Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Benim 3 yumurtam olmuştu 22mm ilişkiden önce 1 rinin çatladığını söyledi 2 tane kaldı dedi ilişki verdi ama bi yerde bi yanlışlık oldu benim tam olgunlaştığında ilişki yok 2 gün sonra gel dedi gittik 2gün sonra çatlamış dedi 1 tanesi ilişki verdi ama olmadı bu ay şuan hastayım dr. Çok önemli

Evet kuzum ben doktoru çok beğendim sagdaki1 yumurta erken çatladı 10.günden önce çünkü 10. Gün ovuya başladım olsa kacirmazdim 18.gun ovuda pik gördüm yani dün bugünde çatladı 2 yumurtada solda vardı inşallah 2 side çatlamıştır tahmini boyutları 22 24 mm büyük olan diğeri de 20 22 mm olmuş olması lazım kuzum ben dün ilişki yaptım bugünde yapicam sonra gün aşırı ilişki konusunda kafana gore takil doktoru çok dinlemeye gerek yok gün aşırı ilişki zaten yeterli aslında hatta 2gunde 1 de olsa
Ben 3 aydır ovu ile gittim üst üste 4 5 günde yaptım tutmadı yani tutmayacaksa naparsak yapalım tutmuyor kuzum doktorla çok ilgisi yok

Belirtin var mı hiç kuzum? Bide bana doktor dün başla klomene günde 1 tane 5gün dedi önceki ayda günde 1 taneydi bide busefer bana ilişki ile ilgili bişi demedi yasak gibi
Yok canım yasak olur mu hiç sen düzenli gün aşırı ilişki yaşa kesinlikle birinde olmazsa birinde olur inşallah.
canım kasık ağrılarım arada oluyor geçiyor iğne günü de sancım olmuştu acaba çatladı mı bilmiyorum ve bizim ilişki günümüzde deprem oldu geç ilişkiye girdik ben çok stresliydim hiç bilmiyorum ya bu ay sanki olmayacak gibi ama olmasını da çok istiyorum

Geçen ay klomene başlattığında randevuna kadar ilişki yasak demişti randevuya gittik 3 yumurtam olmuştu gene çoklu gebelik olabilir 2 gün sonra bidaha gel dedi tabi o sürede ilişki yasak dedi 2 gün sonrada ilişki var dedi 2 gün ilişki sonra gün aşırı dedi afedersin 1 hafta kadar ilişki yasağı koymuştu

Benim doktorum gün aşırı tavsiye ediyor hep belki kendiliğinden çatlar onu riske atmayalım diyor gerçekten de 2. gebeliğimde öyle oldu ben de geç döllenme oldu kendiliğinden çatlamıştı ve biz adete kadar gün aşırı ilişki yaşamıştık

Aynen benimde çatlıyor o yüzdeb iğne vermiyor ama ilişki konusund birşey demedi bu sefer salı günü randevum var o zamana kadar ilişki yaşamayım mı bilemedim ama beni bilgilendirmedi

Aynen benimde çatlıyor o yüzdeb iğne vermiyor ama ilişki konusund birşey demedi bu sefer salı günü randevum var o zamana kadar ilişki yaşamayım mı bilemedim ama beni bilgilendirmedi
Canım geçen seferde dememişti gitmiştin ki çatlamış ilişki bile söylememiş size bence sen gün aşırı ilişkiye dikkat et ben onun çok faydasını gördüm

Canım geçen seferde dememişti gitmiştin ki çatlamış ilişki bile söylememiş size bence sen gün aşırı ilişkiye dikkat et ben onun çok faydasını gördüm
Yani gün aşırı derken 2 gğnde 1 mi ilişki adetim bitti bugun klomenin 3.gündeyim tane kaldı salı günü randevu var ozaman randevuya kadar ilişki olsa bişi olmaz dimi

Yani gün aşırı derken 2 gğnde 1 mi ilişki adetim bitti bugun klomenin 3.gündeyim tane kaldı salı günü randevu var ozaman randevuya kadar ilişki olsa bişi olmaz dimi
Gün aşırı bir gün durup bir gün yapmak kuzum
Sen randevuya kadar böyle devam et bence ne olacak en kötü bebiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…