- 28 Aralık 2019
- 1.411
- 1.004
- 36
-
- Konu Sahibi Arslan5858
Ben 9 yil once pko yuzunden klomen tedavisine baslamistim harika bir ilactir buyuk umuttur.dr yumurta gelisimine ve kandaki hirmonlarin seviyesine gore belirler dozunu ben ilk kullandigim ay catlatma ignesine bile gerek kalmadan hamile kaldimSelam bayanlar size bir sorum var klomene başladım bu ay tekrar ve dozunu bu doktorum değişti ilk kullandığımda 2 kutu 3 öğün almıştım şimdi sadece kutudan 5 tane içmemi söyledi bu doz olayı neye göre belirleniyor bu olayı anlayamadım herkes çok farklı şekilde kullanmış?
Doktordan gelince yaz canım merak ediyorum inşallah güzel sonuçla gelirsib bol bol yumurtan olmuştur :)Maşallah canım ne güzel ben de bugün kontrole gideceğim bakalım oluşmuş mu yumurtalarım bana adetin 2. Günü başlattı canım ilacı dün bitti bugün kontrol bakalım
Ya ne güzel darısı başıma inşallahBen 9 yil once pko yuzunden klomen tedavisine baslamistim harika bir ilactir buyuk umuttur.dr yumurta gelisimine ve kandaki hirmonlarin seviyesine gore belirler dozunu ben ilk kullandigim ay catlatma ignesine bile gerek kalmadan hamile kaldim
Canım gelişme göstermiş biri 9,5 mm biri 7 biri 5 şuan küçükler ama pazartesi gelmelisin dedi bakalım ona göre iğneni veririz dedi daha klomen kullanma dedi inşallah büyürlerDoktordan gelince yaz canım merak ediyorum inşallah güzel sonuçla gelirsib bol bol yumurtan olmuştur :)
Canım seni de hemen çağırmış ama senin o zamandan 14 mm oluşmuş ne güzel benimkiler küçük mü acaba bilmiyorum tabi çok erken gittim pazartesi günkü önemliMerhaba canım bende ilk klomen kuşladım 10lu tablet fakat adetin 5. günü başlattı 5 gün 5 tane içmemi istedi ve 6.günü dr. Gittim 3 tane yumurtam olmuştu 14mm 10.gün ise 22mm oldular şuan beklemedeyim adetime 6 gün kaldı bazı belirtiler yaşıyorum bakalım hayırlısı olsun
Canım seninde ilk kontrolün normal bence ya asıl pazartesi gel demiş ya belki o zaman önemlidir benim de kafam çok karıştı şimdi geldim doktordan en büyüğü 9 mm benim pazartesi bakacağız asıl dediBende 9 ocakta basladim günde 1 taneyle 5 gün içtim 13 ocakta icmeyi biraktim.Bugün kontrole gittim.Doktor 11 mm üzeri olmasi lazim 11 mm altinda dedi pazartesi yine gel dedi ve duphaston ilaci vermisti onu kullanma dedi.Bende basladim kullanmaya diyince birakma ilaci devam et ona dedi sonra.Buna göre pazartesine kadar büyüme olurmu merak ettim
Ben 6 aylık evliyim bı düşük yaptım şuan bana klomen verdi doktor5 aylık evlilere vermiyorlar çünkü gebelik için süre var bana doktor 1 yıl olmazsa bakarız tedavilik birşey varsa dedi doktorum
Canim benim inanki bilmiyorum o zamana kadar büyürmü kalirmi nolur meraklar icerisindeyim.Benim söylemedi ama en az 11 mm olmasi lazimmis ve benim de onun altindaymiş inş pazartesine kadar büyürler kafamiz rahat eder.Çok stresli bir süreç.Canım seninde ilk kontrolün normal bence ya asıl pazartesi gel demiş ya belki o zaman önemlidir benim de kafam çok karıştı şimdi geldim doktordan en büyüğü 9 mm benim pazartesi bakacağız asıl dedi
Kesinlikle canım hayırlısı artık benim de kafam çok karışık bu ay klomen olmazsa aşılama yapalım sana hemen dedi ama önceki doktorum aşılama tüp bebek gerek yok sana ne güzel hemen klomenle kaldın demişti kafam allak bullak olduCanim benim inanki bilmiyorum o zamana kadar büyürmü kalirmi nolur meraklar icerisindeyim.Benim söylemedi ama en az 11 mm olmasi lazimmis ve benim de onun altindaymiş inş pazartesine kadar büyürler kafamiz rahat eder.Çok stresli bir süreç.
Canim daha önce hamile kalmismiydin peki ? Benimde ilk tedavim doktor klomene baslicaz denicez olmazsa igneyle denicez sonra aşilamaya gecicek yine olmazsa tüp bebek dedi banada o yüzden bende sabirsizlikla klomen tedavisi yanit vericekmi onu bekliyorum.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesinKesinlikle canım hayırlısı artık benim de kafam çok karışık bu ay klomen olmazsa aşılama yapalım sana hemen dedi ama önceki doktorum aşılama tüp bebek gerek yok sana ne güzel hemen klomenle kaldın demişti kafam allak bullak oldu
cnm ozelde halal surecı hızlandırmak ıstıyorum dıyorsan klomen verıyır benimkide normal büyüyor çatlıyor ama ben surecı hızlandırmak ıstwdımMerhaba benimde 1 kizim var ilk aydan gebe kaldim yaşım 22 kızım 6 yaşında 3 aydır deniyoruz olmadı 4. Ayımız geçen ay takip yaptırdım klomen iğneden bahsetmedi bile vermedi bana 11.Gün gittim 20 mm idi yumurta 24 mm de çatladı kendisi doktor gerek duymadı neye gore veriyor aceba bende merak ediyorum yumurta buyumemesimi gerekiormus
Söyledim ama gerek yok dedi 3 tane yumurta vardi biri catladi sanirim sadece oda ihtiyac yok dedi bu ayda tutmazsa tekrar gidip isticem bakalim nedicek hormonlarda güzel cıktı sıkıntı yok bilemiyorum zamanı var diyorum birazdaha sabredicem yasinda genç acele etme diyor doktorlar oyuzden vermiyor özelliklecnm ozelde halal surecı hızlandırmak ıstıyorum dıyorsan klomen verıyır benimkide normal büyüyor çatlıyor ama ben surecı hızlandırmak ıstwdım
Çok güzel haber canım benim daha büyür o :) benimde 14mmken 4 günde 8mm artmıştı 22mm olmuştu :)Canım gelişme göstermiş biri 9,5 mm biri 7 biri 5 şuan küçükler ama pazartesi gelmelisin dedi bakalım ona göre iğneni veririz dedi daha klomen kullanma dedi inşallah büyürler
Arada 4 gün var artar merak etme :)Bende 9 ocakta basladim günde 1 taneyle 5 gün içtim 13 ocakta icmeyi biraktim.Bugün kontrole gittim.Doktor 11 mm üzeri olmasi lazim 11 mm altinda dedi pazartesi yine gel dedi ve duphaston ilaci vermisti onu kullanma dedi.Bende basladim kullanmaya diyince birakma ilaci devam et ona dedi sonra.Buna göre pazartesine kadar büyüme olurmu merak ettim
Üzüldüm kuzum allah inşallah bu sefer hayırlı sonuçlar verir bebeşin olur inşallahBen 6 aylık evliyim bı düşük yaptım şuan bana klomen verdi doktor
Pazartesi güzek haber duycaksın eminim iğne yada ilişki önercek içini frrah tut :)Canım seni de hemen çağırmış ama senin o zamandan 14 mm oluşmuş ne güzel benimkiler küçük mü acaba bilmiyorum tabi çok erken gittim pazartesi günkü önemli
İnşallah Rabbim tüm isteyenlere verir inşallahÜzüldüm kuzum allah inşallah bu sefer hayırlı sonuçlar verir bebeşin olur inşallahben çocuk düşündüğümüz zaman ilk kontrole gittim denemeden bana 1 yıl kendinizce olmazsa gelin demişti
Insallah artar canim benim.Adetten sonra her gün 1 mm artmis galiba o zamana ancak 4 mm articak gibi yine yeterli boyuta ulasamicam gibi hissediyorumArada 4 gün var artar merak etme :)