Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba bişiy sorcam klomen reçetesiz satılıyor mu acaba?? ben evde var dye doktora yazdırmadım taşınma aşamasındayız nereye koydğumuda bulamıyorumm acaba reçeteszi alınırmı??
mrb kızlar bişey sorucam polikistikoverim var 23 nisanda regl olmuştum klomene başladım yumurtam oluştu normalde hamile değilsem bugünlerde adet olmam gerekirdi normalde düzensiz adet oluyodum zaten ama klomen kullandığım için hamile değilsem adet olmam gerekirmiydi bilmiyorum anlatabildinmi derdimi kasıklarımda ağrıo belimde ağrıo idrar testi yapsam hamileysem çıkarmı
klomen le yumurtam olustu ama 13 mm de kaldı buyumedı aynı ay ıcınde 2. kere klomen kullandırdı doktorum ınş.bu sefer buyur (
c.tesı kontrolum var
mrb kızlar bişey sorucam polikistikoverim var 23 nisanda regl olmuştum klomene başladım yumurtam oluştu normalde hamile değilsem bugünlerde adet olmam gerekirdi normalde düzensiz adet oluyodum zaten ama klomen kullandığım için hamile değilsem adet olmam gerekirmiydi bilmiyorum anlatabildinmi derdimi kasıklarımda ağrıo belimde ağrıo idrar testi yapsam hamileysem çıkarmı