- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
-
- Konu Sahibi Arslan5858
Benim 3 yumurtam olmuştu 22mm ilişkiden önce 1 rinin çatladığını söyledi 2 tane kaldı dedi ilişki verdi ama bi yerde bi yanlışlık oldu benim tam olgunlaştığında ilişki yok 2 gün sonra gel dedi gittik 2gün sonra çatlamış dedi 1 tanesi ilişki verdi ama olmadı bu ay şuan hastayım dr. Çok önemliAleykumselam canım
Evet kuzum doktorun neden vermediğini çok iyi anladım bu ay
10.Gün ovuya başladım pik gormedim doktorkontrolüne gittim 15.Gün ve doktor sağda 1 yumurtanın çatladığını söyledi sıvısını gösterdi çatlamadan sonra rahime akan ve sol tarafta da 2 yumurta varmış 18 ve 16 mm bugün yarın çatlar dedi oda bugünden beri soldan agrim var 22 sinde gitmistim doktora bugün tahmini biri 22 diğeri 20mm olmuş durumda onlarda çatladıysa bu ay 3 yumurta çatlamış oluyor kafam almadı nasi oldu bu 1i catladi 2 tanede sonradan çatlıyor hiç başına gelen varmı böyle
Çok şükür canım ya kasık ve bel ağrısıyla bekliyoruz bakalım sen nasılsın doktora gittin miKuzum nasılsın? Son durumlar ne :)
Yarın gidicem kuzum son kez bide Ovulasyon testini uygulucam kendim dr değiştircemÇok şükür canım ya kasık ve bel ağrısıyla bekliyoruz bakalım sen nasılsın doktora gittin mi
Adetin geçmeden gitseydin canımYarın gidicem kuzum son kez bide Ovulasyon testini uygulucam kendim dr değiştircem
Evet kuzum ben doktoru çok beğendim sagdaki1 yumurta erken çatladı 10.günden önce çünkü 10. Gün ovuya başladım olsa kacirmazdim 18.gun ovuda pik gördüm yani dün bugünde çatladı 2 yumurtada solda vardı inşallah 2 side çatlamıştır tahmini boyutları 22 24 mm büyük olan diğeri de 20 22 mm olmuş olması lazım kuzum ben dün ilişki yaptım bugünde yapicam sonra gün aşırı ilişki konusunda kafana gore takil doktoru çok dinlemeye gerek yok gün aşırı ilişki zaten yeterli aslında hatta 2gunde 1 de olsaBenim 3 yumurtam olmuştu 22mm ilişkiden önce 1 rinin çatladığını söyledi 2 tane kaldı dedi ilişki verdi ama bi yerde bi yanlışlık oldu benim tam olgunlaştığında ilişki yok 2 gün sonra gel dedi gittik 2gün sonra çatlamış dedi 1 tanesi ilişki verdi ama olmadı bu ay şuan hastayım dr. Çok önemli
Bana zaten adetin 5.günü gel demişti adet olursan diye yarında 5.günü daha bitmedi adetim :)Adetin geçmeden gitseydin canım
Tamam canım haber et yeni tedavinde neye başlayacaksanBana zaten adetin 5.günü gel demişti adet olursan diye yarında 5.günü daha bitmedi adetim :)
Tamam canım birazdan gitcez bakalım:)Tamam canım haber et yeni tedavinde neye başlayacaksan
Kuzum tekrar klomene başlıyorum bugun 8 gün sonra tekrar gel dediTamam canım haber et yeni tedavinde neye başlayacaksan
Hadi hayırlısı olsun kuzum bu ay olur inşallahKuzum tekrar klomene başlıyorum bugun 8 gün sonra tekrar gel dedi
İnşallah canım ee sende gelişme var mı kuzumHadi hayırlısı olsun kuzum bu ay olur inşallah
Canım bana daha çok erken iğnenin 5. Günündeyim henüzİnşallah canım ee sende gelişme var mı kuzum
Belirtin var mı hiç kuzum? Bide bana doktor dün başla klomene günde 1 tane 5gün dedi önceki ayda günde 1 taneydi bide busefer bana ilişki ile ilgili bişi demedi yasak gibiCanım bana daha çok erken iğnenin 5. Günündeyim henüz
Yok canım yasak olur mu hiç sen düzenli gün aşırı ilişki yaşa kesinlikle birinde olmazsa birinde olur inşallah.Belirtin var mı hiç kuzum? Bide bana doktor dün başla klomene günde 1 tane 5gün dedi önceki ayda günde 1 taneydi bide busefer bana ilişki ile ilgili bişi demedi yasak gibi
Geçen ay klomene başlattığında randevuna kadar ilişki yasak demişti randevuya gittik 3 yumurtam olmuştu gene çoklu gebelik olabilir 2 gün sonra bidaha gel dedi tabi o sürede ilişki yasak dedi 2 gün sonrada ilişki var dedi 2 gün ilişki sonra gün aşırı dedi afedersin 1 hafta kadar ilişki yasağı koymuştuYok canım yasak olur mu hiç sen düzenli gün aşırı ilişki yaşa kesinlikle birinde olmazsa birinde olur inşallah.
canım kasık ağrılarım arada oluyor geçiyor iğne günü de sancım olmuştu acaba çatladı mı bilmiyorum ve bizim ilişki günümüzde deprem oldu geç ilişkiye girdik ben çok stresliydim hiç bilmiyorum ya bu ay sanki olmayacak gibi ama olmasını da çok istiyorum
Benim doktorum gün aşırı tavsiye ediyor hep belki kendiliğinden çatlar onu riske atmayalım diyor gerçekten de 2. gebeliğimde öyle oldu ben de geç döllenme oldu kendiliğinden çatlamıştı ve biz adete kadar gün aşırı ilişki yaşamıştıkGeçen ay klomene başlattığında randevuna kadar ilişki yasak demişti randevuya gittik 3 yumurtam olmuştu gene çoklu gebelik olabilir 2 gün sonra bidaha gel dedi tabi o sürede ilişki yasak dedi 2 gün sonrada ilişki var dedi 2 gün ilişki sonra gün aşırı dedi afedersin 1 hafta kadar ilişki yasağı koymuştu
Aynen benimde çatlıyor o yüzdeb iğne vermiyor ama ilişki konusund birşey demedi bu sefer salı günü randevum var o zamana kadar ilişki yaşamayım mı bilemedim ama beni bilgilendirmediBenim doktorum gün aşırı tavsiye ediyor hep belki kendiliğinden çatlar onu riske atmayalım diyor gerçekten de 2. gebeliğimde öyle oldu ben de geç döllenme oldu kendiliğinden çatlamıştı ve biz adete kadar gün aşırı ilişki yaşamıştık
Canım geçen seferde dememişti gitmiştin ki çatlamış ilişki bile söylememiş size bence sen gün aşırı ilişkiye dikkat et ben onun çok faydasını gördümAynen benimde çatlıyor o yüzdeb iğne vermiyor ama ilişki konusund birşey demedi bu sefer salı günü randevum var o zamana kadar ilişki yaşamayım mı bilemedim ama beni bilgilendirmedi
Yani gün aşırı derken 2 gğnde 1 mi ilişki adetim bitti bugun klomenin 3.gündeyim tane kaldı salı günü randevu var ozaman randevuya kadar ilişki olsa bişi olmaz dimiCanım geçen seferde dememişti gitmiştin ki çatlamış ilişki bile söylememiş size bence sen gün aşırı ilişkiye dikkat et ben onun çok faydasını gördüm
Gün aşırı bir gün durup bir gün yapmak kuzumYani gün aşırı derken 2 gğnde 1 mi ilişki adetim bitti bugun klomenin 3.gündeyim tane kaldı salı günü randevu var ozaman randevuya kadar ilişki olsa bişi olmaz dimi