Canim merba oncelikle ben oglumdan sonra uuzun sure hap kullandigim icin tembellik olustu yumurtalarda bz cocuk istedigimiz icin hapi biraktim 9 ay bekledim olmadi snra doktara gittim olmadigi icin ilk ay klomen kullandim ama yumurtam gelismedi adet oldum snraki ay doktorum gel dedi ben gitmemistim 15 gun geciktim test yaptim cikti 16 gun adet oldum megerse kimyasal gebelik gecirmisim snra adetliyken bidaha klomen. Verdi kullandim yumurta takibine gittim surekli gelisti bu sefer gelisti yumurtalarim ve biri 17 biri 26 ml oldu snra catlatma ignesini oldum kasimin 13 unde iliski gunleri verdi hic kacirmadik gunleri snra ignden 14 gun snra test yaptrdim adetime 3 gun varken 19.70 cikti beta hcg 2 gun snra 108.90 cikti 6 gun snra baktirdim 1.600 cikti pazartesi kontrolum var baklim kac haftalik ne kadarlikmis ogrenicem bi aksilik cikmasasa allah im nasip ederse....Mrb arkadaşlar banada yardım edin Fikirlerinize ihtiyacım var 17 aylık evliyim iki kere düşük oldu en son düşüğüm 6 ay önce...adetlerim çok düzensiz oldu bir haftadır adetim geçiyo doktora gittim artık tedavi olmak istiyorum bebiş için dedim tarlusal verdi adet ol ikinci yada dördüncü günü gel dedi artık Nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum ama klomen tedavisini uygulamasını istiyorum belki bendede tutar
Cnm öncelikle RABBİM tamamını erdirsin inşallah darısı tüm isteyenlere böyle müjdeli haberleri bizde yazarız inşallah en kısa zamanda..benim bulunduğum yerde özel hastane pek fazla yok gittiğim özelde iki kürtajim düşüklerim orda oldu ama mübarek doktoru bi görseniz varya bir daha asla gitmezsiniz ya çekiniyorum soru dahi soramıyorum geçen gittim bebiş için tedavi artık uygulayalım dedim bana dediği şey daha erken 6 ay önce düşük yaptın ya neresi erken üstelik göz teması bile kurduğu yok ordan biran önce çıkmak istedim tmm dedim neyse hemen çıktım Birgün sonra devlete gittim erkek bi doktorla görüştüm hatta özeldeki doktorun tavırlarını anlattım güldü bu doktor iyi herşeyi anlattım dinliyor cevap veriyor tabi olması gereken bu ama diğeri beni cıldırttı sonra işte devletteki doktor tarlusal verdi adet olduğunda gel dedi artık Nasıl bi tedavi uygulayacak hiç bilmiyorum klomenin yan etkilerinden birazda korkuyorum napim sizce ?Canim merba oncelikle ben oglumdan sonra uuzun sure hap kullandigim icin tembellik olustu yumurtalarda bz cocuk istedigimiz icin hapi biraktim 9 ay bekledim olmadi snra doktara gittim olmadigi icin ilk ay klomen kullandim ama yumurtam gelismedi adet oldum snraki ay doktorum gel dedi ben gitmemistim 15 gun geciktim test yaptim cikti 16 gun adet oldum megerse kimyasal gebelik gecirmisim snra adetliyken bidaha klomen. Verdi kullandim yumurta takibine gittim surekli gelisti bu sefer gelisti yumurtalarim ve biri 17 biri 26 ml oldu snra catlatma ignesini oldum kasimin 13 unde iliski gunleri verdi hic kacirmadik gunleri snra ignden 14 gun snra test yaptrdim adetime 3 gun varken 19.70 cikti beta hcg 2 gun snra 108.90 cikti 6 gun snra baktirdim 1.600 cikti pazartesi kontrolum var baklim kac haftalik ne kadarlikmis ogrenicem bi aksilik cikmasasa allah im nasip ederse....
Sna diyecegim canim doktor cok onemli iyi secmelisin ben hep ozele gittim ilgisi alakasi baska oluyo cnku cok sukur hamile kaldim sende yumurta takibi yaptr mutlaka
Amin inşallah hep dua edelim birbirimiz için RABBİM miraç Kandil'inin hatırına bize tüm isteyenlere en kısa zamanda müjdeli haberi verir..çook istiyorum ya bazen hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorumMerhaba cnm. Oncelikle M Mlknrcr arkadasin gozu aydin. Hayirlisiyla kucagina alir insallah. Darisi bizim basimiza.aselminam bende bu ay ilk defa kullanmistim bi yan etkisini gormedim. Sadece istahim cok acildi cok yedigim icinde kilo aldim. sanirim ilactan dolayi. birde bircok kisi klomenin 2. ayinda hamile kalmislar diye okudum.ben bu ay cok umitlenmistim. Adetlerim cok duzenli olurdu hic agrim sancim olmazdi butun testlerimizde guzel cikmisti ama vakti zamani degilmis demek olmadi insallah onumuzdeki ay doktorum ayni ilaci verirse yaninda bitkisel takviyelerle guzel hazirlanacagim. Rabbim hevesimizi kursagimizda birakmasin rahmetinden nurundan bizede bir can bahşetsin insallah
Canim klomeni bn iki kere kullandim ve ni yan etkisini gormedim aksine guzeletkileri oldu iste col sukur sana diyecegim korkma devletteki doktorun iyiyse devm et tabiki ama bal corek otu da kullan netten arastr ne zman kullanicagini bn kullandim allah da nasip etti oldu cok sukur klomenden korkma guzel bir hap yan etkisi bna olmadi sanada olmaz bilemeyiz sadec istah aciyo ama gecici dikat edersin olur biterrCnm öncelikle RABBİM tamamını erdirsin inşallah darısı tüm isteyenlere böyle müjdeli haberleri bizde yazarız inşallah en kısa zamanda..benim bulunduğum yerde özel hastane pek fazla yok gittiğim özelde iki kürtajim düşüklerim orda oldu ama mübarek doktoru bi görseniz varya bir daha asla gitmezsiniz ya çekiniyorum soru dahi soramıyorum geçen gittim bebiş için tedavi artık uygulayalım dedim bana dediği şey daha erken 6 ay önce düşük yaptın ya neresi erken üstelik göz teması bile kurduğu yok ordan biran önce çıkmak istedim tmm dedim neyse hemen çıktım Birgün sonra devlete gittim erkek bi doktorla görüştüm hatta özeldeki doktorun tavırlarını anlattım güldü bu doktor iyi herşeyi anlattım dinliyor cevap veriyor tabi olması gereken bu ama diğeri beni cıldırttı sonra işte devletteki doktor tarlusal verdi adet olduğunda gel dedi artık Nasıl bi tedavi uygulayacak hiç bilmiyorum klomenin yan etkilerinden birazda korkuyorum napim sizce ?
Canim bn klomenun yaninda bal corek otu karisminida kulladim oda yumurtalari calsitiryo faydasini gordum okudugum heryerde bu kurden hamile kalan cokMerhaba cnm. Oncelikle M Mlknrcr arkadasin gozu aydin. Hayirlisiyla kucagina alir insallah. Darisi bizim basimiza.aselminam bende bu ay ilk defa kullanmistim bi yan etkisini gormedim. Sadece istahim cok acildi cok yedigim icinde kilo aldim. sanirim ilactan dolayi. birde bircok kisi klomenin 2. ayinda hamile kalmislar diye okudum.ben bu ay cok umitlenmistim. Adetlerim cok duzenli olurdu hic agrim sancim olmazdi butun testlerimizde guzel cikmisti ama vakti zamani degilmis demek olmadi insallah bu adetimde doktorum ayni ilaci verirse yaninda bitkisel takviyelerle guzel hazirlanacagim. Rabbim hevesimizi kursagimizda birakmasin rahmetinden nurundan bizede bir can bahşetsin insallah
Sagolasin. bu ay takviye gidalarida deneyecegim.esimle birlikte. balla corek otu karisimini adetliykenmi basladin ne zaman kullanmamiz gerekiyor. birde corekotu yagi degil dimi tanesiyle karistirdin bali. nasil kullandin bizide bilgilendirirsen seviniriz.Canim bn klomenun yaninda bal corek otu karisminida kulladim oda yumurtalari calsitiryo faydasini gordum okudugum heryerde bu kurden hamile kalan cok
İnşallah olur RABBİM dualarımızı kabul eder bal çörekotunuda yapcam inşallahCanim klomeni bn iki kere kullandim ve ni yan etkisini gormedim aksine guzeletkileri oldu iste col sukur sana diyecegim korkma devletteki doktorun iyiyse devm et tabiki ama bal corek otu da kullan netten arastr ne zman kullanicagini bn kullandim allah da nasip etti oldu cok sukur klomenden korkma guzel bir hap yan etkisi bna olmadi sanada olmaz bilemeyiz sadec istah aciyo ama gecici dikat edersin olur biterr
Ayrıca bal çörek otu tarçın mı yoksa sadece bal ve çörekotu mu ?İnşallah olur RABBİM dualarımızı kabul eder bal çörekotunuda yapcam inşallah
Canim bal toz corek otu bide tarcin adetin 2 kinci gunu basladim sabah ac karnina aksamlari yedim 10 gn boyuncaSagolasin. bu ay takviye gidalarida deneyecegim.esimle birlikte. balla corek otu karisimini adetliykenmi basladin ne zaman kullanmamiz gerekiyor. birde corekotu yagi degil dimi tanesiyle karistirdin bali. nasil kullandin bizide bilgilendirirsen seviniriz.
Canim bal tarcin toz yani cekilmis corek otu adetinin ikicnci gunu basla bn 10 gun kadar yedim sabah ac karnina aksamlari bide yedimAyrıca bal çörek otu tarçın mı yoksa sadece bal ve çörekotu mu ?
Canim bal toz corek otu bide tarcin adetin 2 kinci gunu basladim sabah ac karnina aksamlari yedim 10 gn boyunca
Çok tşk ederim bakalım adet olmayı bekliyorum ama bu adetin geleceği yok sanırım tarlusalda kullandım bittin dün akşam..peki bişe daha soracam kusura bakmayın çörek otu çekilmiş şekilde mi olsun yoksa pastalara kullandığımız çörek otu muCanim bal tarcin toz yani cekilmis corek otu adetinin ikicnci gunu basla bn 10 gun kadar yedim sabah ac karnina aksamlari bide yedim
Canim bildigimiz siyh corek otu cekilmis olsun aktar veriyo zaten cekilmis dersen verirÇok tşk ederim bakalım adet olmayı bekliyorum ama bu adetin geleceği yok sanırım tarlusalda kullandım bittin dün akşam..peki bişe daha soracam kusura bakmayın çörek otu çekilmiş şekilde mi olsun yoksa pastalara kullandığımız çörek otu mu
Tmm çok tşk ederim sizin durumunuz Nasıl kaç haftalık oldu bebişCanim bildigimiz siyh corek otu cekilmis olsun aktar veriyo zaten cekilmis dersen verir
Canim bugun gittim 5 haftalik dedi 2 hafta sonra 26 sinda gidicem kalp atisina bakilcak insalalh hayirli haberlerimiz olsun hepimizinTmm çok tşk ederim sizin durumunuz Nasıl kaç haftalık oldu bebiş
Amin inşallah bu mübarek günlerin hatırına isteyen herkese hayırlı sağlıklı vatana millete hayırlı evlatlar nasip ederCanim bugun gittim 5 haftalik dedi 2 hafta sonra 26 sinda gidicem kalp atisina bakilcak insalalh hayirli haberlerimiz olsun hepimizin
İnş aşılmaya gerek kalmaz cnm ama aşılama yoluyLada çok gebe kalan var takrir RABBİMİM bakalım ne zaman olcak hayırlısıylaKizlar bugun doktoruma gittim. adetimin 3. günüydü.gecen ay klomen ve yumurta catlatma ignesi olmustum. bu ay igneliye gecelim dedi. gonal f diye bir igne verdi. gunluk 50 ml dozajda kendim yapacagim.3 gun kullanicam sonrasinda yumurtanin buyuklugune gore dozajini ya artiricam ya da dusurucem dedi. birde asilama yapalim daha sansin yuksek olur en duzgun en saglikli spermleri ayristiripta yumurtaya asiliyoruz dedi. islem sonucunda 10 dk da yatman gerekiyor okadar dedi. cok basit bir islemmis. ama cok kararsizim. bu ay da dogal yoldan olmasinimi beklesem catlatma ignesinden sonra yoksa direk asilamami yaptirsak. aslinda labaratuvar ortaminda olmasinida pek istemiyorum ama 1 ay daha kaybetmekte istemiyorum cok kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?