Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Ben sadece bir kutu kullandım doktor gel dedi gittim hormon testi yaptılar ertesi gün çıktı sonucum ertesi gün gittiğimde doktor seminere gitmişti başka doktora gösterdim ertesi gün doktor niye başka doktora göstermedin o gün ilişki olması gerekiyordu dedi.ondan sonra gitmedim o doktora bir daha yani anlayacağın ben boşuna kullandım o ilacı ama etkisini görmüştüm ilk kez ovalasyon testinde çift çizgiyi koyu gördüm ondan sonraki ay bta hcg 5.48 çıktı sonra kimyasalla sonuçlandı

Arkadslar ben 5 tane kullandım çok yumurtam oldu. Içimden geçiyor 3 taneye mi düşürsek diye. Doktor bu hormon ilacını elbette gereksiz yere fazla fazla icmeni istemez. Doktorunu dinle.
Doktoru dinliyorum zaten canım ilk doktorum yüksek doz vermişti şimdiki doktorum düşürdü birden o yüzden sordum ben kafama göre almıyorum tabiki araştırıyorum

Canım çok geçmiş olsun üzüldüm kimyasal olmasına ama klomende düzenli kontrol ettirmen lazım yumurta takibi yapılmalı

Canım çok geçmiş olsun üzüldüm kimyasal olmasına ama klomende düzenli kontrol ettirmen lazım yumurta takibi yapılmalı
İşte doktor bana öyle söylemedi ilacı kullan bitince 10 gün sonra gel dedi onun için doktoru dinledim ilişki de olmadı doktor bişey der diye ama koca bir hayal kırıklığı daha oldu o kadar ilaç kullan boşa gitsin bir de proftu kadın devletler öyle ilgisiz malesef

Canım inan doktor şans işi ya sen iyi bir doktor bul araştır tekrar tedavi takibi yaptır

Canım inan doktor şans işi ya sen iyi bir doktor bul araştır tekrar tedavi takibi yaptır
Evet canım normalde Prof diye güvenmiştim ama bir çift soru bile soramıyordum ya bir de devlet olduğu için benimle birlikte en az 4 hasta içeri giriyordu insan utanıp sıkılıyor anlatmaya da millet seni dinliyor sonuçta
Sonradan özele başladım artık ona gidiyorum çok şükür ilk aşılamamızı yaptırdık onda tutmadı 2.yi şubatta yaptıracağız nasipse

asilama izin surecmi

Allah hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi yazın muhakkak

asilama izin surecmi
Kişiden kişiye değişiyor ne desem yalan olur .ben hastalığımın 3. Günü gittim femera verdi 5 gün kullanıp tekrar gittim çatlatma iğnesi vurdular akşamında 36 saat sonrada aşılama oldu
Soruyu tam anlamadım ama inşallah doğru anlamışımdır aşılama uzun süreç mi soruyorsanız böyle b

yanlis olmuş uzun mu diyecektim

Merhaba canım bende ilk klomen kuşladım 10lu tablet fakat adetin 5. günü başlattı 5 gün 5 tane içmemi istedi ve 6.günü dr. Gittim 3 tane yumurtam olmuştu 14mm 10.gün ise 22mm oldular şuan beklemedeyim adetime 6 gün kaldı bazı belirtiler yaşıyorum bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…