- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
-
- Konu Sahibi Arslan5858
Anladım canım sağol .Geç döllenme olduysa adet tarihinize yakın değeriniz o yüzden küçük oluyor zaten normal yumurtlama zamanında döllenme olunca değer tam adet tarihinde normal çıkıyor
Selam bayanlar size bir sorum var klomene başladım bu ay tekrar ve dozunu bu doktorum değişti ilk kullandığımda 2 kutu 3 öğün almıştım şimdi sadece kutudan 5 tane içmemi söyledi bu doz olayı neye göre belirleniyor bu olayı anlayamadım herkes çok farklı şekilde kullanmış?
Selam bayanlar size bir sorum var klomene başladım bu ay tekrar ve dozunu bu doktorum değişti ilk kullandığımda 2 kutu 3 öğün almıştım şimdi sadece kutudan 5 tane içmemi söyledi bu doz olayı neye göre belirleniyor bu olayı anlayamadım herkes çok farklı şekilde kullanmış?
Lütfen bana da dua eder misiniz hamile kalabilmem içinAy keşke hep hayalimdi bekarlıktan beri ama nasip tabi birine de razıyızŞubatta umreye gidiyorum dualarımda olacaksın kuzum
Tabiki ederim nasip olursa inşallah ❤Lütfen bana da dua eder misiniz hamile kalabilmem için
Femara klomene göre daha yeni bir ilaçmış rahimde inceltme yapmadığı için onu öneriyorlarmış yeni uzmanlar doktorum öyle demişti bana tek farkı bu klomenden. İnşallah yeni ayınızda hamile kalırsınız kalırız hep beraber en kısa süredeBende bu ay klomen kullanmıştım ama bugün adet oldum bata 4 gün kala adet oldum femara hakkınfa bilginiz var mı klomenden güçlü bir ilaç mı
Aminnn inşallah kalırız femarayı istiycem bu ay çatlatma iğnesi de istiycemFemara klomene göre daha yeni bir ilaçmış rahimde inceltme yapmadığı için onu öneriyorlarmış yeni uzmanlar doktorum öyle demişti bana tek farkı bu klomenden. İnşallah yeni ayınızda hamile kalırsınız kalırız hep beraber en kısa sürede
Hadi inşallah kuzum benim kaç gün kaldı adetine kuzum? Bebiş var bence allah yüzümüze gülücek inanıyorum bende bu sefer pek kafayı takmamaya düşünüyorum kuzum takınca olmuyor diyeİyi akşamlar kuzum kusura bakma sabah giremedimHadi Allah kolaylık versin kuzum o zaman size
Ben de belirti olarak bir şeyler var aslında ama umutlanmak istemiyorum kendimi dinlemiyorum fazla sanırım adet olursam çok üzülücem yine de çok ümit etmişim
Göğüs hassasiyetliğinden anlamıştım ben iki hamileliğimi yine olmaya başladı ama çok az tek göğsümde acıma var bakalım inşallah bebiştir
Yaa kuzum süpersinHadi inşallah kuzum benim kaç gün kaldı adetine kuzum? Bebiş var bence allah yüzümüze gülücek inanıyorum bende bu sefer pek kafayı takmamaya düşünüyorum kuzum takınca olmuyor diyeönceki hamileliğindeki belirtiler aynıysa bence var kuzum dua ediyorum kuzum ve rüya gördüm ikimizd3 bu ay foruma hamile olduğumuzu yazdığımızı gördüm önce sen yazıyorsun sonrada ben:) bid3 çift çizgi görüyorum hep normalde pek idrar testi yapmam direk kan yapıyorum değerlede 0 görüyordüm bu sefer idrarla öğrendiğimi görüyorum rüyamda
Bence erken olur kuzum durabilirsen adet günü test yap çünkü bende hep en fazla edetime 2 gün kala test yaptırdım önceden yaptırırsan şöyle olur şimdi erken yaptın diyelim değer olmazsa bu sefer acaba edet gününe yükselirmi diye kafayı yersin düşün ben 2 gün kala yaptığım zaman delirdim daha 2 gün var yükselir olur diye diye kendimi hırpaladım zaten olduysa ki oldu bence :) adet günü yap tabi bu benim düşüncem sen bilirsin kuzumYaa kuzum süpersin
Ne güzel bir rüya Allahım inşallah gerçek olur
ikimizde yazalım ard arda buraya
Bencede hiç düşünme kuzum kasma kendini pozitif ol hep sürekli ama çocuk olayına şartlama tabi ben de ne kadar yapabilirsem
Adetime 6 gün var canım bat 8 şubat ama salı günü çatlatmanın 12. Günü ya direkt test mi yapsam diyorum erken mi olur sence
Bakalım kuzum durabilirsem öyle yaparım yoksa senin gibi 2 gün kala yapabilirimBence erken olur kuzum durabilirsen adet günü test yap çünkü bende hep en fazla edetime 2 gün kala test yaptırdım önceden yaptırırsan şöyle olur şimdi erken yaptın diyelim değer olmazsa bu sefer acaba edet gününe yükselirmi diye kafayı yersin düşün ben 2 gün kala yaptığım zaman delirdim daha 2 gün var yükselir olur diye diye kendimi hırpaladım zaten olduysa ki oldu bence :) adet günü yap tabi bu benim düşüncem sen bilirsin kuzum
Bakalım kuzum durabilirsem öyle yaparım yoksa senin gibi 2 gün kala yapabilirim
İnşallah kuzumAyy hadi inşallah önce sen hayırlı haberi al sonrada ben isteyen herkes in bebişi olsun :)
Günaydın kuzum durumlar ne? :)İnşallah kuzum
Günaydın kuzum durumlar çok karışık belirtilerim çok fazla var ve dünden beri test yaptım ama çok çok silik çıkıyor hep adetime daha 5 gün var ondan normal mi bilmiyorumGünaydın kuzum durumlar ne? :)
Sabret kuzum silik çıkıyorsa bu iyi bir durum demek ki bebiş geliyor :)Günaydın kuzum durumlar çok karışık belirtilerim çok fazla var ve dünden beri test yaptım ama çok çok silik çıkıyor hep adetime daha 5 gün var ondan normal mi bilmiyorum
Canım dün erken gebelik testim baya belirgindi ama şu normal testim çok çok belli belirsiz bakSabret kuzum silik çıkıyorsa bu iyi bir durum demek ki bebiş geliyor :)