Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Insallah artar canim benim.Adetten sonra her gün 1 mm artmis galiba o zamana ancak 4 mm articak gibi yine yeterli boyuta ulasamicam gibi hissediyorum
Böyle düşünürsen olmaz takma iyi düşün bende ilk kullanmadan önce çok taktım doktorum kafaya takcan içme dedi stres olma dedi akışına bırak dedi sonra bi baktım büyümüşler 3 tane :) sende rahat ol birsürü büyüsünler

Sağol tatlim. Aslinda takmamistim hic bugün büyüklügü az olunca ister istemez kafama takildi.Akisina birakiyorum o zaman ne zaman büyümüşse artik

Canım ilk klomen kullanışınsa inan çok güzel haberler alırsın inşallah ben hamile kalmıştım ilk kullanışta ama düşük yaptım malesef canım iki tane canım banada aynen sırayı böyle dedi şimdi klomen sonra iğneli aşılama olmazsa tüp bebek aynen sırası böyle dedi nasip bakalım ikinci klomen kullanışım umutluyum yine olur sağlıkla inşallah

Siz günde kaç kere nasıl kullandınız peki

Amin canim cümlemiz aliriz o güzel haberleri.Sıkma canini bak ben hic hamile bile kalamadim hic daha.En azindan tedavi yanit veriyor hamile kaliyorsun buna da şükür. Bu sefer Allahim sana saglikli bir gebelik nasip etsin.Hadi bakalim bekliyorum hayirli haberlerini

Amin canım benim inşallah hepimiz yazalım güzel haberlerimizi buraya

Afedersiniz ben şuan doğru anladım sizi klomeni pco olduğum için veriyor yumurta büyütmek için çatlatma iğnesi ile de çatlama gerçekleştiriliyor. Size belki durumunuz normalse kendiliğinden olsun demiştir

Afedersiniz ben şuan doğru anladım sizi klomeni pco olduğum için veriyor yumurta büyütmek için çatlatma iğnesi ile de çatlama gerçekleştiriliyor. Size belki durumunuz normalse kendiliğinden olsun demiştir
Adetin 3 günü gittim muayene oldum herşey iyi dedi 11. Gunu tekrar çağırdı gittim 20 mm idi yumurta sonra tekrar gel dedi Ben gitmedim bisi vermiyor boşuna para ödüyorum diye ovu testi yapıyordum 14.Gün pik gördüm tahmini 24mm de çatladı yumurta ama tutmadı ultrasondada 3 yumurta gözüküyordu 2 si ufaktibiri 20 mm olmuştu ama gerek yok ilaca dedi bana ama iğne olmak şansı arttirmazmi

Slm kızlar ikinci klomenimi kulandım adetime 8 gün var. Ama bir haftaya yakındır kasıklarımda belimde bacaklarımda agrı var iki gündürde aşırı mide bulantısı oluyor klomen kulanırken böyle olan varmı

Yok sizin zaten çatlama olmuş ama döllenme olmamış doktor çatlatma iğnesini çatlama olmayınca veriyor sizinki kendiliğinden çatlamış zaten sadece diğer yumurtalarınız da çatlardı belki şansınız artardı

Merhaba adetinize çok varmış daha hamilelik belirtisi için erken ama kasık ağrıları yumurta büyümesinde ve çatlama oluşunca çoğalıyor mide bulantısı ben de hiç olmadı kullanırken belki sizde olmuştur her bünye farklı sonuçta

Işte oyuzden düşünüyorum ama yeni başladım diye vermiyor doktor sanırım bu 4.ayim olacak birazdaha sabır ozaman başka çare yok bu ayda olmaz ise tekrar gidip sorarım doktora

Merhaba canım benimde ilk klomen kullamışım 6 gün var yaklaşık bi kaç gündür sol kasığımda ağrı batma var iştahım yok yani var aslında ama yiyemiyorum tat yok ağzımda 5gün sonrada doktor randevum var ksn testi yapmamak zor tutuyorum kendimi

Ben test yaptıdım gebelik yok denildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…