- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
- Konu Sahibi Arslan5858
Ohaaa hamilesin bence kuzum yarın kan ver bence :)Canım dün erken gebelik testim baya belirgindi ama şu normal testim çok çok belli belirsiz bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohaaa hamilesin bence kuzum yarın kan ver bence :)Canım dün erken gebelik testim baya belirgindi ama şu normal testim çok çok belli belirsiz bak
Kız dur hemen öyle deme bence iğne etkisi de olabilirOhaaa hamilesin bence kuzum yarın kan ver bence :)
Valla içime doğdu demiştim fotografta atınca heycan yaptım bende doktora gittim 2 tane yumurtam olgunlaşmış yarın yada yarından sonra çatlarmış ilişki yaşayın sürekli dedi :) bu sefer ümitli konuştuKız dur hemen öyle deme bence iğne etkisi de olabilir
Aa çok güzel kuzum hadi o zaman gerisi size kalmış inşallah güzel haberler alalım ard ardaValla içime doğdu demiştim fotografta atınca heycan yaptım bende doktora gittim 2 tane yumurtam olgunlaşmış yarın yada yarından sonra çatlarmış ilişki yaşayın sürekli dedi :) bu sefer ümitli konuştu
Aynen kuzum inşallah önce sen sonra ben :)))Aa çok güzel kuzum hadi o zaman gerisi size kalmış inşallah güzel haberler alalım ard arda
İnşallah kuzumAynen kuzum inşallah önce sen sonra ben :)))
Senin yarın 4gün kalıyor dimi kuzum? Bide farklı belirtin var mı kuzumİnşallah kuzum
Evet canım göğüslerim çok hassas ağrıyor ve belim kasıklarımda ağrı varSenin yarın 4gün kalıyor dimi kuzum? Bide farklı belirtin var mı kuzum
İğne günü 36 saat sonra ilişki yaşadıysan sayma kuzum gün içinde ilişki olduysa sayabilirsin :)Evet canım göğüslerim çok hassas ağrıyor ve belim kasıklarımda ağrı var
Ben iğnenin ilk gününü saymıyordum onu saymalı mıyım sayarsam 13. Günümmüş meğer bugün
Hımm yaşamadım o zaman iğne günü canımİğne günü 36 saat sonra ilişki yaşadıysan sayma kuzum gün içinde ilişki olduysa sayabilirsin :)
Bu sabah yine yaptım test canımHımm yaşamadım o zaman iğne günü canım
Acilde ver kuzumKan verecektim doktor yokmuş bizim aile hekimi R Ruyaaam123
Acilde veriliyor mu ki hemen kuzumAcilde ver kuzum
1 saatte çıkıyor sonuç kuzum bide midem bulanıyor halsizim de gebelik testi yaparlar öbürtürlü şikayetsiz yapmıyorlar testAcilde veriliyor mu ki hemen kuzum
Hımm eşime söyledim neyse yarını bekleyelim dedi1 saatte çıkıyor sonuç kuzum bide midem bulanıyor halsizim de gebelik testi yaparlar öbürtürlü şikayetsiz yapmıyorlar test
Heyecanlandım kuzumHımm eşime söyledim neyse yarını bekleyelim dedi
Canım benim beni görsen erken gebelik testi istedim kalmamış normal aldım ve dedim kesin çıkmaz yine eve gelene kadar kendimi hazırladım sonra bir baktım anında çıktı inşallah da sağlıklı bir şekilde olur önce ben sonra sen dediğin gibiHeyecanlandım kuzum
Üstteki dün sabah alttaki bugün sabah kuzumHeyecanlandım kuzum
Gebelik testi çift mi çıktı foto atarmısın testin bak valla kendimi unuttum sana heycan yaptımCanım benim beni görsen erken gebelik testi istedim kalmamış normal aldım ve dedim kesin çıkmaz yine eve gelene kadar kendimi hazırladım sonra bir baktım anında çıktı inşallah da sağlıklı bir şekilde olur önce ben sonra sen dediğin gibi