlrde çİzgi de artış olck mi? inş olur

İnş . canm hamileyizdir.bekleyemdgim içn yaptm.ama iğnenin etkisi de olabilir hla diye korkuyorm.Bakalm ilerleyn günlrde çİzgi de artış olck mi? inş olur
arkadasim ben igneyi adetimin 10. Gunu yaptirdim bugun 12.gun dayanamadim sabah 3.5 tlye satilan testlerden alip yaptim negatif cikti erkenmi yaptim acaba gercekten yok mu

19 kasim da det olmustum her ay farkli gunlerde oluyorum 25gun yada 28 gunde bir belli olmuyor hangi gune gore hareket edicem bilmiyorum.

arkadasim ben igneyi adetimin 10. Gunu yaptirdim bugun 12.gun dayanamadim sabah 3.5 tlye satilan testlerden alip yaptim negatif cikti erkenmi yaptim acaba gercekten yok mu
Ben bgn de dayanamayarak test yaptm.ucuz dün çıkan silik lik bile yok.benm de 12 gün İnş. idrara karışmamstr daha.

Merhaba kızlar. Yaklaşık 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz. Her ay yeşeren umutlarım adet görmemle hüsrana uğruyordu. Ekim ayında adet bitiminden sonra rahim filmi çektirdim. Tertemiz çıktı tüplerim açıktı. Kan testi hormon testi ve eşimde spermiogram testleri yaptırdık. Bütün sonuçlar olumluydu. Kasım da adetimin 3. günü klomen kullanmaya başladım adetimin 17. günü ovitrelle göbekten çatlatma iğnesi vuruldum. 22 ve 20 milimlik yumurtalarım vardı sağ tarafımda. İğne vurulmadan 1 gün önce ve iğne vurulduktan 1 gün sonra ve sonrasında gün aşırı ilişki oldu.bugün iğne vurulalı 12 gün oldu. Fakat bende iğne vurulduktan sonra ne akıntı oldu ne sancı oldu. Çatladığına dair hiç birşey hissetmedim. Sizde de böyle durumda olan var mı? Dün adet olmam gerekiyordu.bugün yavaştan göğüslerim acımaya başladı. Doktorum iğneyi vurduktan 15 gün sonra gel gebelik testi yapalım adet olmazsan dedi. Cesaret edip kendim gebelik testide yapamıyorum sonuç yine olumsuz çıkacak diye. Bu çaresizce bekleyiş çok zor. Çok dua ediyorum hem kendime hem tüm bebek isteyen çiftlere. Demek ki bir vakti saati var. Rabbim tez zamanda o kutlu günü hayırlısı ile yaşatsın bizlere...

Testini biran once yaptir bence bizlerede haber verhayirlisi inşallah

Üzüldüm senin adina igneni adetinin kacinci gunu vurulmustun arkadasim
Adetin 17. günü vurulmustum. Ama bende soyle bir durum oldu adetin 3. gunu gittigimde sol tarafta 2 sag taraftada 2 yumurtam vardi. adetin 12. gunki kontrolumde soldaki yumurta gorunmedi. sadece sagda 2 tane var dedi. 11. gun kasiklarimda 2 kere cok siddetli sancim oldu ve akintim cok fazla oldu. Acaba diyorum kendiliginden erkendenmi catladida soldaki yumurtalarim gorunmedi. 17. Gunki catlatma igneside erkenden catladigi icinmi fayda vermedi ya da çatlatmadi sag tarafindakileri. Kafam almiyor artik kendimce öylemi oldu acaba böylemi oldu demekten fenalik geldi. Ne karmasik zor seylermis yaa

Mrb arkadaşlar banada yardım edin Fikirlerinize ihtiyacım var 17 aylık evliyim iki kere düşük oldu en son düşüğüm 6 ay önce...adetlerim çok düzensiz oldu bir haftadır adetim geçiyo doktora gittim artık tedavi olmak istiyorum bebiş için dedim tarlusal verdi adet ol ikinci yada dördüncü günü gel dedi artık Nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum ama klomen tedavisini uygulamasını istiyorum belki bendede tutar

Canm gün boyu yoğundum anca bakabildim.
Durumu yeni okudum ve üzüldüm.hayırlısı diyelim tatlım ya.bi sonra ki aya inşallah.

Gün boyu yoğundum anca bakabildim. durumu yeni okudum ve üzüldüm.hayırlısı diyelim tatlım ya.bi sonra ki aya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…