Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Aa kötü olmuş canım senin 22mm olduğunda çatlatma iğnesi olup ilişki önermeliydi bence sana 3 yumurtan var sonuçta bunu değerlendirmeliydi kendiliğinden çatlasa bile
Merhaba ben de bugün çatlatma iğnemi oldum, dün de muayenede yumurtalığımın 22 mm olduğunu öğrendim. Size sorum çatlatma iğnesi olduktan ne kadar sonra ilişki olmalıdır? Bugün öğlen 2:30-3 gibi oldum 36 saat sonra diye biliyorum ben ama size de soraym dedim.

evt cnm 36saat sonra

Merhaba ben de dün 11.00 de oldum iğnemi bugün akşam 11 de ilişki olacak inşallah
Sizin saatiniz biraz sakıncalı olmuş yarın gece 2.30 gibi ilişki olmalı gece yarısı ya o açıdan dedim

Merhaba ben de dün 11.00 de oldum iğnemi bugün akşam 11 de ilişki olacak inşallah
Sizin saatiniz biraz sakıncalı olmuş yarın gece 2.30 gibi ilişki olmalı gece yarısı ya o açıdan dedim
Hadi ya daha mı erken olmalıydım o saat mümkün değil çünkü bu pazar eşim çalışıyor maalesef... yarın akşam 10 gibi falan düşündüm illa tam iğne olunan saatte olunması mı gerekiyor ertesi gün kesin olarak?

İlk gün ilişki değl ama 36 saat geçmesi yeterli olur diye biliyorum?

selam canım klomeni yumurta kalitesini arttırmak için yani yumurtlama sorunu yada yumurtası gelişmeyenler için veriyor doktor anlattığına göre sende sıkıntı yok yumurtan gelişiyor ve kendiliğinden çatlıyor ne güzel , ilaç kullananlarda risk oluşuyor mesela kist yapma özelliği var o yüzden en güzeli ilaçsız tedavi

Aleykumselam canım
Evet kuzum doktorun neden vermediğini çok iyi anladım bu ay
10.Gün ovuya başladım pik gormedim doktorkontrolüne gittim 15.Gün ve doktor sağda 1 yumurtanın çatladığını söyledi sıvısını gösterdi çatlamadan sonra rahime akan ve sol tarafta da 2 yumurta varmış 18 ve 16 mm bugün yarın çatlar dedi oda bugünden beri soldan agrim var 22 sinde gitmistim doktora bugün tahmini biri 22 diğeri 20mm olmuş durumda onlarda çatladıysa bu ay 3 yumurta çatlamış oluyor kafam almadı nasi oldu bu 1i catladi 2 tanede sonradan çatlıyor hiç başına gelen varmı böyle

canım onlardan sonradan geliştiği için öyle olmuştur

canım onlardan sonradan geliştiği için öyle olmuştur
Ilk defa başıma geliyor birseyde kullanmadım incir kuru dışında onuda 7 8 gün yaptım sadece çok karmaşık oldu herşey bat tarihi karıştı neye gore hesap yapicam onuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…