ya kızlar catlatma ıgnesınden sonra kac kere ve ne aralıklarla ılışkı olucak bılen var mı bana dr sadece 36 saar sonra ılışkı dedı sonrası onemlı mı acaba devam edıcek mıyızz anlayamadım ya
canım aynı uygulamayı bende oldum adetimin 5.günü klomen kullandım 2 gün sonra dr gittım baktı etti 2 tane 16mm sagda yumiş vardı ertesi gün tekrer gittim 19mm olmuş iplik inceliginde çatlatma ignesini yaptı acımadı ama klomen kist yapıyomuş onu ögrendim. 1 hafta sonra gel dedi kan testinden progesteron a baktı sonuç38,89 çok güzel dedi bundan sonra allaha kalmış dedi:)
soruna cvp vereyim evet yumurtlama önemli ama önemli olan yumurta sayısı degilde bana göre spermlerin hareketli olup yumişleri döllemesi artık bende adet olmama 7 gün var olmazsa artık hayırlısı ,iişallah herkesin allah gonlune gore versin:18:
haklısın canım, aradım doktorum hastanedeymiş, bugün gidiyorum size de mutlaka kaç mm olmuş yazacağım
canım bir yumurta bile yeter, ama tabii ne kadar yumurta o kadar şans.. hatta çoğul gebelik bile olabilir, hakkında hayırlısı olsun canım heyecanını anlayabiliyorum, benim de bugün 17. günüm tekrar bakacak doktorum kaç mm olmuş diye, en son 14. günümde 16,1 mm idi, umarım büyümüştür de ben de iğnemi olup gelirim senin gibi yaşarım heyecanımı
haklısın tatlım inşallah benim de öyle olur bugün neler diyecek doktor bakalım
canım aynı uygulamayı bende oldum adetimin 5.günü klomen kullandım 2 gün sonra dr gittım baktı etti 2 tane 16mm sagda yumiş vardı ertesi gün tekrer gittim 19mm olmuş iplik inceliginde çatlatma ignesini yaptı acımadı ama klomen kist yapıyomuş onu ögrendim. 1 hafta sonra gel dedi kan testinden progesteron a baktı sonuç38,89 çok güzel dedi bundan sonra allaha kalmış dedi:)
soruna cvp vereyim evet yumurtlama önemli ama önemli olan yumurta sayısı degilde bana göre spermlerin hareketli olup yumişleri döllemesi artık bende adet olmama 7 gün var olmazsa artık hayırlısı ,iişallah herkesin allah gonlune gore versin:18:
inşallah büyümüştür canım
cok sevindim canim bak bosuna moralini bozmussun hadi hayirlisi gun asiriya basla aksatmacanım 21mm olmuş
şimdi özeti yazayım da klomen kullanan pkolulara ışık olsun
adetin 5. günü günde iki doz 5 gün klomen içtim
adetimin
12. günü 15mm
14. günü 16,1 mm
17.günü 21 mm
doktor çatlatmayalım bakalım kendi kendine çatlıyordur belki dedi, bakalım kızlar şimdilik gün aşırı ilişkileri değerlendirip adetimi bekleyeceğim
umarım işe yarar
ayşeeeee, mutlaka devam edin tatlım ne olur ne olmaz, belli olmaz bu yumyumlara güven olmaz
bende klomen kullandım şubatın 8 inde 21 günüm olucak sabah erkenden doktora gidicem hayırlısı
Merhaba kizlar benim kasiklarimda agri karnimda agri belimde agri goguslerimde kasinti var hamile olasilgim cok dusuk yani yok bat 8 de niye olur boyle fikri olan varmi?
cnm ıgne yapabılıyomus kullandıgın ılaclar varsa onlarda yapar
Gelişmelerden haber veririm canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinins guzel haberler alirsin cnm bnm haberdar et bizi
canım 21mm olmuş
adetimin
12. günü 15mm
14. günü 16,1 mm
17.günü 21 mm
doktor çatlatmayalım bakalım kendi kendine çatlıyordur belki dedi, bakalım kızlar şimdilik gün aşırı ilişkileri değerlendirip adetimi bekleyeceğim
umarım işe yarar
canım 21mm olmuş
adetimin
12. günü 15mm
14. günü 16,1 mm
17.günü 21 mm
umarım işe yarar
arkadaşlar progesterone hormonun düşüklüğünde mi klomen kullanılıyor bende test yaptırdım 21. gün 5,94 çıktı bende klomen kullanacağım acaba doktora adetin 3. günü gidecem ???
bana kimse neden cevap vermediyardım bekliyorum
Merhaba kizlar benim kasiklarimda agri karnimda agri belimde agri goguslerimde kasinti var hamile olasilgim cok dusuk yani yok bat 8 de niye olur boyle fikri olan varmi?
Yok canim ya bu ay hamile olamam yumurtaliklarda sorun cikti ee sen ne yapiyosin diger topige girdinmi ben sen gelene kadar listeyi takip etmeye basladimcanım merhaba benimde kasık ağrısı karın ağrısı göğüs uclarımda cok fena ağrı vardı dedim kesin hamileyim ama boş psikolojik bi durummuşş kafana takma önemseme sonra hüsrana uğrama ama inşşş hamilesindir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?