-
- Konu Sahibi Arslan5858
Doktoru dinliyorum zaten canım ilk doktorum yüksek doz vermişti şimdiki doktorum düşürdü birden o yüzden sordum ben kafama göre almıyorum tabiki araştırıyorumArkadslar ben 5 tane kullandım çok yumurtam oldu. Içimden geçiyor 3 taneye mi düşürsek diye. Doktor bu hormon ilacını elbette gereksiz yere fazla fazla icmeni istemez. Doktorunu dinle.
Hiç duymadım ben böyle bir şey canım sanmıyorumKızlar bir de klomen kullanınca yumurta rezervlerimiz azalıyormus. Yani yumurtalari tüketip erken menopoza neden olabilirmis doğru mu bu?
Canım çok geçmiş olsun üzüldüm kimyasal olmasına ama klomende düzenli kontrol ettirmen lazım yumurta takibi yapılmalıBen sadece bir kutu kullandım doktor gel dedi gittim hormon testi yaptılar ertesi gün çıktı sonucum ertesi gün gittiğimde doktor seminere gitmişti başka doktora gösterdim ertesi gün doktor niye başka doktora göstermedin o gün ilişki olması gerekiyordu dedi.ondan sonra gitmedim o doktora bir daha yani anlayacağın ben boşuna kullandım o ilacı ama etkisini görmüştüm ilk kez ovalasyon testinde çift çizgiyi koyu gördüm ondan sonraki ay bta hcg 5.48 çıktı sonra kimyasalla sonuçlandı
İşte doktor bana öyle söylemedi ilacı kullan bitince 10 gün sonra gel dedi onun için doktoru dinledim ilişki de olmadı doktor bişey der diye ama koca bir hayal kırıklığı daha oldu o kadar ilaç kullan boşa gitsin bir de proftu kadın devletler öyle ilgisiz malesefCanım çok geçmiş olsun üzüldüm kimyasal olmasına ama klomende düzenli kontrol ettirmen lazım yumurta takibi yapılmalı
Canım inan doktor şans işi ya sen iyi bir doktor bul araştır tekrar tedavi takibi yaptırİşte doktor bana öyle söylemedi ilacı kullan bitince 10 gün sonra gel dedi onun için doktoru dinledim ilişki de olmadı doktor bişey der diye ama koca bir hayal kırıklığı daha oldu o kadar ilaç kullan boşa gitsin bir de proftu kadın devletler öyle ilgisiz malesef
Evet canım normalde Prof diye güvenmiştim ama bir çift soru bile soramıyordum ya bir de devlet olduğu için benimle birlikte en az 4 hasta içeri giriyordu insan utanıp sıkılıyor anlatmaya da millet seni dinliyor sonuçtaCanım inan doktor şans işi ya sen iyi bir doktor bul araştır tekrar tedavi takibi yaptır
asilama izin surecmiEvet canım normalde Prof diye güvenmiştim ama bir çift soru bile soramıyordum ya bir de devlet olduğu için benimle birlikte en az 4 hasta içeri giriyordu insan utanıp sıkılıyor anlatmaya da millet seni dinliyor sonuçta
Sonradan özele başladım artık ona gidiyorum çok şükür ilk aşılamamızı yaptırdık onda tutmadı 2.yi şubatta yaptıracağız nasipse
Allah hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi yazın muhakkakEvet canım normalde Prof diye güvenmiştim ama bir çift soru bile soramıyordum ya bir de devlet olduğu için benimle birlikte en az 4 hasta içeri giriyordu insan utanıp sıkılıyor anlatmaya da millet seni dinliyor sonuçta
Sonradan özele başladım artık ona gidiyorum çok şükür ilk aşılamamızı yaptırdık onda tutmadı 2.yi şubatta yaptıracağız nasipse
Klomenn kullanınca mi tuttu şuan bende sizinle aynı durumdayım ilk hamileliğim kendiliğinden oldu ikinci de klomen verdiİlk hamileliğim kendiliğinden oldu hiçbir şey yapmadım ama düşük oldu ikinci hamileliğimde kalamayınca klomen verdi ilk seferde tuttu
Canım klomen ilk kullanışta 2. Hamileliğim tuttu evet ama o da düşük oldu malesefKlomenn kullanınca mi tuttu şuan bende sizinle aynı durumdayım ilk hamileliğim kendiliğinden oldu ikinci de klomen verdi
Kan pihtilasmasina felan baktirdiniz mi pekiCanım klomen ilk kullanışta 2. Hamileliğim tuttu evet ama o da düşük oldu malesef
Kişiden kişiye değişiyor ne desem yalan olur .ben hastalığımın 3. Günü gittim femera verdi 5 gün kullanıp tekrar gittim çatlatma iğnesi vurdular akşamında 36 saat sonrada aşılama olduasilama izin surecmi
Evet canım homozigot mthfr 1298 çıktı.Kan pihtilasmasina felan baktirdiniz mi peki
yanlis olmuş uzun mu diyecektimKişiden kişiye değişiyor ne desem yalan olur .ben hastalığımın 3. Günü gittim femera verdi 5 gün kullanıp tekrar gittim çatlatma iğnesi vurdular akşamında 36 saat sonrada aşılama oldu
Soruyu tam anlamadım ama inşallah doğru anlamışımdır aşılama uzun süreç mi soruyorsanız böyle b
Merhaba canım bende ilk klomen kuşladım 10lu tablet fakat adetin 5. günü başlattı 5 gün 5 tane içmemi istedi ve 6.günü dr. Gittim 3 tane yumurtam olmuştu 14mm 10.gün ise 22mm oldular şuan beklemedeyim adetime 6 gün kaldı bazı belirtiler yaşıyorum bakalım hayırlısı olsunSelam bayanlar size bir sorum var klomene başladım bu ay tekrar ve dozunu bu doktorum değişti ilk kullandığımda 2 kutu 3 öğün almıştım şimdi sadece kutudan 5 tane içmemi söyledi bu doz olayı neye göre belirleniyor bu olayı anlayamadım herkes çok farklı şekilde kullanmış?
5 aylık evlilere vermiyorlar çünkü gebelik için süre var bana doktor 1 yıl olmazsa bakarız tedavilik birşey varsa dedi doktorum5 aylık evliyiz bn istedim vermediler
Aynen benimde poliskitlik over var 1 yıl sonra öğrendim öyle klomen verdiCanım daha çok yenisin ondandır bende pco var o yüzden de veriyorlar
Tereddüt etme canım bende 5 gün günde 1 tane içtim ve 3 tane çok iyi yumurtalarım oluştu :)İlk kullandığımda 3 tane oluşmuştu canım bunda az geldi doz tereddüt ettim 5 gün bir tane
Maşallah canım ne güzel ben de bugün kontrole gideceğim bakalım oluşmuş mu yumurtalarım bana adetin 2. Günü başlattı canım ilacı dün bitti bugün kontrol bakalımTereddüt etme canım bende 5 gün günde 1 tane içtim ve 3 tane çok iyi yumurtalarım oluştu :)