Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Canm benm doktorumda adetin 5.günü kullanmaya başla ve 5 gün kullan sadece dedi günde 1doz dediğin gibi herkese farklı ama seni anlayamadım

Bende bu ay klomen kullanmıştım ama bugün adet oldum bata 4 gün kala adet oldum femara hakkınfa bilginiz var mı klomenden güçlü bir ilaç mı

Bende bu ay klomen kullanmıştım ama bugün adet oldum bata 4 gün kala adet oldum femara hakkınfa bilginiz var mı klomenden güçlü bir ilaç mı
Femara klomene göre daha yeni bir ilaçmış rahimde inceltme yapmadığı için onu öneriyorlarmış yeni uzmanlar doktorum öyle demişti bana tek farkı bu klomenden. İnşallah yeni ayınızda hamile kalırsınız kalırız hep beraber en kısa sürede

Aminnn inşallah kalırız femarayı istiycem bu ay çatlatma iğnesi de istiycem

Hadi inşallah kuzum benim kaç gün kaldı adetine kuzum? Bebiş var bence allah yüzümüze gülücek inanıyorum bende bu sefer pek kafayı takmamaya düşünüyorum kuzum takınca olmuyor diye önceki hamileliğindeki belirtiler aynıysa bence var kuzum dua ediyorum kuzum ve rüya gördüm ikimizd3 bu ay foruma hamile olduğumuzu yazdığımızı gördüm önce sen yazıyorsun sonrada ben:) bid3 çift çizgi görüyorum hep normalde pek idrar testi yapmam direk kan yapıyorum değerlede 0 görüyordüm bu sefer idrarla öğrendiğimi görüyorum rüyamda

Yaa kuzum süpersin
Ne güzel bir rüya Allahım inşallah gerçek olur
ikimizde yazalım ard arda buraya
Bencede hiç düşünme kuzum kasma kendini pozitif ol hep sürekli ama çocuk olayına şartlama tabi ben de ne kadar yapabilirsem
Adetime 6 gün var canım bat 8 şubat ama salı günü çatlatmanın 12. Günü ya direkt test mi yapsam diyorum erken mi olur sence

Bence erken olur kuzum durabilirsen adet günü test yap çünkü bende hep en fazla edetime 2 gün kala test yaptırdım önceden yaptırırsan şöyle olur şimdi erken yaptın diyelim değer olmazsa bu sefer acaba edet gününe yükselirmi diye kafayı yersin düşün ben 2 gün kala yaptığım zaman delirdim daha 2 gün var yükselir olur diye diye kendimi hırpaladım zaten olduysa ki oldu bence :) adet günü yap tabi bu benim düşüncem sen bilirsin kuzum

Bakalım kuzum durabilirsem öyle yaparım yoksa senin gibi 2 gün kala yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…