Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

inanmıyorum ben de 17 aylık evliyim😍
Olsun üzülme kuzum hayırlısı bak ben 2 düşük yaşadım inan o süreç daha zor hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz inşallah🙏❤️
Aynı zamanda evlenmişiz bu güzel tesadüf :) 🥰 aynen allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin 🙏🙏 ikimizde 2020 anneleri olucaz inşallah 🙏 pazartesi dr gitcem bakalım başka nasıl olur tedavi ona bakıcaz kuzum

Kızlar ben klomenle hamile kalıp 72 gün önce doğum yaptım.Sağlıklı ve çok tatlı bir oğlum oldu.Yalnız ben adetin 2.veya 3.günü baslamadim ilaca..9.günü başladım.Çünkü doktorlar ilacı verirken herkes 28 günde 1adet oluyormuş gibi veriyorlar.Durum böyle degil ki.. 35 günde 1 adet oluyordum,3.günü içtiğim hap bana yaramiyordu.Bende kabaca bi hesap yaparak 9.gün aldım ilk ilaci..O ay hamile kaldım.Tabi siz bana uymayin yinede :KK66:
Hayırlı olsun canım benim allah analı-babalı büyütsün 🥰🙏 bende adetim 30 günde 1 gürüyorum klomen ilk kullanışımdı 5. Gün günde 1 tane 5 gün içtim 3 yumurtam oldu ama şuan hastayım :KK43: bide çatlama konusund yanlışlık oldu sanırım çünkü 3 yurmurta 22mm olduğunda ilişki vermedi 2 gün sonra gel dedi gittim 2 gün sonra yumurtan çatlamış dedi ilişki verdi ama 2 gün önce çatladı ağrıdan anlamıştım çatlayan yumurta en fazla 1 gün dutuyor

Hayırlı olsun canım benim allah analı-babalı büyütsün 🥰🙏 bende adetim 30 günde 1 gürüyorum klomen ilk kullanışımdı 5. Gün günde 1 tane 5 gün içtim 3 yumurtam oldu ama şuan hastayım :KK43: bide çatlama konusund yanlışlık oldu sanırım çünkü 3 yurmurta 22mm olduğunda ilişki vermedi 2 gün sonra gel dedi gittim 2 gün sonra yumurtan çatlamış dedi ilişki verdi ama 2 gün önce çatladı ağrıdan anlamıştım çatlayan yumurta en fazla 1 gün dutuyor
Çok teşekkür ederim,amin inşallah..
Evet talihsizlik olmuş sizin için..Allahım tez zamanda gönlünüzden geçeni nasip etsin size de

Aynı zamanda evlenmişiz bu güzel tesadüf :) 🥰 aynen allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin 🙏🙏 ikimizde 2020 anneleri olucaz inşallah 🙏 pazartesi dr gitcem bakalım başka nasıl olur tedavi ona bakıcaz kuzum
Ay inşallah kuzum ya 2020 anneleri ne güzel.geldi kulağa 😍😍
Git kuzu bir an önce devam etmek lazım tedavilere belli olmaz

Aa kötü olmuş canım senin 22mm olduğunda çatlatma iğnesi olup ilişki önermeliydi bence sana 3 yumurtan var sonuçta bunu değerlendirmeliydi kendiliğinden çatlasa bile

Bide bir şey sorucam size arkadaşlar çatlatma iğnesinde ilişki neden hep 36 saat sonra denir her kadının yumurtası farklı mm.lerde sonuçta hepsi mi aynı anda çatlar çok garip değil mi :KK43:

Canım hangi ildesin bilmiyorum ama doktor çok çok önemli sen bence araştır güzel bir uzman doktor bul belki de bir dozla küçük bir değişiklikle kalırsın belli olmaz her şey nasip bir kızın varmış ne güzel inşallah bir de oğlun olur darısı da bize❤️❤️
Ankaradayım gittiğim hastanelerde sadece bu alanda uzman olan hastaneler ama her şey nasip zamanını bekliyor demekki 🥰Amin canım darısı sana isteyen herkese inşallah ❤️

Bide bir şey sorucam size arkadaşlar çatlatma iğnesinde ilişki neden hep 36 saat sonra denir her kadının yumurtası farklı mm.lerde sonuçta hepsi mi aynı anda çatlar çok garip değil mi :KK43:
Bunu bende sormuştum en erken çatlama süresi 36 saat miş 36 saatden sonra ilişki öneriliyor 3-4 gün kadar. anladığım kadarıyla o bir hafta önemli tam ne zaman çatladığı belli olmadığı için. Doktorun açıklamasından ben bunu anladım canım🤭😊

Bunu bende sormuştum en erken çatlama süresi 36 saat miş 36 saatden sonra ilişki öneriliyor 3-4 gün kadar. anladığım kadarıyla o bir hafta önemli tam ne zaman çatladığı belli olmadığı için. Doktorun açıklamasından ben bunu anladım canım🤭😊
Hımm en erken 36 saatse mantıklı o zaman sağ ol canım içim rahatladı

Slm canım bende pcoluyum ve 5cm çikolata kistim var 4 aylık evliyim bana da klomen yazdı 5 gün günde 2 tane içiyordum sonra çatlatma iğnesi ovitrelle oldum ayın 15 de beklemedeyim inşallah bebişlerimiz olur🤲🏻

Slm canım bende pcoluyum ve 5cm çikolata kistim var 4 aylık evliyim bana da klomen yazdı 5 gün günde 2 tane içiyordum sonra çatlatma iğnesi ovitrelle oldum ayın 15 de beklemedeyim inşallah bebişlerimiz olur🤲🏻
Merhaba canım ne güzel Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bize inşallah ne güzel az kalmış sizin teste 😍

X