- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.795
-
- Konu Sahibi Arslan5858
Merhaba ben de bugün çatlatma iğnemi oldum, dün de muayenede yumurtalığımın 22 mm olduğunu öğrendim. Size sorum çatlatma iğnesi olduktan ne kadar sonra ilişki olmalıdır? Bugün öğlen 2:30-3 gibi oldum 36 saat sonra diye biliyorum ben ama size de soraym dedim.Aa kötü olmuş canım senin 22mm olduğunda çatlatma iğnesi olup ilişki önermeliydi bence sana 3 yumurtan var sonuçta bunu değerlendirmeliydi kendiliğinden çatlasa bile
evt cnm 36saat sonraMerhaba ben de bugün çatlatma iğnemi oldum, dün de muayenede yumurtalığımın 22 mm olduğunu öğrendim. Size sorum çatlatma iğnesi olduktan ne kadar sonra ilişki olmalıdır? Bugün öğlen 2:30-3 gibi oldum 36 saat sonra diye biliyorum ben ama size de soraym dedim.
Teşekkürler cnmevt cnm 36saat sonra
insallah tutar cnmTeşekkürler cnm
İnşallah cnm çok sağolinsallah tutar cnm
Merhaba ben de dün 11.00 de oldum iğnemi bugün akşam 11 de ilişki olacak inşallahMerhaba ben de bugün çatlatma iğnemi oldum, dün de muayenede yumurtalığımın 22 mm olduğunu öğrendim. Size sorum çatlatma iğnesi olduktan ne kadar sonra ilişki olmalıdır? Bugün öğlen 2:30-3 gibi oldum 36 saat sonra diye biliyorum ben ama size de soraym dedim.
Hadi ya daha mı erken olmalıydımMerhaba ben de dün 11.00 de oldum iğnemi bugün akşam 11 de ilişki olacak inşallah
Sizin saatiniz biraz sakıncalı olmuş yarın gece 2.30 gibi ilişki olmalı gece yarısı ya o açıdan dedim
Canım iğne günü değil ama ertesi gün iğneden 36 saat sonra oluyor işteİlk gün ilişki değl ama 36 saat geçmesi yeterli olur diye biliyorum?
Duydum Elazığ’da , orada mısınız siz de? Çok geçmiş olsun büyük olmuş baya Allah beterinden korusun.Allah her şeyin hayırlısını versin deprem oldu ilişki düşünecek durumda değiliz
selam canımSöyledim ama gerek yok dedi 3 tane yumurta vardi biri catladi sanirim sadece oda ihtiyac yok dedi bu ayda tutmazsa tekrar gidip isticem bakalim nedicek hormonlarda güzel cıktı sıkıntı yok bilemiyorum zamanı var diyorum birazdaha sabredicem yasinda genç acele etme diyor doktorlar oyuzden vermiyor özellikle
Aleykumselam canımselam canımklomeni yumurta kalitesini arttırmak için yani yumurtlama sorunu yada yumurtası gelişmeyenler için veriyor doktor anlattığına göre sende sıkıntı yok yumurtan gelişiyor ve kendiliğinden çatlıyor ne güzel , ilaç kullananlarda risk oluşuyor mesela kist yapma özelliği var o yüzden en güzeli ilaçsız tedavi
canım onlardan sonradan geliştiği için öyle olmuşturAleykumselam canım
Evet kuzum doktorun neden vermediğini çok iyi anladım bu ay
10.Gün ovuya başladım pik gormedim doktorkontrolüne gittim 15.Gün ve doktor sağda 1 yumurtanın çatladığını söyledi sıvısını gösterdi çatlamadan sonra rahime akan ve sol tarafta da 2 yumurta varmış 18 ve 16 mm bugün yarın çatlar dedi oda bugünden beri soldan agrim var 22 sinde gitmistim doktora bugün tahmini biri 22 diğeri 20mm olmuş durumda onlarda çatladıysa bu ay 3 yumurta çatlamış oluyor kafam almadı nasi oldu bu 1i catladi 2 tanede sonradan çatlıyor hiç başına gelen varmı böyle
Ilk defa başıma geliyor birseyde kullanmadım incir kuru dışında onuda 7 8 gün yaptım sadece çok karmaşık oldu herşey bat tarihi karıştı neye gore hesap yapicam onuda bilmiyorumcanım onlardan sonradan geliştiği için öyle olmuştur
Yok Sivastayız ama çok hissedildi burada da.Duydum Elazığ’da , orada mısınız siz de? Çok geçmiş olsun büyük olmuş baya Allah beterinden korusun.
canım stres yapma akışına bırak düzelir hiç bişey kullanma şimdilikIlk defa başıma geliyor birseyde kullanmadım incir kuru dışında onuda 7 8 gün yaptım sadece çok karmaşık oldu herşey bat tarihi karıştı neye gore hesap yapicam onuda bilmiyorum
Yok kuzum suan sadece vitamin kullanıyorum okadar tamam canımcanım stres yapma akışına bırak düzelir hiç bişey kullanma şimdilik
tamam canımYok kuzum suan sadece vitamin kullanıyorum okadar tamam canım
Kuzum nasılsın? Son durumlar ne :)Bide bir şey sorucam size arkadaşlar çatlatma iğnesinde ilişki neden hep 36 saat sonra denir her kadının yumurtası farklı mm.lerde sonuçta hepsi mi aynı anda çatlar çok garip değil mi